Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Manitou

- - - - -

• Please log in to reply
3554 replies to this topic

Rider Dave

Rider Dave

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Nekem két haveromnak van ilyen és nem sok jót tudok mondani, a 80-as a legroszabb azt ne is vegyél a 100-as másik haveromnak végülis mûxik de keveset mozognak kemények. Én kipróbáltam öket és semmi jót nemtapasztaltam. Amúgy mire használnád?

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Hi! Engem a stance static 100 érdekelne. Milyen a mozgása? Meg szinte minden info. (nem gyári infó amit a honlapon is lehet olvasni) köszi
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

-vagy inkább rendeljek bele keményebb rugót?(akkor viszont az a vajpuha megindulás lesz oda picit)
Ti mit tennétek?

ez nem így van. Nem lesz sokkal keményebb a megindulás, max. az egész keményebb érzés lesz, mert nem fog lemenni az út feléig, ha ráülsz (pont a levegõrásegítéssel éreznéd sztem hullábbnak az egészet, ha sikerülne megoldani). A megfelelõ keménységû rugót nem véletlenül alkalmazzák mindenhol. Nem a betonon kell jól teljesíteni, amikor a haverok nyomkodják, hanem terepen.
Szóval keményebb rugó mindenképp!!!

Aktuális civil

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Mint a vizes ropi! :) :)

Szinte full acél -> valszeg elég tartós darabok!

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
mi a véleményetek a manitou stanc flow telorol??mennyire törik?:)
FREE KEVIN!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
rendelj hozzá rugót. hátha nem olyan drága. Ha a rugóstaghoz az a bazi nagy rugesz 4500Ft-ba kerül, akkor hátha a villában lévõ se olyan eszement drága. egy próbát megér.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
eladnám és vennék egy marzot. vagy egy pike-ot. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Hali,
Sikerült(végre!)beszereznem Nixon elnök urat átütötengellyel.:)
Állat zsír király meg minden de NAGYON! puha benne a rugó - még nekem is pedig kb 70 kiló vagyok - ,és a befelé csilli lósz**t sem ér,tökmindegy merre tekergeted...:(

Kérdés:Van-e értelme az Atom által leírt tuningnak-komplett befelé csillapítóegység ki,autószelep be,és akkor rá lehet fújni,stb(garancia ugrik)-vagy inkább rendeljek bele keményebb rugót?(akkor viszont az a vajpuha megindulás lesz oda picit)
Ti mit tennétek?
"Boldogok a heringek...."

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hat ez sajnos igy szokott lenni.. :angevil:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mindíg az utolsó amit épp keresel :)

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Koszi, az elso kivetelevel mind megvan, pechemre pont abban volt az amit kerdeztem..sorry! :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
segítek:
egyszer
de válogass

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Koszi, akkor most meg 1x megnezem! :) A labba kb mennyi olaj kell oldalankent? Fel 0.2dl eleg oldalankent? Akkor ha 7est vagy 10est teszek bele, akkor jo kemeny lesz..:chin:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Tudtommal benne van a manualban és igen, 5-ös.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
5-ös és benne van ;). lábba meg 5-20, mert ott ugye nincs csillapítás.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Udv!

Gyarilag 10w-s olay van a sherman breakoutban vagy 5w-s?
Ha tudja valaki, akkor legyszi segitsen, manualban nincsen benne...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nincs átütõs black. pont
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Tényleg?:chin:
Tudsz egy képet küldeni arról az átütötengelyes BLACK-röl?
Mer' én olyat még nem láttam sem a honlapjukon sem a katalógusukban....

Compressor, akkor jó a nyíregyházi színvonal, mert itt "lehet kapni" :)
Szerintem kicsit elszálltam, amikor elõször bringát akartam még Manitou six volt a király, most meg már a fellegekben járok.
Inkább egy RS Judy c-t veszek (szerintem ez az xc akar lenni), és abba nyomok egy 160-as cps tárcsát. Nem kell nekem profi milliókat érõ gép....
(mondjuk amit ma néztem: Merida matts speed disc, Magurával {185->160} + judyval.)

"Boldogok a heringek...."

tomikacrux

tomikacrux

vendég

• fórumtag
  • 54 posts
Köszönöm szépen a választ Endroo!
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
rt2-ben egy kis pöcök megakasztja a rugót tehát összenyomott állapotban csökkenti a rugóutat ergo rövidebb úttal keményebb lesz a villa. az rt annyiban különbözik azt hiszem hogy ott alul lehetett állítani az utat az rt2-mél meg már felül.
az rtwd hasonlóan az uturnhoz fokozatmentes állítással mûködik és a rugózás karaktere lényegében nem változik.