Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Posted 2009. October 19. - 19:59
Posted 2009. October 19. - 17:56
Heavy Pedal,Prolog,Maniac..Ne Hervisbe,hanem inkább itt nézz szét
Koszi adamszeged!!
A Maniac-ban sikerult ugy elinteznem, hogy szerdara meg is van a kivant cipo!
Megegyszer koszi!
Posted 2009. October 19. - 07:53
A Hervis-ben én nem is láttam spd-t. Viszont az Intersport forgalmaz Northwave cipõket és ruházatot.Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy Szegeden hol lehet venni spd cipot? Csak a Hervisben?
Elore is koszi a segitseget!
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2009. October 18. - 23:04
Posted 2009. October 18. - 21:50
Tavi: Hervist hagyd ki. Bringaboltban vegyél. Kis szerencsével valami kifutó 2009es modellt jó áron ki tudsz fogni. Múltkor a prologban volt nagy Shimano cipõ leárazás.
Posted 2009. October 18. - 21:39
Heavy Pedal,Prolog,Maniac..Ne Hervisbe,hanem inkább itt nézz szétSziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy Szegeden hol lehet venni spd cipot? Csak a Hervisben?
Posted 2009. October 18. - 21:20
belementem egy mély tócsába és tiszta víz lett a lábam, de nem is ez az érdekes,
itthon kivettem a szivacsot ahogy kiszáradjon..
és ekkor döbbentem rá, hogy iszonyat vékony..
nem csoda hogy zsibbad a lábam..
Flickr
Posted 2009. October 18. - 20:48
Adidas spd cipõkkel van valakinek tapasztalata?
Én nyáron vettem adidas cipõt, asszem egy el toro III.-at, vagy ilyesmi nevût.
Szerintem nagyon jó, kényelmes, szépen és igényesen kidolgozott, eddig nagyon elégedett vagyok vele.
Negatívumot nem tudok rá mondani, eddig ez a 3. spd cipõm, de magasan a legjobb.
Posted 2009. October 18. - 20:29
Posted 2009. October 13. - 23:27
Posted 2009. October 13. - 23:15
Én is tapasztaltam nyikorgást M - 520 pedált M - 076 cipõvel használva, de csak hosszabb túrán jött elõ egyszer. Szerintem konkrétan a pedál tengelyének pedáltest és hajtókar közti szakasza és a talp gumibordái hozzák létre, legalább is ezt a részt kézzel a szárhoz dörzsölve ugyanez a hang jelentkezett. Ha a te cipõdnél is van olyan pont, ahol ezek találkozhatnak, ott érdemes kezelni a problémát.Jól gondolom, hogy a nyekkenéseket a mûanyag talp és a fém alkatrészek egymáshoz képesti elmozdulásai okozzák?
Posted 2009. October 12. - 17:12
Szerintem nincs, mivel nem egyforma a lábunk, én középre állitottam és úgy próbáltam, utána finomítottam rajta, de a két stopli helyzete sem egyforma nálam.halihó!
van valami ökölszabály a stopli idális pozíciójának a meghatározására?
gondolom volt már téma itt, csak most így elsõre nem találtam meg...
én magamnak általában érzésre szoktam beállítani, csak most kérdezték tõlem...
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2009. October 12. - 13:42
van valami ökölszabály a stopli idális pozíciójának a meghatározására?
gondolom volt már téma itt, csak most így elsõre nem találtam meg...
én magamnak általában érzésre szoktam beállítani, csak most kérdezték tõlem...
Posted 2009. October 01. - 10:22
Nyikorgásra meg stopli leszerelés, alkatrészek megtisztítása, visszaszerelés ugyanoda, aztán reménykedés.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. September 30. - 23:53
Használ vki Gaerne Carbon országúti cipõt?
Szeretnék rendelni egyet, méret eltérés van ennél a márkánál?
A sidi-nél egyel nagyobbat kellett rendelnem.
Köszi!
Posted 2009. September 30. - 16:53
Posted 2009. September 30. - 16:13
Szerintem húzd meg a csavart vagy cseréld le a stoplit ha már az sem segít.Sziasztok! A minap érdekes jelenséget láttam. Egy országúti bringáshoz sikerült felzárkóznom nagyon jól nyomta úgy 30-40km/h-val. Profi ruházat komoly bringa. Viszont minden jó benyomásomat lerombolta egy éktelen nyekergõ hang a hajtómû felõl. Azt mondja a srác hogy már hozzászokott a hanghoz, csak az spd cipõ csinálja.
Jómagam a stoplit minden indulás elõtt a teflon sprayvel szoktam befújni (amivel a láncot is) Egy darabig tartja magát. ám egy kb 60 km után leszárad és a cipõ nyekergésbe kezd. Nem kívánom az övtáskámban hordani a spray-t, ezért legutóbb szétszedtem az egész cipõt és fülpálcikával autós gépzsírral a stoplit és a vele érintkezõ minden felületet alaposan bekentem. Nem tudom, hogy jön be a dolog, most várom az eredményt.
Mi a véleményetek az eljárásról? Tud valaki jobb módszert? Jól gondolom, hogy a nyekkenéseket a mûanyag talp és a fém alkatrészek egymáshoz képesti elmozdulásai okozzák?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. September 30. - 15:42
Jómagam a stoplit minden indulás elõtt a teflon sprayvel szoktam befújni (amivel a láncot is) Egy darabig tartja magát. ám egy kb 60 km után leszárad és a cipõ nyekergésbe kezd. Nem kívánom az övtáskámban hordani a spray-t, ezért legutóbb szétszedtem az egész cipõt és fülpálcikával autós gépzsírral a stoplit és a vele érintkezõ minden felületet alaposan bekentem. Nem tudom, hogy jön be a dolog, most várom az eredményt.
Mi a véleményetek az eljárásról? Tud valaki jobb módszert? Jól gondolom, hogy a nyekkenéseket a mûanyag talp és a fém alkatrészek egymáshoz képesti elmozdulásai okozzák?
Posted 2009. September 30. - 08:59
Sziasztok!
Kamáslit nézegetek õszre-télre, víz- és szélállót. van valami ajánlatotok?
olyan 5-6k max
köszi
Nekem Specialized neoprén van. Nem bonyolult darab, de annál jobb. Németo.-ban vettem, ez volt a legolcsóbb 20€ ha jól emlékszem, gondolom itthon se lehet sokkal drágább. A szelet és hideget jól állja, a vizet mérsékelten, bár nem ázott be hóesésben sem. Szerintem mindegy milyet veszel, az olcsóbb is lehet jó (ne a márkanevet fizesd) a lényeg, hogy masszívan álljon a cipõn, ne forogjon/csússzon el.