Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Indította
ggx
, 2004. június 27. 12:45
Írta 2009. március 31. - 21:44
azt a meridát láttam/fogdostam egy üzletben, elég gagyinak, mûanyagnak tûnt..
bár,"hétköznapra" szétnyírni jó lehet
bár,"hétköznapra" szétnyírni jó lehet
Írta 2009. március 31. - 19:35
Bikefunos ajánlat azért jobb mert a cipõ tetején a fûzõnél ott a zár. Nekem ez a Shimano modell volt és ha eloldózott a fûzõ az igen kellemetlen tudott lenni.
Írta 2009. március 31. - 19:16
http://www.bikefun.h...king_sport.html
vajon ez is spd compatibile?
az expert verzio az, de nem irjak es a talprol sincsen foto
kell valami olcso kenyelmes setalosabb surrano a sidi melle suli ba jarni
vagy inkabb o?
http://ebike.hu/term.../cipo/mtb/4291/
vajon ez is spd compatibile?
az expert verzio az, de nem irjak es a talprol sincsen foto
kell valami olcso kenyelmes setalosabb surrano a sidi melle suli ba jarni
vagy inkabb o?
http://ebike.hu/term.../cipo/mtb/4291/
Írta 2009. március 31. - 14:44
Kiállításon pont láttam egy nagyon szép 661 surranót, pont mint amilyenem volt. Mondták, h ahh, persze, van belõle szín és méretválaszték is. Hát persze mai nap, ahogy mentem ki Óbudára, és kerestem a cipõt, jött a hidegzuhi, h jaa, a nagykerben esetleg van 41-es v. 45-ös...
Írta 2009. március 24. - 22:34
Írta 2009. március 24. - 22:22
Írta 2009. március 24. - 22:21
Írta 2009. március 24. - 22:16
Superpole661 cipõivel tapasztalat vkinek?
ki forgalmazza itthon?
Kalát kérdezd!
Írta 2009. március 24. - 22:14
Írta 2009. március 20. - 20:22
Jaja persze én is ugygondolta ha jol emlékszek van is itt miskolcon belöle ugyhogy nem lesz vele gond remélem jo lesz
CUBE... your life!!!
Írta 2009. március 20. - 19:11
Elsõ SPD cipõnek ennyiért szerintem megfelel. De mindenképpen kerüld a netrõl rendelést! Fel kell próbálni elõtte!(még akkor is, ha tudod hanyas a lábad...)
Írta 2009. március 20. - 18:49
Sziasztok most szeretném megvennni az elsö spd csukámat kinéztem egy merida MTB SPEED 2008 ast 12900Ft-ért sztetek mien ez a cipõ?
Ez lenne az a csuka:http://ebike.hu/term...cipo/mtb/11968/
Ez lenne az a csuka:http://ebike.hu/term...cipo/mtb/11968/
CUBE... your life!!!
Írta 2009. március 17. - 15:54
Ja... ezt kifelejtettem... próbáltam már egy 45-öset... pont végigér benne a lábam, szóval vagy 46-os,vagy 47-es méret kell majd belõle... (Utcai 43-as)
Írta 2009. március 17. - 12:55
szerintem próba nélkül tuti nem érdemes cipõt venni, a számozás "tájékoztató" jellegû, nem biztos, hogy ami utcaiban jó, jó spd-ben is...
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...
Írta 2009. március 16. - 17:13
Northwave Lizzard SBS cipõn cserélhetõ a csat(esetleges elromlás esetén), illetve a tépõzárak?
Ha hoznak piros-fehéret(de a fekete is megteszi;)) ebbõl az SBS-bõl, és nem megy fel nagyon az ára a gazdasági válság, meg a magas Euro árfolyam miatt, akkor ilyen lesz... ha felmegy nagyon, vagy nem is hoznak ilyet, akkor marad a három tépõzáras megoldás(ugyancsak piros-fehér vagy fekete színben)...
Ha hoznak piros-fehéret(de a fekete is megteszi;)) ebbõl az SBS-bõl, és nem megy fel nagyon az ára a gazdasági válság, meg a magas Euro árfolyam miatt, akkor ilyen lesz... ha felmegy nagyon, vagy nem is hoznak ilyet, akkor marad a három tépõzáras megoldás(ugyancsak piros-fehér vagy fekete színben)...
Írta 2009. március 12. - 14:26
Én a specko BG-s DH cipõjét használom! Még az országútimon is!
Bár a patent funkcióját még csak mostanában kezdtem el használni. Eddig csak platformként használtam,de nekem bejött. A tépõzárak is jól tartanak pedig már több mint 2 éves és nagynyomásúval szoktam mosni.
Bár a patent funkcióját még csak mostanában kezdtem el használni. Eddig csak platformként használtam,de nekem bejött. A tépõzárak is jól tartanak pedig már több mint 2 éves és nagynyomásúval szoktam mosni.
Írta 2009. március 08. - 12:12
Gyönyörû a két Gaerne! A kérdésem is az lenne,hogy van-e valakinek tapasztalata Gaerne és Vittoria cipõkkel?
Én Gaerne Vertical-t használok, csak ajánlani tudom
Írta 2009. március 08. - 00:46
Sziasztok!
Meg szeretném venni elsõ SPD cipõmet, amit kinéztem : Shimano SH-M075
Jó lenne felpróbálni vásárlás elõtt. Van erre BP-en lehetõség?
Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a cipõvel kapcsolatban?
Vagy esetleg ebben az árkategóriában jobb típus?
Köszi elõre is,
szabop27
Hello szabop!
Nekem ilyen spd cipöm van, 2 éves lesz nyáron, rendszeresen használom azóta. Nekem is elsõ spd cipöm -annak meg is felel-
Elönye: viszonylag könnyü, jol szellözik (nyáron ez jó dolog õsszel már kevésbé) jól tart a 3 tépõzár (elsö spd-nek xc-re megfelö, nem kell a csat még) megfelelö merevségü talp (hajtáshatékony, gyalogolni természetesen emiatt kevésbé alkalmas) viszonylag tartós, bár én sokat használtam/om sulibajáráshoz/városban emiatt nagyon megkoptak a müanyag (gumi?) stoplik. 14-16eFt körül vettem, ennyit megért az biztos (ebike) Ha sikerül felprobálnod, kényelmes akkor okés, bár vannak ujabb modellek, azokat is probáld fel/nézd meg!
Mondom a hátrányait (sajnos van)
Kb 3 honapig -ez számomra meglepö volt- semmi szaga nem volt! (komolyan, pedig egész nap szinte benne voltam ) de aztán egyszer nagyon eláztam és ugy bebüdösödött, hogy csak na' és most is van neki egy kis bukéja :-) (kimosni mondjuk ki lehet: ) A komolyabb talán, hogy a gyöngyvászon orrész 1 éves használat után kilyukadt, oldalt ahol van egy varrás illetve a nagylábujjamnál. Emiatt én inkább a Shimano SH-M121 et ajánlanám, mert ennek oldalt nincs varrása, egyben van az egész orra.
Összességében egy kényelmes jól "használható" elsö spds csukának alkalmas. Ha gondolod tudok küldeni képet, illetve lemérem a lábamat ha kell ( 45 ös az enyém) Sok sikert a probálgatáshoz, Üdv, w21
Írta 2009. március 07. - 14:48
Gyönyörû a két Gaerne! A kérdésem is az lenne,hogy van-e valakinek tapasztalata Gaerne és Vittoria cipõkkel?
...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!
Írta 2009. március 06. - 20:52
Hát én 19990,-Ft-ért néztem ezt a Shimanot.... Huszonegykétháromezerért meg már veszel egy Northwave Lizzard tépõzárasat, 25-ért meg egy Lizzard csatosat. (még) Nem használok Northwave cipõt, de azért több emberen látni NW-t, mint Sh-t... legalábbis a tapasztalataim szerint.