Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Posted 2010. March 08. - 19:33
Posted 2010. March 06. - 13:11
Nem is vennék cipõt netes áruházból.
Normalis esetben en se, viszont en pl nem akartam toleralni az itthoni forgalmazok benazasat tovabb, es neten rendeltem egy Sidi Dominator 5 Pro-t es ugy voltam vele hogy egy hetig vissza lehet kuldeni ugyis akarmi van, proba szerencse, es budos nagy makom van, mert mint a kesztyu az ujjakon! Jo valoszinu ez a legritkabb eset, foleg Sidivel, de azert gondoltam megosztom!
Posted 2010. February 22. - 20:44
probikeSziasztok
Tudnátok tippet adni hogy Budapesten hol érdemes spd cipõt venni. Leginkább olyan hely érdekelne ahol nagy típus és méretválaszték van.
Vidéki vagyok és valószínû hogy a közeljövõbe megyek Pestre azért érdekelne.
A válaszokat elõre is köszi.
berguson
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. February 22. - 20:24
Tudnátok tippet adni hogy Budapesten hol érdemes spd cipõt venni. Leginkább olyan hely érdekelne ahol nagy típus és méretválaszték van.
Vidéki vagyok és valószínû hogy a közeljövõbe megyek Pestre azért érdekelne.
A válaszokat elõre is köszi.
Posted 2010. February 18. - 21:26
Vettem egy SPD rendszerû Mavicot, és adtak hozzá 4 db fémlemezt, amelyeken van 2-2 lyuk, ami éppen passzol az SPD csavarjaival. Mit kell csinálni ezekkel a lemezekkel? A cipõ talpában helybõl ott van a felfogatáshoz szükséges menetes fémlemez, az eddigi Shimano cipõimhez nem adtak eddig ilyen lemezt, ezért tanácstalan vagyok, mire is lenne ez jó.
Köszi!
Posted 2010. February 16. - 21:51
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. February 16. - 20:37
Nem is vennék cipõt netes áruházból.na ezért is fontos, hogy cipõt lehetõség szerint próbáljunk
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. February 16. - 19:53
Nekem a shimi cipõknél bejön az 1-el nagyobb méret 2 db van. (44-es a lábam ) A NW már érdekesebb a 45 kamikaze ippen jó( majdnem kicsi ) a 45-ös celsius tökéletes, viszont próbáltam egy másik téli NW-t abból a 46-os hatalmas volt konkrétan a sarkam és a cipõ sarka közt volt 3 cm
Ja... olvastam én is errõl a Northwave számozásról...
A 44-es Decathlonos Rockriderem még jó rám. Felpróbáltam egy 45-ös NW Lizzardot... kicsi volt.
CRC-n van olcsón NW Raptor... 46-os, erre vélemény: "Just got my size 46 Raptor SBS's and they are sized very large. AWESOME SHOE HOWEVER! Despite 46 technically being a UK 11 (US12) they are labelled as a UK12/US13 size 46. I'd say they are nearer a 11.5-12 than an 11. Hope this saves someone the bother of returns like I've had to!"
Szóval a kérdés: nem tudtok valahol olyan boltot Pest megyében, ahol van készleten Northwave Raptor SBS? 44-45-46-os méretben...
Posted 2010. February 16. - 19:26
Posted 2010. February 16. - 08:03
Nekem a shimi cipõknél bejön az 1-el nagyobb méret 2 db van. (44-es a lábam ) A NW már érdekesebb a 45 kamikaze ippen jó( majdnem kicsi ) a 45-ös celsius tökéletes, viszont próbáltam egy másik téli NW-t abból a 46-os hatalmas volt konkrétan a sarkam és a cipõ sarka közt volt 3 cmHali
Cipõt akarok venni, Spec comp-ot. Magas lábfejem van. Egy barátom szólt, hogy vigyázzak nehogy az legyen, hogy nem ér át a csat. Adnak hozzá külön, vagy lehet egyáltalán venni hosszabbat? Mert neki is ez volt a problémája, és neki nem tudtak hozni.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. February 16. - 00:16
ide is: van XL-es szij a comp-hoz, a régihez is meg szerintem az újhoz is (a régihez biztos)Hali
Cipõt akarok venni, Spec comp-ot. Magas lábfejem van. Egy barátom szólt, hogy vigyázzak nehogy az legyen, hogy nem ér át a csat. Adnak hozzá külön, vagy lehet egyáltalán venni hosszabbat? Mert neki is ez volt a problémája, és neki nem tudtak hozni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. February 15. - 18:59
Speci lenne jó árban, azért lenne jó az, ezért kérdezem.nekem is magas a lábfejem, a shimano cipõk között megtaláltam mindig a méretem. shimanoból utcainál egy számmal nagyobbat kell venni!
Nekem egy Shimano cipõm van, az egyezik az utcaival.ket shimano cipom van, mindketto 43-as, es az utcai cipoim is akkorak.
Posted 2010. February 14. - 19:27
ket shimano cipom van, mindketto 43-as, es az utcai cipoim is akkorak.
neked normális lábad van, de mi kis korcsok vagyunk
Posted 2010. February 13. - 18:42
nekem is magas a lábfejem, a shimano cipõk között megtaláltam mindig a méretem. shimanoból utcainál egy számmal nagyobbat kell venni!
ket shimano cipom van, mindketto 43-as, es az utcai cipoim is akkorak.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. February 13. - 17:33
Hali
nekem is magas a lábfejem, a shimano cipõk között megtaláltam mindig a méretem. shimanoból utcainál egy számmal nagyobbat kell venni!
Posted 2010. February 13. - 16:40
Posted 2010. February 13. - 15:57
Posted 2010. February 13. - 11:39
Posted 2010. February 13. - 10:18
Posted 2010. February 13. - 02:32
A puhább, gumis talpú túrásabb modellekben kényelmesebb lépni. Ilyesmire gondolok: http://www.specializ...mkod=388&kezd=0
A Shimano pedáloknak sokkal jobb, tartósabb a csapágyazása. Én azt venném.