Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol adhatnék el leggyorsabban,legtöbbért új bicót.

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
2 hozzászólás a témában

#1
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
SimonTower, szerintem minél több helyen hirdesd meg! Ez nagyon fontos szempont, nekem is igy sikerült viszonylag gyorsan eladnom cuccokat.
Tehát: Bringában, Bikemag-ban, aztán vannak hirdetõfelületek a neten is, mint pl. ööö, most nem jut pontosan eszembe a nevük, de más majd biztos besegit ebben (ilyen pl. a http://www.hirdetes.ws/ de vannak jobbak is). Szal netes hirdetõhelyeket keress, ahol mindenféléket el lehet adni a cipõtõl kezdve az autóig.
Aztán mi lenne, ha feltennéd a Ebay-re? Vannak olyanok, akik Ausztriába, Németbe küldtek már el teljes cangákat. És akkor kinálhatod talán kissé drágábban is.

Esetleg kerékpáros boltban szerezhetnél kiállitási lehetõséget.
Na, hirtelen ezek jutottak eszembe. Sok szerencsét.

#2
tAmS

tAmS

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
:-\..öhöm

#3
SimonTower

SimonTower

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!Adott egy 80km-t hajtott CC gép, egyedi építésû, fél évig havi 30-at költöttem rá.Most pénzhiány miatt el kell adnom sajnos, 1 hete lett kész.Mutogatam pár képeket, mindenkinek tetszik, ajánlgatják egymásnak, de senkinek nincs rá zséje.Egyébként a cuccok kiegyensúlyozottak, nem kel lecserélni semmit,mint a gyáriakon.Deore,LX,Magellan,Rock Shox, Ritchey,Bike+, amibõl áll..180 helyett 140 körül válnék meg tõle..Azért ide írok,mert talán gyorsabban tudtok valami használhatót mondani,mint az apróhirdetésnél.Köszönök minden ötletet elõre is.