Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SPD cipõ

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
2429 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Nekem most van olyan, hogy egy óra múlva zsibbad a jobb oldali. Pedig eddig nem volt baj. Lehet rég tekertem SPD-ben.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Kezdetben nekem is eléggé zsibbadtak, de most már alig. Szerintem azért van mert még új a cipõ, meg a lábaid sincsenek hozzászokva a kemény talphoz.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Feri-im

Feri-im

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Szevasztok,
Csak nemrég kezdtem pedálra kapcsolódó cipõvel biciklizni (országúton tekerek, kizárólag sportcélból). Egy országúti cipõt vettem és akárhová teszem a talpán a stiftet, kb 50-70 km után elviselhetetlenül elzsibbadnak a lábujjaim. A cipõ abszolúl kényelmes, amikor felhúzom, a probléma kb egy óra tekerés után kezd jelentkezni. Nem ismerek egy bringást sem személyesen, ezért fordulok hozzátok hátha tud valaki segíteni. Elõre köszönöm.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az én specialized cipõm is ilyen.

A sebesség mindent megold.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

A talpbetét alatt mi célt szolgál az a cérna ami a cipõ orrából indul?

A varrás végén a cérnát a gyártás során nem kötik el, csak hagyják szabadon lógni.
Ez lehet, hogy gyártási hiba (ha egy másik cipõben nincs így akkor valószínû), de lehet, hogy így tervezték a cípõt.

Volt egy adidas cipõm, amit szándékosan így csináltak: A talpbetét alatt legalább 10-15 cérnaszál kígyózott és a szálakat hozzáragasztották a talphoz ragsztószallaggal. Ez komoly "feature" volt...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Sziasztok.

Vettem egy Specialized Taho MTB cipõt. A talpbetét alatt mi célt szolgál az a cérna ami a cipõ orrából indul?
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de nem tudok rájönni mi célt szolgálhat.

Tampon??? :D

Asszem Déenesnek van ilyen csukája, kérdezd meg õt. (Ilyent vettem a nejemnek is. Jó ideje megvan. Imádja, szereti, de a madzagra egyikünk sem emlékszik. :chin:)

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
Tud valaki érdemi infót mondani a merida cipõirõl?
Tartósság,kényelem miegymás..

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Sziasztok.

Vettem egy Specialized Taho MTB cipõt. A talpbetét alatt mi célt szolgál az a cérna ami a cipõ orrából indul?
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de nem tudok rájönni mi célt szolgálhat.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Ynga! Beszélj Somával, neki és nekem is Diadoránk volt (van). Még akcióval is tud neked szolgálni.

Köszi szépen! Dejó, ilyen közel a segítség.:)
Ride 'n' roll

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ynga! Beszélj Somával, neki és nekem is Diadoránk volt (van). Még akcióval is tud neked szolgálni.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Sziasztok! Az elõttem szóló lányokhoz hasonlóan én is valamilyen nõcisebb cipõt keresek. Diadoránál találtam tetszetõseket. Van valakinek tapasztalata a Diadorákkal, h szépségük mellett jók-e? Sajnos csak külföldi honlapokon találtam választékot, így cipõt rendelni meg kissé neccesnek érzem, úh ha valaki tudna ajánlani magyra oldalakat, ahol találok ilyen cipõket, megköszönöm.
Ride 'n' roll

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Hát nekem Meridából meg Nike-ból is 1 mérettel nagyobb kellett,próbáltam Speci-t is,abból is 1 mérettel nagyobb kellett.
www.sintesibikes.com

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
Hello mindenkinek! Van esetleg valaki aki tapasztalattal bir shimano és northwawe cipökkel kapcsolatban? Fökép az érdekelne méretileg hasónlók e mert sh az van és egy számmal nagyobb kell vajon northwawe-bol is ? Tudom tudom fel kell probálni de az én esetemben ez nem könyü esetleg tipp mely boltban lelek 50-es méretet. A válaszokat infokat elöre is köszönöm
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
X-Pedo M-force pedálokról van vkinek véleménye?
Sártûrés megbízhatõság terén fõleg.És a stoplia kompatibilis a Shimanoével?
www.sintesibikes.com

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Szeretnék egy új pedált venni, de nem igazán tudom eldönteni, hogy milyet érdemes venni. Van egy SH-M075-s cipõm, amivel kompatibilisnek kéne lenni. Szemezgetek egy PD-M770-el, de a leírások szerint ehhez a cipõhõz nem passzol. Vagy igen?

fizikailag minden SPD rendszerû monti cipõ passzol minden SPD rendszerû monti pedálhoz. azt veszed, amelyik szimpatikus.
Itt kell megjegyezni, hogy van még SPD-R és SPD-SL szabvány is, de azok országútiak. csak a tisztánlátás kedvéért.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
Esetleg még spórolhatsz, ha 540-est veszel. Az 540, xt, xtr között nincs nagy mûszaki különbség, inkább csak kinézet.

nemecs

nemecs

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Köszi atanácsokat! Nekem is az volt a meglátásom, hogy bár a shimano prospektus más cipõhõz ajánlja, de szerintems is ugyanúgy használható a kettõ együtt.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
nemecs ! Nyugodtan vedd meg azt a pedált ! Tökéletesen fognak mûködni. Nincs olyan szabály, hogy 1 bizonyos cipõt csak 1 bizonyos pedállal használhatsz. Ha éppen az XTR tetszik, vedd azt.
Marci

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Így elsõ ránézésre mindkét termék MTB felhasználásra készült, szal...