Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Manitou
Started by
tAmS
, 2004. August 13. 18:20
Posted 2006. June 22. - 13:33
Húbazz! :/
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2006. June 22. - 10:59
Törött Manitou Skareb super 2004 rugó...
Állítólag gyakran törnek vigyázni!!
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Állítólag gyakran törnek vigyázni!!
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2006. June 20. - 20:39
Ne hallgass rám, de nekem így elsõre a kétkomponensû fémragasztó jut eszembe. Bár azt nem fogod tudni a nyak és a váll közé juttatni.
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___
Posted 2006. June 14. - 12:47
Srácok, kéne 1 kis segítség:
2004- es Black Elite RTVD 1 hete elkezdett fékezéseknél nagyokat kattogni
+ recsegni a bringa eleje. Namost, a szerviz szerint kissé kilazult a nyak a vállban, vagy hallgatom, h. recseg, vagy csere (hát persze!).
Az érdekelne, hogy vki tud-e vmilyen módszert, amivel meggyógyíthatnám,
mert amúgy teljesen elégedett vagyok vele, és ha nem muszáj, nem cserélném le.
2004- es Black Elite RTVD 1 hete elkezdett fékezéseknél nagyokat kattogni
+ recsegni a bringa eleje. Namost, a szerviz szerint kissé kilazult a nyak a vállban, vagy hallgatom, h. recseg, vagy csere (hát persze!).
Az érdekelne, hogy vki tud-e vmilyen módszert, amivel meggyógyíthatnám,
mert amúgy teljesen elégedett vagyok vele, és ha nem muszáj, nem cserélném le.
Posted 2006. June 12. - 23:53
tudtommal az TPC-hez hasonló cucc félig nyílt patronos azaz a becsúszószárban van az olaj és nem megy ki a külsõ szárba. de elvileg ugyanúgy van 2 csillapítószár egyik kifele másik befele csillapít.
Posted 2006. June 12. - 22:16
Lenne egy kérdésem egy manitou szakértõhõz ) ha van ilyen. Az FFD fedõnévre hallgató csillapitási rendszer hogy müködik , patronos vag egyeltalán milyen az ?.. volt már olyanom maibe az volt csak nem szedtem szét .. nevzetesen balck elite ... amiben elkönnyezett a csili 3 hét után (4x használat) ésmost ugy hozta az élet hogy ujra manitoum lesz (stance static 10mm)
Posted 2006. June 12. - 20:21
keress rá, lesz sok érdekes hozzászolás..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2006. June 12. - 20:12
Hi! kilátásban van 1 m.stance blunt, átütõs,1 éves, 4OeFt-ért, kíváncsi vagyok,ha van vkinek ilyen,mik a tapasztalatai. egy 2OO4-es Kona shred vázba tenném,és streetre(esetenként dirtre)használnám..egyáltalán erre való az a villa? Persze,hogy nincs semmi róla a manitou honlapján..
Posted 2006. June 10. - 22:52
Szerinted mennyire bírná a 28,6-os becsúszókkal és a 80 v. 100 mm rugóúttal a 1,5-2 métert (és még tegyük fel, hogy nem rontottad el a leérkezést)? Hogy a fékhidat és a vállat ne is említsem...Teljesen hülyeség lenne ilyenekkel kínálni! De a Tiéd, próbáld ki, ha nem gyõztünk meg, és majd írd meg a tapasztalatokat!
mondjuk egy ideig bírja
nekem sincs elvileg bajom az rst-vel, de igaz ninc srajta tárcsa stb meg én nem vállalok be még akkora ugrásokat. de hosszútávra... értelmetlen
Posted 2006. June 10. - 12:11
Posted 2006. June 10. - 12:11
ha technikailag elég képzettnek érzed magad, tehát mondjuk 10-bõl maximum 1 csõröst ugrasz az általad kiszemelt ugratókon, és inkábbb elõrefele szállsz, mint felfele (tehát mondjuk elõre szállsz 1-1,5 mt, de ez magasságban csak 50 cm), akkor jó lesz az. de amúgy nen agyon erõltesd, nem véletlen, hogy az igazi ugrálós villákon vastagabb becsúszók vannak és nehezebbek is...
Posted 2006. June 10. - 12:03
Nagyon hamar kikotyog, eltörhet a váll (a fékhíd is), összeülhet... Szóval minden, mivel ezt a villát nem ugrálásra csinálták.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. June 10. - 12:00
nem nem csak elõrefelé!!!tehát akkor nem lesz probléma vele!!!!mér egyébként mi lehet a legnagyobb baja ha elõrefelé ugrok és pl magasra vagy becsõrölök?
Posted 2006. June 10. - 11:57
Nem, feltéve, hogy nem ugrasz csõröst és nem ugrasz túl magasra.
[Egyébként én úgy értettem, hogy függõlegesen akarsz ugrálni ]
[Egyébként én úgy értettem, hogy függõlegesen akarsz ugrálni ]
White Horse
Posted 2006. June 10. - 11:56
ja én is csak elõrefelé való repkedésre gondoltam:eldobó-leérkezõ vagy csak eldobó szinten!!!tehát ha csak elõre fogok ugrálni akkor nem lesz semmi gond ugye??
Posted 2006. June 10. - 11:35
Ha elõrefele repked 1,5-2 métert, az tényleg nem gond, de függõlegesen igen!
White Horse
Posted 2006. June 10. - 11:09
Entry Level CC villa - ez mindent elmond. Ha nem fogsz letöréseket ugrani, csak menet közben szeretnél repkedni, és az nem csõrösre sikeredik, nem lesz vele nagy gond.jó nem azt mondom hogy felmegyek a hegyre és akkor a legdurvulósabb DH pályán fogok lejönni 5 méteres dirt jumpokkal teletûzdelve hanem ha kedvem van felmegyek a hegyre a haverokkal csapatni egyet aztán egy két buckát meg ilyesmiket átugratni de csak néha és ezek is MAXIMUM 1,5-2 méteresek!!!
Posted 2006. June 10. - 09:44
Szerinted mennyire bírná a 28,6-os becsúszókkal és a 80 v. 100 mm rugóúttal a 1,5-2 métert (és még tegyük fel, hogy nem rontottad el a leérkezést)? Hogy a fékhidat és a vállat ne is említsem...Teljesen hülyeség lenne ilyenekkel kínálni! De a Tiéd, próbáld ki, ha nem gyõztünk meg, és majd írd meg a tapasztalatokat!
White Horse
Posted 2006. June 10. - 09:39
jó nem azt mondom hogy felmegyek a hegyre és akkor a legdurvulósabb DH pályán fogok lejönni 5 méteres dirt jumpokkal teletûzdelve hanem ha kedvem van felmegyek a hegyre a haverokkal csapatni egyet aztán egy két buckát meg ilyesmiket átugratni de csak néha és ezek is MAXIMUM 1,5-2 méteresek!!!
Posted 2006. June 09. - 22:33
én azt nem értem mért utólag kérdezed
ha már megvetted használd egészséggel de nemhiszem h erre találták volna ki.. inkább a stance static
ha már megvetted használd egészséggel de nemhiszem h erre találták volna ki.. inkább a stance static