Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
mosmá csak TPC+ van benne?
de az olaj, neme?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Vmeik zsírozós-fikázós nyomkodja meg a Breakoutomat! :P

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

ilyet ne mondj kalának, mert szerinte szépen mozognak ezek a villák.

Nyilván ha megkérdezem hogy milyen volt, akkor azt azért teszem, mert elõtte biztosan állítottam h ilyen/olyan volt... :X
Vki meg tudná nekem mondani h milyen imbusz kell az X-vert csillapításának állításához?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Van a családban egy X-Vert Air is, na az pl. baromi szépen mozog, mai szemmel nézve is, nemtom a Supernovánál mit csesztek el.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ilyet ne mondj kalának, mert szerinte szépen mozognak ezek a villák.

ha a nagyker minden olyan emberre fel lenne készülve, aki minden kis baszt elhagy a bringájáról, akkor kb fél csepel gyártelep nem lenne elég a raktár számára...
de ha bemész a nagykerbe, megbeszéled az illetékessel, õ katalógus alapján valószinüleg tud rendelni, bár õt ismerve ez halott ügy.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Így igaz, a legszebb villa -a Milleniummal együtt- de katasztrófális a mozgása, bár tág határok között lehtett állítani azt is.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2.5 kiló merevvilla. de csodaszép, máig tán a legszebb teleszkóp, amit csináltak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Tényleg, a Supernova milyen volt?

Szörnyü. :(

Mer' egy állat vagyok !

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Ezt sejtettem. Én a Doradodra céloztam.

Melyikre?;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Tényleg, a Supernova milyen volt?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ezt sejtettem. Én a Doradodra céloztam.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Iljics: a te villáddal nem lehet összehasonlítani. A Sala TPC-se meg pláne lealázza. De a 888-at azért nem übereli. Ez csak Sala természetébõl adódó túlzott lelkesedés. A Boxxijánál meg mindenképpen jobban mozog.

Nekem ám nem csak az az egy Manitou villám volt...

Mer' egy állat vagyok !

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

eddig tartott a manitou csillapitásállitó csavar. nem szeretett engem ugyhogy elhagyott. Fogadjunk nem lehet ilyet szerezni seholse....

Látjátok EZ az igazán tág határok között állítható csillapítás:D:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
sala: kinézed a spare parts listrõl, hogy mi a száma, bemész egy láncos boltba és biztos tudnak neked hozni a jólfelszerelt nagykerbõl

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Sufnituning?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
eddig tartott a manitou csillapitásállitó csavar. nem szeretett engem ugyhogy elhagyott. Fogadjunk nem lehet ilyet szerezni seholse....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
gondolom, ha az eredetit szétgrindelted :) "Gold Label Grind Bolt"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Igen!
csak csodálkoztam h ezt miért árulják külön...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

az elsõ két honlapon nincs szervíz-árlista, a harmadik be sem jön
de munkadíj olyan 2 és 6e között lehet
plusz a szimering, de azt nem írja a Velo honlapja, ergo nem lehet elõre tudni pontosan
talán jobban jársz, ha olajat veszel a manual alapján, így azt nem tudják majd felszámolni, meg marad neked is késõbbi szerelésekhez, persze, így nem az egy literes kiszerelést kell odaadni a szervízben,h "ezt töltsék bele" hanem csak egy kicsit többet mint amit a manual elõír (ált. megadják, h összenyomott állapotban hány centi távol legyen az olajszint a villanyaktól, ill. hogy ez hány cc)

@Thommey; mi ez az "Acél alsó csavar Gold Jump villákhoz"?

Gondoltam önállóan is fel tudja hívni a szervizeket...vagy ami nincsen a neten az nem létezik?
Hát valszeg acélok a csõtengelyt rögzítõ csavarok..vagy lehet,hogy erre gondoltál? http://www.answerpro....asp?itemid=148

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
az elsõ két honlapon nincs szervíz-árlista, a harmadik be sem jön
de munkadíj olyan 2 és 6e között lehet
plusz a szimering, de azt nem írja a Velo honlapja, ergo nem lehet elõre tudni pontosan
talán jobban jársz, ha olajat veszel a manual alapján, így azt nem tudják majd felszámolni, meg marad neked is késõbbi szerelésekhez, persze, így nem az egy literes kiszerelést kell odaadni a szervízben,h "ezt töltsék bele" hanem csak egy kicsit többet mint amit a manual elõír (ált. megadják, h összenyomott állapotban hány centi távol legyen az olajszint a villanyaktól, ill. hogy ez hány cc)

@Thommey; mi ez az "Acél alsó csavar Gold Jump villákhoz"?