Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
elég szimpinek néznek ki, lehet ezeket kapni valahol itthon is?

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Használ valaki Lake cipõt? MX265 tipust
Mi a tapasztalat?

http://www.lakecycli...hike-n-bike.php
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 hozzászólás
Nekem így lett pont jó.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Sidinél általában egy számmal nagyobbat kell venni? Ezt halottam. Igaz vagy nem?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ksyp

ksyp

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Egyértelmûen Northwave. Volt shimano télim (az új), és northwave is. Rengeteg ismerõsöm használja, mind nagyon meg vannak elégedve vele. Én tavaly már november végén sem kaptam a méretembe, mert azt a keveset, amit behoztak, hamar elkapkodták. Egyetlen egyszer sem ázott be, az pedig hogy fázni fog benne a lábad még -5ben sem valószínû. Jó, leizzadni sem fogsz, de csak olyan kellemesen hûvös lesz, semmi elgémberedés. + egy kamáslival meg finom meleg...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

diadora annyira nem jó, ha válogathatsz.....én most northwavwet vennék.....

Nekem nincs, de ismerõsöm is esküszik a northwave-jére!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Téli montis SPD csuka kellene, csak nem tudom h. elég melegek-e ahhoz h. 0- -5fokban 2-3órát tekerjen bennük az ember anélkül h. a lábujjai elfagynának? A Shimanonak, a Diadorának és a Northwavenek láttam eddig télicsukáját, ezekrõl várok tapasztalatokat ha valaki próbálta valamelyiket.

Ugyancsak téli tekeréshez keresek kesztyût, mert az elvileg szélálló síkesztyûben is elfagy a kezem 2óra alatt.

diadora annyira nem jó, ha válogathatsz.....én most northwavwet vennék.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Téli montis SPD csuka kellene, csak nem tudom h. elég melegek-e ahhoz h. 0- -5fokban 2-3órát tekerjen bennük az ember anélkül h. a lábujjai elfagynának? A Shimanonak, a Diadorának és a Northwavenek láttam eddig télicsukáját, ezekrõl várok tapasztalatokat ha valaki próbálta valamelyiket.

Ugyancsak téli tekeréshez keresek kesztyût, mert az elvileg szélálló síkesztyûben is elfagy a kezem 2óra alatt.

Northwave Celsius-t vettem 2 hónapja. Hogy igazán mit tud azt még nem mutathatta meg az enyhe idöjárásban. A leghidegebb túra egy 2,5 órás volt 1-2C°-nál végig szakadó hóban. Semmi gond nem volt. 5 órás túra 5C°-nál is teljesen ok. Persze, hogy igazán jó e az majd -5 alatt derül ki. Még annyit, hogy én 1,5 számmal nagyobbat vettem, hogy 3 Goretex zokni beleférjen. Kesztyünél esetleg valami nem 5 ujjas megoldással kellen próbálkoznod, ha nagyon érzékeny vagy a hidegre.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ezt a márkát ismeri valaki?
http://ebike.hu/termekek/cipo/3308

Nem ismerõs, de az Árkádban (vagy valamelyik ilyen nagy valamiben:)) levõ biciklisboltba mintha láttam volna ilyet a hétvégén...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ezt a márkát ismeri valaki?
http://ebike.hu/termekek/cipo/3308

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a look egy külön rendszer, nem tudod használni shimanoval együtt.

fero74

fero74

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok!

A Shimano SPD-SL vajon Look kompatibilis-e? Tehát pl. Shimano stoplival tudok-e használni Look pedált, vagy fordítva...

ksyp

ksyp

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Meg is van, mind a 4, tiszta nagy! Majd sikíccsá.

ksyp

ksyp

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

SPD cipõbe keresek kapaszkodó fogakat vagy mifenét, de sehol sem kapok hozzá. Egyáltalán lehet ilyet külön kapni? Vagy esztergányos lesz a dologból?

Van is otthon nekem 2pár, majd megkeresem. Kapaszkodó tüske, asszem így hívják.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
focicsukába is olyan megy asszem. vidd be a cipellõt a sportboltba, ahol árulnak buta focistáknak buta cuccokat és kérdezz rá

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

DaveRider! Igen. Tudsz valamit? :) Ne habozz, mond el bátran! :D

én csak a szakszót tudtam:D..

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
DaveRider! Igen. Tudsz valamit? :) Ne habozz, mond el bátran! :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
pearl izumi cuccokat mintha láttam volna a probikeban.

ptamás: mászótüske kell?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
SPD cipõbe keresek kapaszkodó fogakat vagy mifenét, de sehol sem kapok hozzá. Egyáltalán lehet ilyet külön kapni? Vagy esztergányos lesz a dologból?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.