Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SPD cipõ

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
2429 replies to this topic

salieri.

salieri.

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
sziasztok! Hervisben arulnak most diamondback mtb spd cipot 9990 ert harom tepozaras! mi a velemenyetek rola? erdemes megvenni ?

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Én ezt használom,csak rohadt drága:

http://www.lakecycli...productid=MX265

Bõr cipõ és nagyon kényelmes. Ebben a kategóriában szerintem a legjobb.
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Gyász. Úgy néz ki, mint ez a Shitmano, csak randább :)
Volt régen a Shimanonak jó SPD-s "BMX-es" cipõje, de most az a giga tépõzáras DX megint csak ronda...
Azt hiszem, vadászok vhonnan külföldrõl 661-et.. :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
speci taho ?

igaz 20K a listaára .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Igen. Olyannyira, hogy ilyenem nekem is van. Nem szeretem; a járás messze nem olyan kényelmes benne, mint a 661-emben volt, ezen kívül a megjelenése se szimpatikus annyira :)
661 meg rendre hiányzik a méretemben :P
Scottot említett valaki, de nem tudom, hol keressem. Meg Gepidából is láttam egy pöpec cipõt, csak az pont nem SPD-s volt.

http://www.downcycle...mages/lanch.jpg - õt szerettem nagyon... mikor suliba már túl leharcolt volt, lehetett benne lejtõzni, a jó magas szára fogta a bokámat

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Nekem shimano-mt31 van ilyen célra.
Feltöltött kép

Ilyesmire gondoltál?

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
http://ebike.hu/term.../cipo/mtb/4291/

én ezt akarom megvenni majd a SIDI mellé, szerintem neked is jó lehet....nem is vészes az ára

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
basszus, ez tök beteg, nekem MINDEN cipõm (661, Shitmano, Diadora, Converse és noname irodai surranó) 44-es :)

no vmi értelmesebb; ha vki tud UTCAI, de SPD-s cipõt 10-17 között, mutassa nyugodtan :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
nekem utcai converse 44, utcai adidas 45, spd shimano 45

dehát kinek hogy, kicsit mindig zsákbamacska a cipõvásárlás.

specbõl a 44es kcsii volt, a 45ös meg nagy.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
a sidik elég elbaszottul vannak számozva/méretezve, abból majdnem biztos hogy legalább 1 számmal nagyobb kell...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nekem a Sidim( Action) 46-os!!! Az utcai cipõim (Adidas) mind 44-esek..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Felénk azt ajánlják, hogy utcai cipõ méretet vagy egy kicsivel kisebbet (úgyis még tágul) vegyünk spd-bõl. Egyébként fel kell próbálni és ami pont jó, azt kell venni.
(nem közvetlenül ide tartozik, de azért elmondom: a köznép szerint korcsolyából egy számmal nagyobbat kell venni, mint az utcai cipõnk, de aki igazán benne van, az tudja, hogy fél-egy számmal kisebbet kell venni megfelelõ talpszélességgel, nem az a lényeg, hogy amikor felpróbálom a boltban kényelmes legyen (fõleg, hogy még utána rásütöm a lábamra...), hanem bekötve pont ne érjen hozzá a nagyujjam a kori orrához). ennyi

A sebesség mindent megold.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Biciklis cipõt nem is láttam ott, de persze lehet valaki olyan aki rendelt már onnan egyebet is. A futárnak kutya kötelessége megvárni azt amíg én kipróbálom, átveszem, megnézem, stb.

Én sok mindent rendeltem az utóbbi idõben és szépen megvárta amig a legkisebb dobozt is fenbontottam. Azért is fizetik, a szolgáltatás nem csak abból tevõdik össze vegyem át, signature és viszlát!

Sziasztok!

Cipõexpresstõl szeretnék cipõt rendelni, és ez ügyben kéném valaki segítségét.
Mennyire megbízható ez a cég? Rendelt már valaki innen cipõt?
AZt írják, hogy a futár megvárja, míg felpróbálom a cipõt. Sajnos a futárszolgáltok alkalmazottaival kapcsolatba olyan tapasztalataim vannak, hogy mindig rohannak és elég gorombák. Ha megint ilyet fogok ki, akkor sok kedvem lesz cipõt próbálni.

Megköszönném, ha valaki adna pár infot!

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Mindenki másként látja, vagyis tapasztalja a vásárlást. Nekem Shimano (45-ös "rendes lábam") és CMasson is olvasott +1 méret azaz 46-os SPD cipõt vegyek bejött. Mindkettõt netes boltban vettem, de persze akinek kényes a lába amúgy is tudja baja szokott lenni a cipõkkel és a számozásokkal, annak azt tanácsolom, csak próba után vegye meg!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sztem ezért érdemes bringás cipõt a bringaboltból venni. Ha gari baja van, akkor netes bolttal jobb szarozni, vagy a kedvenc boltodba beslattyogni?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

A segítségeteket szeretném kérni. Spd cipõt szeretnék venni, egy sidi zetat, elég olcsónak tûnik az ebikeon, de sajnos nincs nagyon idõm próbálgatni, a neten kell megrendelnem. Olvasgattam itt a topicot és azt a következtetést vontam le, h kb 1 számmal nagyobbat kell rendelni belõle mint az utcai cipõ, így van? :)

Szerintem nem. Gyártója válogatja. Nekem Nike van (utcai is, meg kerós is), annak az utcaijából eggyel nagyobb méret kell, mint más márkából. A kerós cipõjénél szintén ugyanez van. De nem csak ez számít még, hanem a cipõ fej kialakítása pl. Van amelyiké keskenyebb, van amelyiké szélesebb. Cipõt mindenképp próbálj. Nem olcsó mulatság és nem mindegy, hogy X óra tekerés után fáj, vagy zsibbad benne a lábad (és a pokolba kívánod az egészet), vagy sem. No meg az egész olyan, mint a nyereg vásárlás: kinek mi jön be komfortra. Lehet neked pont a Sidi nem lesz kényelmes (mert nem kényelmes a talp kialakítása, mert túl keskeny a feje mondjuk)... Inkább szándd rá az idõt;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Évi

Évi

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Cipõexpresstõl szeretnék cipõt rendelni, és ez ügyben kéném valaki segítségét.
Mennyire megbízható ez a cég? Rendelt már valaki innen cipõt?
AZt írják, hogy a futár megvárja, míg felpróbálom a cipõt. Sajnos a futárszolgáltok alkalmazottaival kapcsolatba olyan tapasztalataim vannak, hogy mindig rohannak és elég gorombák. Ha megint ilyet fogok ki, akkor sok kedvem lesz cipõt próbálni.

Megköszönném, ha valaki adna pár infot!

torma99

torma99

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
A segítségeteket szeretném kérni. Spd cipõt szeretnék venni, egy sidi zetat, elég olcsónak tûnik az ebikeon, de sajnos nincs nagyon idõm próbálgatni, a neten kell megrendelnem. Olvasgattam itt a topicot és azt a következtetést vontam le, h kb 1 számmal nagyobbat kell rendelni belõle mint az utcai cipõ, így van? :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Köszi. A Razor-t néztem ki magamnak.

A sebesség mindent megold.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Az adidas cipõkkel kapcsolatban van valakinek rossz tapasztalata?

Nekem Adidas El Moro van. Még nyáron vettem 24.990 Ft-ért a Kálvin téri Hugoban. Platformpedállal használom. Strapabíró, igaz, nem vízálló. Napi használatban van és a telet is ezzel tekertem végig. A méretválaszték - van feles és háromnegyedes is - miatt elég jól ki lehet választani a megfelelô méretet a lábadra. Jól tart, nem csúszik-mászik benne a lábam tekerés közben. Az elsô "igazi" bringás cipôm, így sok tapasztalatom nincs ilyen téren, de nagyon szeretem és bevált Nálam.

Üdv.
Grande