Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Nem is a márkával van a baj... hanem azzal, hogy 35ös méretet sehol sem tudtak eddig adni nekem...

üdv,
mad_a

Üdv.

-A 35-ös méretre már rávan számolva az a plusz egy méret is amivel mindig nagyobat kell venni az SPD cipõbõl?

-Azért kérdezem mert a Bontrager Race nõi SPD cipõknél(www.trek.hu /Ruhák /MTB cipõk) is 36-os tól kezdõdik a számozás.

-Én ennek a férfi változatát használom fekete színben,és elmondhatom róla hogy nagyon kényelmes és a talpa direkt úgy van kiképezve hogy,akár hosszab akár több Km gyaloglás után sem fárad el az ember lába,és az ára sem vészes,én ugyan még az áfa emelés elõtt vettem,de még akkor is csak 19.990Ft volt.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

mad_a

mad_a

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

Adidas, Bontrager, Diadora, Gaerne, Lake, Mavic, Nike, Northwave, Pearl Izumi, Scott, Vittoria.
Hirtelenjében ezek jutottak eszembe, amiket meg lehet nézni.

Nem is a márkával van a baj... hanem azzal, hogy 35ös méretet sehol sem tudtak eddig adni nekem...

üdv,
mad_a

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Specialized, Chain, Merida, Shimano

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

az a baj, hogy a nõk elég fura állatfajták... nem mindegy, hogy néz ki a cipõ.. a SIDIbõl, még nem látott olyant, ami tetszene.. olyen kellene, amiben gyalogolni is lehet, nem kimondottan csak kerékpáros cipõ..
Próbáltunk már párat...

Üdv,
mad_a

Adidas, Bontrager, Diadora, Gaerne, Lake, Mavic, Nike, Northwave, Pearl Izumi, Scott, Vittoria.
Hirtelenjében ezek jutottak eszembe, amiket meg lehet nézni.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

az a baj, hogy a nõk elég fura állatfajták... nem mindegy, hogy néz ki a cipõ.. a SIDIbõl, még nem látott olyant, ami tetszene.. olyen kellene, amiben gyalogolni is lehet, nem kimondottan csak kerékpáros cipõ..
Próbáltunk már párat...

Üdv,
mad_a

Üdv.

-Mindenképpen ragaszkodik a SIDI márkához?
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

mad_a

mad_a

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

A Sidi-nek 35-el kezdõdnek a nõi topánkái. Egyébként honnan tudod, hogy nagy neki a 36? Próbált már 36-s cipellõt?

Próbáltunk már párat...

Üdv,
mad_a

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sajna a 36os nagy... ausztriában is tapasztalat szerint 36tól kezdõdnek a nõi cipõk..

üdv,
mad_a

A Sidi-nek 35-el kezdõdnek a nõi topánkái. Egyébként honnan tudod, hogy nagy neki a 36? Próbált már 36-s cipellõt?

mad_a

mad_a

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

a specialized es a bontrager is csinal noi cipoket, ezeknel 36os a legkisebb. persze hogy otthon mit fogtok talalni az jo kerdes. egy nagyobb becsi bringaboltot kellene megprobazni szerintem ha fel is akarja probalni.

Sajna a 36os nagy... ausztriában is tapasztalat szerint 36tól kezdõdnek a nõi cipõk..

üdv,
mad_a

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a specialized es a bontrager is csinal noi cipoket, ezeknel 36os a legkisebb. persze hogy otthon mit fogtok talalni az jo kerdes. egy nagyobb becsi bringaboltot kellene megprobazni szerintem ha fel is akarja probalni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Asszonypajtásnak annyira megtetszett a cipõm, hogy neki is kellene egy spd cipõ. a gondom csak annyi, hogy 35-ös méretben sehol nem láttam.. valaki talált már ilyent?

üdv,
mad_a

Fürstenfeldi Intersportban kiárusításkor láttam ilyesmi méretû Shimano cipõket, ha már elvitték õket akkor bocsFeltöltött kép

mad_a

mad_a

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Asszonypajtásnak annyira megtetszett a cipõm, hogy neki is kellene egy spd cipõ. a gondom csak annyi, hogy 35-ös méretben sehol nem láttam.. valaki talált már ilyent?

üdv,
mad_a

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Ilyet használ valaki? tapasztalatok vele? A tépõzárja tartós?
Egy shimano kezdõ spd fûzõst váltana,

http://www.specializ...mkod=388&kezd=0

Nekem is ilyen van vagy 2 éve, csak más színben. Semmi baj a tépõzárjaival, az alján azért látszik némi kopás, mert tolni én is szoktam...
Én annak idején vacilláltam ez és a drágább Comp között, de végül ez lett, és nem azért mert olcsóbb. Sokkal kényelmesebb volt, mint a Comp, és ráadásul könnyebb is (legalábbis nekem).

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Igen, pont ezt a típust, ebben a színösszeállításban. Már egy éve van nálam, kényelmes (bár nincs öszehasonlítási alapom, elõtte nem volt SPD-m), a tépõzárja is bírja, pedig volt már vizes. Jól szellõzik, a talpán azért már látszik, hogy tolni is szoktam a bringát. Ehhez a típushoz nem volt stopli. S 520-as pedállal használom, nekem jó.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ez is bõrbõl van 5 ezerért, mint a speci?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ez nem újdonság. szinte mindenki tajvanon meg kínában csinálja a vázait, alkatrészeit, mert ott olcsó a munkaerõ, meg gondolom az adók se olyan vészesek mint nyugatabbra. teljesen érthetõ. mivel ezek a tucatvázak nem kézzel készülnek, így nem kell nagy szakértelem egy beállított gépsort kezelni...

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

nem elképzelhetetlen hogy ugyanaz a két cipõ. a specinek nem hiszem hogy van saját cipõgyára, ahogy a hervisnek sincs valószínûleg.

A Seckonak már bicikligyára sem nincsen,nem hogy cipõgyára.:)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nem elképzelhetetlen hogy ugyanaz a két cipõ. a specinek nem hiszem hogy van saját cipõgyára, ahogy a hervisnek sincs valószínûleg.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Ez a 2 cipõ azért nem teljesen ugyanaz. Nem hiszem hogy ugyanarról a sorról kerültek volna a konténerbe.

A talpuk az kb. tök egyforma, a felsõrésznek pedig a szabása, tépõzár varrása, stb.. De élõben még inkább kijön a hasonlóság, mert még a felhasznált anyagok is ugyanolyanoknak tûnnek.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ez a 2 cipõ azért nem teljesen ugyanaz. Nem hiszem hogy ugyanarról a sorról kerültek volna a konténerbe.