Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Started by
ggx
, 2004. June 27. 12:45
Posted 2008. December 30. - 08:50
Sziasztok!
Ha van valakinek 46-os Shimano vagy Spec cipõje, ami kényelmes a lábára, nagyon megköszönném, ha lemérné a saját lábhosszát.
Az érdekelne, hogy 29 - 29,5 vagy 30 cm a hossza.
Ha van valakinek 46-os Shimano vagy Spec cipõje, ami kényelmes a lábára, nagyon megköszönném, ha lemérné a saját lábhosszát.
Az érdekelne, hogy 29 - 29,5 vagy 30 cm a hossza.
Posted 2008. December 14. - 18:19
Posted 2008. December 14. - 11:08
Posted 2008. December 14. - 10:58
Off
PBG, bár tudom hogy ez itt nem apró, de nekem van egy Northwave Lizzard SBS eladó 43-44 meg Specialized BG Carbon is 43-44 nemtom pontosan...
Mondjuk 15 és 22, mind2 jó állapotban, új áruk 27 és 50valamennyi
ON
PBG, bár tudom hogy ez itt nem apró, de nekem van egy Northwave Lizzard SBS eladó 43-44 meg Specialized BG Carbon is 43-44 nemtom pontosan...
Mondjuk 15 és 22, mind2 jó állapotban, új áruk 27 és 50valamennyi
ON
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Posted 2008. December 14. - 10:54
Értem! Köszi! A link miatt elnézést: itt a rendes: http://piacter.bikem...=179277&cat=all
Posted 2008. December 14. - 09:52
üdv
merida házimárka csukát láttam naon olcsón valami 4 rugó
vki használ/t/ ilyet, vagy nem hiába árazták le?
vmi merida pc 014A
merida házimárka csukát láttam naon olcsón valami 4 rugó
vki használ/t/ ilyet, vagy nem hiába árazták le?
vmi merida pc 014A
Posted 2008. December 14. - 02:23
igy van. egyszer vettem kep alapjan cipot, persze hogy tok kenyelmetlen volt [adidas berm] masnap dobtam fel az ebayre.
mindenkeppen probald fel amit megveszel, kulonben kidobott penz.
mindenkeppen probald fel amit megveszel, kulonben kidobott penz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. December 14. - 02:19
Az 1. linked ugyanaz mint a 3. !! Valamit nem jól csináltál.
Amúgy a Sidi nagyon jó márka, nem olcsó cucc viszont nagyon tartósak a cipõi. Szerintem azt vedd.(bár a linkelt Sidit nem láttam)
Amúgy meg fel kell a cipõt próbálni. Lehet, hogy jó az ára de nem jó szabású a lábadra. Tehát van szélesebb, keskenyebb modell, a lényeg, hogy lábadhoz jól illeszkedjen. Próba nélkül meg ne vedd !
Amúgy a Sidi nagyon jó márka, nem olcsó cucc viszont nagyon tartósak a cipõi. Szerintem azt vedd.(bár a linkelt Sidit nem láttam)
Amúgy meg fel kell a cipõt próbálni. Lehet, hogy jó az ára de nem jó szabású a lábadra. Tehát van szélesebb, keskenyebb modell, a lényeg, hogy lábadhoz jól illeszkedjen. Próba nélkül meg ne vedd !
Marci
Posted 2008. December 13. - 23:58
szerintetek melyik? : http://piacter.bikem...t=183168&cat=18 érv: Sidi az állítólag jó cipõmárka
http://piacter.bikem...=183691&cat=all érv: Adidas... jó márka, de bringás cipõben is jó lehet?
http://piacter.bikem...=183168&cat=all érv: hát... a Merida cuccok alapból nem igazán tetszenek, meg az arany szín sem-persze érmen szeretem, ha ezt a csillogó színt látom;)-, de ez nagyon elnyerte a tetszésemet, bár lehet, hogy élõben nem tetszene annyira
tapasztalatokat, véleményeket, akármit kérek, ami ezekkel a cipõkkel kapcsolatos!
Elõre is köszönöm!
http://piacter.bikem...=183691&cat=all érv: Adidas... jó márka, de bringás cipõben is jó lehet?
http://piacter.bikem...=183168&cat=all érv: hát... a Merida cuccok alapból nem igazán tetszenek, meg az arany szín sem-persze érmen szeretem, ha ezt a csillogó színt látom;)-, de ez nagyon elnyerte a tetszésemet, bár lehet, hogy élõben nem tetszene annyira
tapasztalatokat, véleményeket, akármit kérek, ami ezekkel a cipõkkel kapcsolatos!
Elõre is köszönöm!
Posted 2008. November 22. - 20:10
Hát igen, ha valami rizikós próba nélkül rendelve, akkor az a cipõ. De ha 50-es a lábad, akkor Sidibõl 51-est vegyél (bár nem vennék rá mérget, de nekem 44-es a lábam, 45 1/2-es a cipõm és az fél talán lemehetne)
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2008. November 22. - 17:31
Köszi bloke a Sidi meg még a Northwawe is csak drága kis hazánkban nem nagyon lehet hozzá jutni ezekhez a méretekhez nagyon úgy néz ki nem lessz más megoldás mint külhonbol rendelni pedig nem lenne rossz vétel elöt próbálni ép ezért próbálok most felvenni kapcsolatot egy Bécsi bolttal és ha tudnak szerezni januárban elruccanok érte de igy elég drága lenne egy cipö
...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!
Posted 2008. November 22. - 16:45
A Sidi gyárt 52-es méretben cipõt.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2008. November 22. - 16:15
Felpróbáltam boltban többféle neves márkájú cipõt. A széken ülve egyszerûen egyik olyan, mint a másik. Milyen szempontok alapján lehet kiválasztani egy jó cipõt(azonkívül, hogy mi a márkája)? A boltos nem adja oda próbaútra. Nekem eddig sikerült egy rosszat vennem, ne szeretném ezt a sorozatot folytatni, amig eljutok a megfelelõhöz.
Posted 2008. November 21. - 06:35
Ez szomorú azért köszi rob
Posted 2008. November 20. - 23:57
csekkoltam, de 49-es a legnagyobb, amit a specialized gyárt, sorry.Természetes hogy érdekel elég ritka méret bármien adodó lehetöséget meg kell ragadni. Már el is kezdtem foházkodni hogy sikerüljön és elöre is köszi a fáradozást
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. November 20. - 04:25
Természetes hogy érdekel elég ritka méret bármien adodó lehetöséget meg kell ragadni. Már el is kezdtem foházkodni hogy sikerüljön és elöre is köszi a fáradozást
Posted 2008. November 20. - 00:49
Kamáslira ne költs, cipõt vegyél. Kamásli nem szereti, ha gyalogolnak vele, könnyen szakad. Aránytalanul drága 1 cipõhöz képest.
Marci
Posted 2008. November 19. - 22:45
-17% SHIMANO SH-MT41G TÚRACIPÕ
Többféle kerékpározási stílushoz terveztük: lehet benne munkába járni,
szabadidõben kerékpározni, akár aszfalton, akár terepen.
• Az új EVA középtalp-rész...
16 700,- Ft helyett most csak 13 900,- Ft
Én eddig nagyon elégedett vagyok vele sáros , nedves sziklás talajon a talprész miatt ahogy észre vettem jobban teljesit mint a többi cipõ amig nem éri folyamatosan víz szerintem tökéletes választás csak ajánlani tudom. Még gondolkozom rajta vegyek-e egyyáltalán téli cipõt vagy csak kamáslit.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2008. November 19. - 22:17
azért kérdem, mert ha érdekel, esetleg megpróbálhatunk szerezni egyet.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. November 19. - 22:04
Rob sajnos ekkora a lábam legalább is sh-bol 50-es kell de legtöbb ucai cipöböl is minimum 49 amugy annyira nem vizslattam öket hogy mégis melyik kéne (mert eddig sehol nem találtam 50-es méretben) úgy vagyok vele azt kell vennem amiböl van méret ez eddig csak shimanobol jöt össze és valahogy nem vagyok kibékülve a minöségével, tartóságával