Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Manitou

- - - - -

• Please log in to reply
3554 replies to this topic

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

miért baj ha kopik a felületkezelés?csak a színe kopik attólmég nem gyengül.vagy de? az enyém kopott de nem veszek észre semmi változást

Már hogyne gyengülne! Akár 4-8 mikron is lekophat róla. Ez durván elgyengíti a villát. Azonnal vidd el szakszervizbe.

Ha a mozgás nem lett rosszabb, akkor nem kell agódni.

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

de ettõl függetlenül a régi kingpinek elég gyorsan vesztettek a felületkezelésbõl, pont a becsúszón... ami ugye nem jó

viszont az új, aminek ezüst a becsúszója, valami eszméletlen jól mozog! ugye benne van még a tökéletes tpc+ csillapítás is, emellet meg olcsó és könnyû.. ideális villa

miért baj ha kopik a felületkezelés?csak a színe kopik attólmég nem gyengül.vagy de? az enyém kopott de nem veszek észre semmi változást
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts

javitás!

Az alap king pin szar mint ahogy Lcs meg is irta. A garanciális problémák kivédésére a magyar forgalmazo bevállalta, hogy az összeset átszereli fürcsisre elkerülendõ a behalást.
mint ahogy kedves kotomi007 irta neki javitott van igy azzal semmi gond.

igen ez már a tuningolt,de sokan azt sem dicsérik. nem tom mér?
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
de ettõl függetlenül a régi kingpinek elég gyorsan vesztettek a felületkezelésbõl, pont a becsúszón... ami ugye nem jó

viszont az új, aminek ezüst a becsúszója, valami eszméletlen jól mozog! ugye benne van még a tökéletes tpc+ csillapítás is, emellet meg olcsó és könnyû.. ideális villa

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
javitás!

Az alap king pin szar mint ahogy Lcs meg is irta. A garanciális problémák kivédésére a magyar forgalmazo bevállalta, hogy az összeset átszereli fürcsisre elkerülendõ a behalást.
mint ahogy kedves kotomi007 irta neki javitott van igy azzal semmi gond.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

hali! ma leteszteltem a kig pin telót amit máshól annyira fikáztak,nagyon király volt,gyönyörûen mozog,még a 100 kilom ellen sem volt kifogása pedig igencsak ugráltam.persze lehet az is közrejátszott,hogy elötte egy marzo d.jumper3 telom volt.
persze ez már a tuningolt,nem csont gyári.
csak gondoltam megírom :)

javitson ki valaki ha tevedek, de sztem LCS eleg jokat irt rola [stance kingpin] a bikemagban
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
Én eddig levegõpárti voltam, de most beújítok egy nemtomhányas (2002 vagy2003 - korai szériás - majd ha a kezemben lesz megmondom) Elite 100/120ast. Sok Blacket láttam már, és senki nem panaszkodott, mozogni meg mint az isten. Na jó, karban kell tartani mint minden más villát, és akkor 3 évesen sincs gondja.
Meguntam az aláírásom....

merla

merla

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Hmm.... mi a gond az újabb Black-ekkel? Nekem pl. '05-ös Elite van (100/120), semmi bajom vele (bár még nem sokat használtam). Van valami betegségük, úgy általában?

kotomi007

kotomi007

törzsvendég

• fórumtag
  • 557 posts
hali! ma leteszteltem a kig pin telót amit máshól annyira fikáztak,nagyon király volt,gyönyörûen mozog,még a 100 kilom ellen sem volt kifogása pedig igencsak ugráltam.persze lehet az is közrejátszott,hogy elötte egy marzo d.jumper3 telom volt.
persze ez már a tuningolt,nem csont gyári.
csak gondoltam megírom :)
"Ne adj igazat.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts

Amúgy menet közben is állíthatod, nem?

elvileg nem szabad, gyakorlatilag lehet, de nem hiszem, hogy jót tesz neki
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
nem sajna nincs.....vagyis van minden, csak a mûködési elvérõl nincs. Amúgy menet közben is állíthatod, nem?

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Az lenne a kérdésem hogy tud e valaki mondani egy olyan siteot ahol megvan a RTWD mûködésének a robbantott képe? Vagy szerkezeti rajza?

a manitou oldalán fogsz találni szervízleírásokat , abban szokott lenni "robbantott" kép

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
Az lenne a kérdésem hogy tud e valaki mondani egy olyan siteot ahol megvan a RTWD mûködésének a robbantott képe? Vagy szerkezeti rajza?

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Köszi a válaszokat, srácok!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
pontosan, remek kis villa ez ;)
sokáig én is ilyet nyúztam, aztán átkerült egy másik gépbe

az ár teljesen korrekt (amennyiben nincs semmi baja)

kb a legszebben mozgó villa, amit nyomogattam (tán a 2001/2es psylo volt csak jobb)

merev is, bírta röhögve a 200as tárcsát rendes fékkel, csak volt egy enyhe kotyogása (úgy vettem és fél év alatt nem romlott a nagy fék ellenére sem)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Ez minden idõk utolsó jó blackje.
Nekem a 100-120-as van, elõttem Atom tolta neki vagy 3 évig. Atom nem könnyû és nem CC-s. Ugrált vele meg minden, ez csak azért érdekes, mert jól bírja a kiképzést.
Ettõl függetlenül csak CC használatra ajánlom a 80-100-ast (az útja miatt amúgy ez alap)
Ha jó állapotú (a kép alapján az) és nem folyik, akkor vedd, mert nagyon nagyon jó villa.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Üdvözlet!

Van ez itt:
http://www.bikearena...tail.cfm?ID=194

Tudnátok róla mondani nekem valamit? Miket tud, milyen okosságai vannak?

Köszönettel: Bagi.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Hellosztok!
Mi a véleményetek a splice compról a 05ösrõl krokodilus neked mi a baja a nyakának???és ha még van vkinek az nyugodtan írhat....

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Ha tudnám, hogy vannak a fecskendõkön a beosztások... Ha minden igaz 10, vagy 20 ml/láb, majd otthon rájövök.
Atomnak volt egy fasza ötlete, sûrû (min 15-ös) olajat keverj össze zsírral (én a Prep-M-mel csinálom), azzal kend meg a felsõ perselyt.
A csak olaj is mûködhet, de elég pontosan ki kell számolnod, hogy ne nyomja ki a szimmeringet.

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
no ezt már értem. oks.
Osztán a lábba mennyit tegyek?Sehol nincs megadva, mer hivatalosan zsírkenésû....
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___