Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Rég olvastam ilyen mókás dolgot.:D Mielõtt leírsz valamit, legalább tájékozódhatnál kicsit, illetve nem ártana pontosan visszaemlékezni annak a cikkek a tartalmára. A három név, amely az "ügy" kapcsán érintett, az Adidas, a Mavic és a Salomon, ugyanis egy cégcsoportban van a három. Pici gondolkodás után rá lehet jönni, hogy kinek ki mit gyárt.;)

Jóboccs visszavontam...:Degy fél óra múlva énis rájöttem,csak már nemvoltam otthon..:D(untam a melót)

slayer006

slayer006

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Nekem a "régi" Taho van, mondjuk úgy ez a cipõ emlékeztet arra. :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

a fotó a cipõrõl:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

üdv,
mad_a

mondjuk ez a régi tahora hasonlít, de nem kicsit, vasárnap du megnézem felpróbálom és összehasonlitom a speci cipõvel mennyire kényelmes, bár ez csak hosszútávon derülne ki

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Multkor volt valahol errõl egy cikk.Ugyebár néhány éve a Mavicnak még nem volt olyan nagy neve mindenhol,és a cipõiknek megvették az Adidas nevét...Tehát Mavic cipõ Adidas névvel.Ha nem tévedek :)

Rég olvastam ilyen mókás dolgot.:D Mielõtt leírsz valamit, legalább tájékozódhatnál kicsit, illetve nem ártana pontosan visszaemlékezni annak a cikkek a tartalmára. A három név, amely az "ügy" kapcsán érintett, az Adidas, a Mavic és a Salomon, ugyanis egy cégcsoportban van a három. Pici gondolkodás után rá lehet jönni, hogy kinek ki mit gyárt.;)

mad_a

mad_a

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

Egy képet esetleg kérhetnénk? Köszi!

a fotó a cipõrõl:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

üdv,
mad_a

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

Köszi a tippet! Elmentem a Hervisbe és vettem egy Balance cipõt. Szerintem egy az egyben ugyanaz... ráadásul akciósan 5000 Ft volt... Meglátjuk, mit bír ki..

üdv,
mad_a

Egy képet esetleg kérhetnénk? Köszi!

mad_a

mad_a

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

nemrég probaltam mavic (nem ezt) cipõt. nem volt rossz, kényelmes is volt, 20-23 rugó volt az ára, de az egyszerû kivitele és anyagminõsége kapcsán azerintem olyan 12-13 ezer ft lett volna igazából reális érte. Helyette én adidast vettem, az azért jobbnak tûnt.

Érdekességnek: a speci taho cipõt vessétek össze a hervisben kapható balance cipõvel, és nézzetek nagyokat.

Köszi a tippet! Elmentem a Hervisbe és vettem egy Balance cipõt. Szerintem egy az egyben ugyanaz... ráadásul akciósan 5000 Ft volt... Meglátjuk, mit bír ki..

üdv,
mad_a

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

állítólag az adidas gyártja a mavic cipõit.

Multkor volt valahol errõl egy cikk.Ugyebár néhány éve a Mavicnak még nem volt olyan nagy neve mindenhol,és a cipõiknek megvették az Adidas nevét...Tehát Mavic cipõ Adidas névvel.Ha nem tévedek :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Mavic cipõkkel valakinek van tapasztalata?
http://www.mavic.com...r.301233.9.aspx
Fõleg róla érdeklõdnek.

nemrég probaltam mavic (nem ezt) cipõt. nem volt rossz, kényelmes is volt, 20-23 rugó volt az ára, de az egyszerû kivitele és anyagminõsége kapcsán azerintem olyan 12-13 ezer ft lett volna igazából reális érte. Helyette én adidast vettem, az azért jobbnak tûnt.

Érdekességnek: a speci taho cipõt vessétek össze a hervisben kapható balance cipõvel, és nézzetek nagyokat.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
állítólag az adidas gyártja a mavic cipõit.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Mavic cipõkkel valakinek van tapasztalata?
http://www.mavic.com...r.301233.9.aspx
Fõleg róla érdeklõdnek.

mad_a

mad_a

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Sziasztok,

Szeretnék egy SPD cipõt venni. Viszont olyan problémám van, hogy a lábfejem nagyon-nagyon magas ezért egyenlõre nem nagyon találtam olyant, amin pl. a tépõzár rendesen fogna. Fûzõset nagyon nem szeretnék. Van esetleg valakinek hasonló gondja? Milyen márkát ajánlanátok?

üdv,
mad_a

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Kicseréltettem egy szélesebb fazonúra. De már 1 számmal nagyobbat vettem. :) Holnap kipróbálom bringán, remélem nem csalódok. Jövõ hétre pedig hoznak Specialized Taho-t, arra kíváncsi leszek még.

A Specialized nagyon kényelmes cipõ, nekem és a barátnömnek is az van és nagyon meg vagyunk vele elégedve

Lobo Marunga

Lobo Marunga

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Kicseréltettem egy szélesebb fazonúra. De már 1 számmal nagyobbat vettem. :) Holnap kipróbálom bringán, remélem nem csalódok. Jövõ hétre pedig hoznak Specialized Taho-t, arra kíváncsi leszek még.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
jól be kell kötni-szorítani, stb. nekem is kicsit lötyögõs érzés a northwawe, de nem lötyög. 46-os lábam van és 47-es a csuka.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Lobo Marunga

Lobo Marunga

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Köszi mindenkinek a segítséget. Délután visszamegyek az üzletbe..
Namost amikor 1 számmal nagyobbat néztem, akkor meg majdhogynem kijárt a sarkam a cipõbõl, és végülis ezért nem mertem nagyobbat venni...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem az a tapasztalan mert van egy sidi-m meg egy shimano-m is
h sidi-bõl fél számmal vagy 3/4-el kell nagyobb
shimanoból 1 egésszel

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
Min 1 számmal nagyobbat vegyél mint a lábad.
Ha hosszú a lábad az is lehet, hogy 2 számmal kell nagyobb.
De akárhogy is hosszba mindenképpen legyen jó ki kell tudnod nyújtanod
teljesen a lábujjaidat mert hossz irányba szerintem nem igen fog nyúlni.
Nekem shimanom van és orra ráadásul még kemény is szal ha rövid/kicsi
a cipõ kegyetlenül fog nyomni.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

csá
nincsen valakinek eladó 48-as spd cipõje

vagy hol lehet venni?

shimanobol van egy két tipus de northwave is akad sidi is gyárt garene 49ig most ezek jutnak eszembe hirtelen sh tuti van vagy be tudják szerezni a nagykeres srácok de ved figyelembe általában utcai cipö méret +egy szám
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

slayer006

slayer006

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

... Néztem a Specialized Taho-t, ami már inkább túra... ebbõl szerintetek 1-el nagyobb kell, mint általában?
...
Tehát 42-es lábra 43-asat rendeljek?
Köszi, ha tudtok tanácsokat adni.

szvsz igen
43 -as lábamra a 44 -es Taho tökéletes