Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SPD cipõ

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
2429 replies to this topic

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

az szép cipõ :)
eddig egy specialized sportot nyúztam, most volt 4-5 éves. már sok sebbõl vérzett, kb egy éve is cserés lett volna... most sikerült nyugdíjazni

Holnap megrendelem,max ha nem jó a méret visszaküldöm-remélem megoldható.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Le van akciózva Speci s-works,azt szemeltem ki.A Sidi 2,5 után a végét járja,az egyik talp már egyszer levált,meg a stoplikat sem tudom többet cserélni,mert mindkét oldalon megszakadt 1-1 menet,viszont ezeket leszámitva nagyon jó cipö.

az szép cipõ :)
eddig egy specialized sportot nyúztam, most volt 4-5 éves. már sok sebbõl vérzett, kb egy éve is cserés lett volna... most sikerült nyugdíjazni

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Tondach
28 cm a lábam hossza - nagy lábujjtól sarokig. ráálltam a mérõszalagra és úgy olvastam le.
a 44-es Speci Comp cipõ talpbetétje pedi 28,3-28,5 cm hosszú (ugyanígy nagylábujjtól sarokig mérve)
melyik Specialized cipõt veszed?

Köszönöm!
Ma már nem kelek ki az ágyból,h megmérjem,de holnap lemérem én is.
Mondjuk nekem van egy jó kis csontkinövésem a jobb lábamon,ami kb. egy fél számot rádob:)
Le van akciózva Speci s-works,azt szemeltem ki.A Sidi 2,5 után a végét járja,az egyik talp már egyszer levált,meg a stoplikat sem tudom többet cserélni,mert mindkét oldalon megszakadt 1-1 menet,viszont ezeket leszámitva nagyon jó cipö.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Tondach
28 cm a lábam hossza - nagy lábujjtól sarokig. ráálltam a mérõszalagra és úgy olvastam le.
a 44-es Speci Comp cipõ talpbetétje pedi 28,3-28,5 cm hosszú (ugyanígy nagylábujjtól sarokig mérve)
melyik Specialized cipõt veszed?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

lemérjem a lábamat?
/eddig egy 44-es speci sportot használtam, délután jön a 44-es comp.../

Ha megtennéd megköszönném.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Hali!
44,5 Sidi Dragon 2 után meg merjek neten rendelni egy 44-es Specializedet???
Méretben rendbe leszek?

vane gy sidi action-m ami 41.5 és van egy speci sport-om ami meg 42 így egyformák...de a specinek valamivel szélesebb a lábujjaknál a kiképzése
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts

Hát én a 47-esnek mondott shimanoba nem fértem bele. Szûk volt. A 47-es Speci viszont relative jó, tán picivel nagyobb, mint kellett volna. Igaz, egyelõre stopli nélkül használom.

Valóban így van! Én Specibõl (Comp) 44.5-est rendeltem, a gyári betét alá raknom kellett mégegy betétet, így most 100%-osan a méretem. Megkockáztatom, hogy a 44-es is elég lett volna.. míg a Shimano-ból a 44-es határozottan kicsi volt..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Hali!
Méretben rendbe leszek?

lemérjem a lábamat?
/eddig egy 44-es speci sportot használtam, délután jön a 44-es comp.../

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Hali!
Méretben rendbe leszek?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
szerintem nem rosszak....

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Szerintetek milyen? Érdemes Diador-át venni?

DIADORA ORSZ.UTI CIP
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

a shimano-ból a 44,5-es a méretem.

Hát én a 47-esnek mondott shimanoba nem fértem bele. Szûk volt. A 47-es Speci viszont relative jó, tán picivel nagyobb, mint kellett volna. Igaz, egyelõre stopli nélkül használom.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Nálunk nem tudok ahol lenne Speci cipõ, így rendelni akarom. A bolt benne van, hogy ha nem lesz jó a méret küldöm vissza és kapom az eggyel nagyobbat/kissebbet. Ma volt szerencsém próbálni egy 44-es ill. egy 45-ös Shimano SH-M086 viszonyításképpen. A 44es kicsi, a 45-ös meg mintha 1 hangyányit nagy lett volna, szóval a shimano-ból a 44,5-es a méretem.
Ennek tudatában a Specibõl (még nem dõlt el h Sport vagy Comp, de valszeg az utolsó...) mekkorát rendeljek? 44, 44.5 vagy 45?

Pedál téma is körvonalozódott, eddig a PD-M540 a nyerõ!

Köszi!

nézz át a speci topikba, a napokban kérdeztem én is hasonlókat.

ninetysix

ninetysix

újonc

• fórumtag
  • 9 posts
Vettem egy Shimano SH-M122 es cipõt, ezekben tesz valami kárt a víz és a sár? Ha a stopli kicsit berosdásodik mert az elõzõ tekerésnél vizes lett az nagy baj? Szerintetek milyen ez a cipõ?

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts
Nálunk nem tudok ahol lenne Speci cipõ, így rendelni akarom. A bolt benne van, hogy ha nem lesz jó a méret küldöm vissza és kapom az eggyel nagyobbat/kissebbet. Ma volt szerencsém próbálni egy 44-es ill. egy 45-ös Shimano SH-M086 viszonyításképpen. A 44es kicsi, a 45-ös meg mintha 1 hangyányit nagy lett volna, szóval a shimano-ból a 44,5-es a méretem.
Ennek tudatában a Specibõl (még nem dõlt el h Sport vagy Comp, de valszeg az utolsó...) mekkorát rendeljek? 44, 44.5 vagy 45?

Pedál téma is körvonalozódott, eddig a PD-M540 a nyerõ!

Köszi!

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts
A Speci BG Sport (MTB) miben különbözik a Comp-tól a racsnis feszítõ ill súlyon kívü? Milyen pedált ajánlotok hozzájuk amivel hosszú idõn keresztül nem lesz gond?

(Sidi-bõl mi van a Sport-al ill a Comp-al egy kategóriában?)

Köszi!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

és? nem divatbemutatóra mész....miután kétszer felvetted ugysem fogod ujra hófehérre suvuckolni....:) persze MTB-ben gondolkodom

Én is Mtb-re gondolok. Ezzel sajnos tisztában vagyok, meg én is így vagyok vele, hogy valószínûleg koszos lesz, mivel használni fogom, de a fehér markolatok is olyan csúnyák miután bekoszolódnak. Tudom, hisztis p.csa vagyok, nem is kéne fehéret vennem. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
és? nem divatbemutatóra mész....miután kétszer felvetted ugysem fogod ujra hófehérre suvickolni....:) persze MTB-ben gondolkodom

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

...amit nem igazán lehet majd kiszedni belõle.

Ez a válasz, vagy a hypo.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Azoktól kérdem akiknek fehér topánkájuk van: Mennyire nehéz tisztán tartani? Ultraderm, vagy valami más jól bevált módszer? Gondolkodok egyben (vagyis nincs nagyon választásom, mert csak fehér van), csak félek, hogy bekoszolódik, amit nem igazán lehet majd kiszedni belõle.
labidani