Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Én drukkolok neked ! :-)
Marci

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

UZI: A gumiharangot arra a széles kis peremre kéne rányomkodni valahogy és akkor nem jön fel.
Sok sikert ! Menni fog !
Marci

Koszi a valaszt, hetvegen megprobalom!

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
eleinte szerettem a sixet is csak amikor más 200 km után fél oldalt kottyan minimálisan 4-500 után meg kétoldalasan már kicsit ideges voltam.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Olyat vegyél amit tudsz szeretni, ez is számít bringázáskor !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
most véleményt nyilvánítok ki: manitou telót ebben az életben csak akkor veszek többet ha más gyártónak nem lesz olyan telója ami nekem megfelel. mert h van 1 sixem és nem lehet perselyeztetni csak ha cserélem a külsõ szárat kompletten az meg 15k annyit meg már a teló nem ér. most azon gondolkozom h adok nekik utolsó esélyt és ha szülõk belemennek veszek egy alap axel-t, de most totál elbizonytalanodtam.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
UZI: A gumiharangot arra a széles kis peremre kéne rányomkodni valahogy és akkor nem jön fel.
Sok sikert ! Menni fog !
Marci
Marci

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

kell lennie rajta egy plusz és egy minusz jelnek. plusz felé elõfeszíted.

Koszi az infokat! Rajottem a turpissagra. Mar eleve vegallasban volt az a tekero es ezert nem mozdul mikor konnyen megmozgattam egyik iranyba. A legkisebb elofeszitesre volt alliva, hagytam is ugy. 6 Centinel eddig sem utott fel...

Tegnapi turam utan viszont eszrevettem hogy a rugos tag tetejen levo gumiharang szepen felcsuszott a becsuszon, megtisztogattam nagyjabol de meg mindig feljon. Mennyire gazos dolog ez? Vagy csak meg kellene jobban kennem?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kell lennie rajta egy plusz és egy minusz jelnek. plusz felé elõfeszíted.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
UZI:
Nekem Skareb Comp-om van (nem sok különbség van a 2 villa között) és ott tudod keményebbre tekerni a rugót ha befelé tekered. Kifelé is tekerheted nyugodtan, nem esik ki, megakad a végén.
Sok sikert !
Marci

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Ha garis, akkor vidd vissza, nezzek meg, ha nem, akkor szét kell szedni, ebben tudok segíteni!

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Biztos van max meg min pontja, ha nem erzed, akkor ott valami gaz van szerintem.

Koszi a valaszt. Meg nem mertem tekergetni, de kiprobalom...

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Biztos van max meg min pontja, ha nem erzed, akkor ott valami gaz van szerintem.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Ez konnyen meglehet, hiszen a baloldali rugos tag. Tekergethetem vajon ahogy jolesik vagy darabokra esik az egesz ha tulzottan ki/betekerem?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elõfeszítés?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Bocs a lama kerdesert: az Axel Comp bal oldali tekeroje csinal valamit? Leirasban nem talaltam ra utalast. A jobb oldalon levo a csillapitast allitja, odaig mar eljutottam :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Olcsó húsnak híg a leve.

(Frissen beinduló gyártásnak és új, olcsó modellnek meg fõleg.)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
azért nem zsírral csillapították

olcsó villa, néha vannak vele ilyen gyermekbetegségek nah.

a pike 2 cenivel alacsonyabb, mint a flow, azért néha ez is számít, ha valaki nem akar cc geot csinálni a brinyóbol.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Nekem ezek a Manitou butítványok elég bütösek...úgyértem, hogy amilyen árakat elkérnek a butítványok után, akkor már inkább más márka. Pl. a Stance Kingpin vagy melyik (a duplavállas)...szerintem már inkább egy boxxer. vagy a Stance flow vagy mi (150 millit mozgó szimplaváll)...háát. Akkor meg inkább Pike.

Nameg amit a velotrade lapján írtak...hogy az elsõ modellekbe nem volt más csak zsír, és nó olaj??
http://kep.tar.hu/fuckbkv <frissítve: márc. 5> <Sportkiállítás képek is vannak>

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

Nekem két haveromnak van ilyen és nem sok jót tudok mondani, a 80-as a legroszabb azt ne is vegyél a 100-as másik haveromnak végülis mûxik de keveset mozognak kemények. Én kipróbáltam öket és semmi jót nemtapasztaltam. Amúgy mire használnád?

Dirt street-re, De leginkább csak Dirt-re.... Szerinted arra megfelelne? Mondjuk én is mindenképpnen a 100-ast akartam venni...
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

kevin david mitnick']mi a véleményetek a manitou stanc flow telorol??mennyire törik?:)

Felhasználói tapasztalatok:

http://www.mtbr.com/...5_front_shocks/

Jó olvasást