más márkáknál ezt szimeringnek hívják, manitou erre is kitalált egy fantázianevet, hogy az elõfeszítésen kivül még egy dolgot legalább oda tudjon írni a villái tulajdonságához:-)
lolka
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Manitou
Started by
tAmS
, 2004. August 13. 18:20
Posted 2005. May 10. - 20:16
Posted 2005. May 10. - 20:13
evil genius: (fantázianév - manitou) szimering: ami bentartsa az olajat kinn pedig a dzsúúúct
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 10. - 20:11
császtok!
látom vágjátok a manitou témát!!segítenétek abban hogy írtok valami véleményt a manitou stance static villáról??!!mer kéne vmi jó dirt telo és ezt néztem ki hallottam elég sok benne az acél szal nem nagyon görbül meg 100mm meg nemtommi... evil genius szimeringek asszem(az pl mi??? )pls!
látom vágjátok a manitou témát!!segítenétek abban hogy írtok valami véleményt a manitou stance static villáról??!!mer kéne vmi jó dirt telo és ezt néztem ki hallottam elég sok benne az acél szal nem nagyon görbül meg 100mm meg nemtommi... evil genius szimeringek asszem(az pl mi??? )pls!
:guitar: S.O.A.D forever
Posted 2005. May 07. - 20:41
Szerintem semmi baj az SPV-vel jól kell beállítani, és csodákra képes...
Posted 2005. May 07. - 16:55
okok.de akkor is.
hát a hasonló kategória az a sic elõtt 2002-es gila TL volt. az 1 évig bírta a six még bírja csak kotyog. az RST be is ázott.
hát a hasonló kategória az a sic elõtt 2002-es gila TL volt. az 1 évig bírta a six még bírja csak kotyog. az RST be is ázott.
Posted 2005. May 07. - 12:51
manitou telót ebben az életben csak akkor veszek többet ha más gyártónak nem lesz olyan telója ami nekem megfelel. mert h van 1 sixem és nem lehet perselyeztetni csak ha cserélem a külsõ szárat kompletten az meg 15k annyit meg már a teló nem ér.
megkockáztatom, hogy más gyártó hasonló árkategóriás telójával sem állnál sokkal jobban.
Ezek az olcsó teleszkópok szerintem csupán azt a célt szolgálják,
hogy az ember ki tudjon próbálni valamiféle (!) rugózást merevvilla után,
illetve 20 kilós kölkök elbringázzanak vele az utcán.
Én legalábbis meg vagyok gyõzõdve róla, hogy a gyártó legvadabb
álmaiban sem merül fel, hogy valaki majd perselyeztetni akar egy Six-et.
Elvégre az egy annyira olcsó/egyszerû jószág,
hogy szinte rá is írhatnák:
meghibásodás esetén komplett csere javasolt
Posted 2005. May 06. - 22:59
de részletezzed...
hallgatlak epekedve
hallgatlak epekedve
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. May 06. - 22:41
SVS?! Nem SSV?! És az is csak a Marzocchiknál
Ja, és a TPC, TPC+ a legjobb!!!! SPV egy szar... hadd ne részletezzem...
Ja, és a TPC, TPC+ a legjobb!!!! SPV egy szar... hadd ne részletezzem...
Posted 2005. May 06. - 20:51
Posted 2005. May 06. - 20:50
Posted 2005. May 06. - 17:38
Nekem black compom van és szép nagy betûkkel rá van pingálva h FFD...
Absofuckinglutely infuckingcredible
Posted 2005. May 05. - 21:08
http://www.speedmeta...zek/villak.html
itt említik az SVS-t, és ha gugliba rákeretek, sok külföldi lapot talál ilyen csillapítással, ennek ellenére szerintem valami tévedés lehet, mert a manitou FFD és TPC(+) néven fejlesztett csillapításokat, max az SPV az extra. Ennek ellenére nincs kizárva a tévedésem...
Ahogy elnézem, ezt az SVS-t csak az Axel comphoz társítják....érdekes, a manualban sincs semmi róla!
itt említik az SVS-t, és ha gugliba rákeretek, sok külföldi lapot talál ilyen csillapítással, ennek ellenére szerintem valami tévedés lehet, mert a manitou FFD és TPC(+) néven fejlesztett csillapításokat, max az SPV az extra. Ennek ellenére nincs kizárva a tévedésem...
Ahogy elnézem, ezt az SVS-t csak az Axel comphoz társítják....érdekes, a manualban sincs semmi róla!
Posted 2005. May 05. - 19:24
balkán
nincs ilyen csili nem is volt
a velotrade is érdekesen áll hozzá a dolgokhoz
ami van azt árulják, csak évjárat mint dolog nem lényeges
Posted 2005. May 05. - 19:21
Az answerproductson én sem találtam.Akkor most van SVS vagy nincs?A Velotrade oldalán van elírva?
NO OFF,USE SEARCH
Posted 2005. May 05. - 18:59
Posted 2005. May 05. - 18:55
hülyeség. rákerestem a www.answerproducts.com -on. itt még comp sincs mint ahogy svs sincs. de ha tévednék majd az okosok megmondják.
Posted 2005. May 05. - 17:27
NO OFF,USE SEARCH
Posted 2005. May 05. - 17:24
Posted 2005. May 05. - 17:15
SVS-rõl én még nme hallottam.
manitou-nál TPC, TPC+, FFD és SPV. csillapítás van. ha jól tudom az FFD és a TPC az nyílt patronos.
manitou-nál TPC, TPC+, FFD és SPV. csillapítás van. ha jól tudom az FFD és a TPC az nyílt patronos.
Posted 2005. May 05. - 16:38
Hello!
Meg tudnátok nekem mondani,hogy mi a fülönbség az SVS és az FFD csillapítások között a Manitounál?Azt tudom hogy az FFD az a Fluid Flow.Ahogy én sejtem,az SVS az a nem állítható Fluid Flow,de nem biztos ezért kérdezek.
Meg tudnátok nekem mondani,hogy mi a fülönbség az SVS és az FFD csillapítások között a Manitounál?Azt tudom hogy az FFD az a Fluid Flow.Ahogy én sejtem,az SVS az a nem állítható Fluid Flow,de nem biztos ezért kérdezek.
NO OFF,USE SEARCH