A "Módosít gomb" pedig 15 percig ingyenes mindenki számára.
15 perc után mennyibe kerül?
A "Módosít gomb" pedig 15 percig ingyenes mindenki számára.
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
A stoplin a rozsdával nem érdemes foglalkozni, majd lekopik. A cipõ elején lévõ két csavarral viszont csinálj valamit, ha késõbb szeretnéd használni õket valamire, mert berohadnak.Tegnap este hazafelé menet rohadtul szarrá áztam. Önteni lehetett a spd cipõmbõl a vizet. Ma reggel láttam, hogy a cipõn a stopli rozsdás. Áttörölgettem, de pl. a shimano feliratok között, nem éri el a ruha. A cipõ elülsõ részén van két imbuszfejû csavar. Na pl. az is rozsdás belül. A pedálokon nem láttam rozsdát... azt gondoltam befújom wd-40-el. Esetleg a cipõ stopliját wd-40-es ronggyal töröljem át? A cipõt hagyjam simán kiszáradni? vagy esõ után célszerû kézzel kimosni tiszta vízzel?
A sebesség mindent megold.
Sziasztok,
"problémám, hogy a lábfejem nagyon-nagyon magas ezért egyenlõre nem nagyon találtam olyant, amin pl. a tépõzár rendesen fogna."
mad_a
szerintem nincsen rászámolva. nekem is olyan érzésem volt amikor elkezdtem spd-zni hogy kiesek a cipõbõl, pedig elõtte deszkás cipõket hordtam, (és hordok is, de már csak utcán). azzal számolni kell, hogy tekerés közben el kell tudni mozdulni a lábadnak egy kicsit, mert sokkal jobban kötõdsz a pedálhoz mint pl egy normál cipõ-szöges pedál kombónál. nekem pl majdnem meg kellett tanulni újra biciklizni terepen amikor váltottam, bár ez nem függ össze a lábmérettel.
Üdv.
-A 35-ös méretre már rávan számolva az a plusz egy méret is amivel mindig nagyobat kell venni az SPD cipõbõl?