Tigris kérésére:
óóriási leárazást követően beleugrottam egy Mattoc vásárlásába(CRC). Expert modell, ami annyiban különbözik a polc tetején időző Pro verziótól, hogy előbbiben nagyobb mennyiségű olajban úszik a tpc egység, szemben az utóbbi zárt, cartige rendszerével. Jobb láb felső részén kis- és nagysebességű kompresszió, és a misztikusan csengő HBO, vagyis hydraulic bottom out állítója, lent pedig a visszautat lehet tekergetni.. Sokat nem, de annál szebben kattannak a gombok. Minden fokozat érezhető változást hoz, brake dive alig jelentkezik, a villa pedig végig óriási biztonságérzetet ad, nem szalad végig az útján, a vége pedig mindig kontrollált marad. A 350-es marzómhoz képest kicsit kolbász a villa a maga 34mm-es becsúszóival, meg a cukker kis fékhídjával a háta mögött. Lábban mind a két oldalt hatlap, tengelyt csak egy irányban lehet becsúsztatni, így használat közben nem éreztem semmit a csavarodásból. Ja, direkt 180pm konzol, szeretem.
Sok munkaóra nincs még vele, de már most határozottan jobban kedvelem, mint a "paraszt" Marzo 350cr-t, ami a maga faék egyszerűségével kiszolgált bár, de a mostani indián fényévekkel élvezhetőbbé tette ugyan azokat az ösvényeket.
Szóval az első benyomások alapján határozottan a meggyőzöttek közé tartozom, akik bátran ajánlanák másnak is a terméket. Egy kis feketepont: szerelni csak a saját szerszámaival lehet, viszont minden elérhető a crc-n, tecső meg tele van szervizes videókkal.