Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

Srácok, tudnátok mondani véleményt a Manitou Sherman Flickrõl?

Én egy éve használom és no problemo,ráadásul kona találkozon ugrottam vele egy olyan csõröst hogy hét öltéssel gyogyitott meg a doktorbácsi.
Semmi baja nem lett,tehát valoszinû elég nehéz eltörni,szépen mozog és elég merev is.Viszont a télen szétszedtem egy kis tuningra,és vannak benne hajmeresztõ megoldások,kis polir itt kis toldás ott és még szebben mozog.De ha nem bántod akkor is tökéletes és jol mûködik!!!

Jamiroquai

Jamiroquai

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Srácok, tudnátok mondani véleményt a Manitou Sherman Flickrõl?

S.Roly

S.Roly

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Hali !
Volna egy kérdésem , adott 1 db manitu splice teló amin a lockout a telóról vezérelhetõ , kérdésem az , hogy meg lehet e oldani a kormányról történõ vezérlést , valami más gyártó által kiadott kis készlet , valaki aki otthon megcsinálta , már ha ez lehetséges , minden megoldás érdekel :) , persze az atomdurvasufnituning azért mégsem . Elõre is köszi !

szerintem nagy hülyeség lenne megcsinálni fõleg maszekul.... Én most vettem egy skareb supert (új) Még a régi 2005-ös megoldású kormányrólv. lockout, de akkkora egy fos hogy az valami beszarás.... 2004-ben a sima lockoutos villám volt és az tökéletes volt, semmi bajom nem volt vele. Ugyhogy szernitem jólvan az úgy ;)

B.B.B

B.B.B

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Hali !
Volna egy kérdésem , adott 1 db manitu splice teló amin a lockout a telóról vezérelhetõ , kérdésem az , hogy meg lehet e oldani a kormányról történõ vezérlést , valami más gyártó által kiadott kis készlet , valaki aki otthon megcsinálta , már ha ez lehetséges , minden megoldás érdekel :) , persze az atomdurvasufnituning azért mégsem . Elõre is köszi !
:peace2: Kiss Me Now , Kill Me Latter:peace:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
lásd például az informatikát.
ami azontúl, hogy olcsóbb is lesz, ugyanolyan idõ alatt elavult is ;)
de a te villád még ugyanúgy fogja tudni kimozogni a gyökereket.

on
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
jobb az ilyenhez hozzászokni, mindig lesz valami, ami miután megveszed, 2 héttel akciós lesz, felesleges idegesitened magad.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 hozzászólás
hali! képzeljétek,hogy jártam: tél elején vettem egy king pin telót 65000 ért használtan,most meg nézem az e bike on hát nem levitték az árát 60000 re!!!
agyam szétdurran mert az ráadásul uj

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Még egy kérdés a gyárban mivel tekerik be a jobboldali kupakot a villa felsõ részén,ami az olajat rejti magában?

zsír nélkül, pneumatikus kulccsal....ahogy azt kell spórolósan manitou módra :D
mi is kedveljük szétszedni

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Még egy kérdés a gyárban mivel tekerik be a jobboldali kupakot a villa felsõ részén,ami az olajat rejti magában? Mert ha én neki kezdenék kitekerni akkor tuti ledúrná a kulcs a festéket...

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
az olajzáró szimering pl bent tartja az olajat. a zsíros kenésû telóknál általában gyengébb minõségû szimeringet alkalmaznak, ami jó esetben bent tartja a zsírt (ami ugye nem folyik, tehát csak annyi távozik, amennyit a teló kinyom magából). ha nem fontos én nem eröltetném az olajat. inkább manitou/prep-m zsír, esetleg pici olajjal elkeverve, hogy jobban szétterüljön.

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Autós hidraolika olajat raktam bele.
És valami piros zsírral is próbálkoztam,asszem teflonos volt.
Most akarok venni motorex zsírt,mert azt használ a manitou is, az remélem jobbb lessz. Mivel másabb amúgy az olajzáros szimering?
Az alsó tömítés nem lett volna hülyeség.:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ha zsír helyett olajat raktál bele és nem cseréltél olajzárós szimeringre és alul nem tömítetted, akkor nagy valószínûséggel ki is folyik. meg kérdéses milyen olajat raktál bele, pl nem növényit ugye? :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Lítiumos zsírt nem célszerû használni.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Lenne egy olyan kérdésem hogy: Létezik olyan zsír ami nem szereti a szimeringeket,rongálja, vagy megeszi?
A másik, hogy télire kitakarítottam a becsuszót, és zsír helyett olajat raktam bele, ez károsíthatta a szimerngeket?
Azért kérdezem mert ha vizes a talaj felveri a mocskot a kerék a becsuszókra, és beáll tõle a teló.(réggeben mikor nem nyúltam hozzá szerintem jobban bírta a mocskot)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Egyértelmûen. Kis adagokban töltögess rá, amíg jó nem lesz.

kipróbálom, köszi ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Ha nem mûködik a Manitou Mars-omban (2001) a lockout (nem csinál semmit), az lehet attól, hogy összeszereléskor picit kevesebb olaj mehetett bele vissza, mint ami kijött szétszedéskor? (szétszedés elõtt mûködött...)

Egyértelmûen. Kis adagokban töltögess rá, amíg jó nem lesz.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Ha nem mûködik a Manitou Mars-omban (2001) a lockout (nem csinál semmit), az lehet attól, hogy összeszereléskor picit kevesebb olaj mehetett bele vissza, mint ami kijött szétszedéskor? (szétszedés elõtt mûködött...)

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

mindkettõnek TPC a neve ;)
www.answerproducts.com

ööö.......igen természetesen tpc! Kösz a gyors válaszokat.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
kiváncsi leszek a 2006-os Bikemag tesztekre.Ki követte el egyébként a cikkírást ?:)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
SPV és a mûködési elve. (Meg kellett küzdenem a képekért egy német bringás oldalra való regisztrációval, de rob hathatós segítségével sikerült. :))

Nyah, ezek lette kimûtve az enyimbõl:

Feltöltött kép

Ez meg, ahogy dolgozik. A nyilak nem hadmozdulatokat, hanem az olaj útját jelölik természetesen.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"