az szép cipõ
eddig egy specialized sportot nyúztam, most volt 4-5 éves. már sok sebbõl vérzett, kb egy éve is cserés lett volna... most sikerült nyugdíjazni
Holnap megrendelem,max ha nem jó a méret visszaküldöm-remélem megoldható.
az szép cipõ
eddig egy specialized sportot nyúztam, most volt 4-5 éves. már sok sebbõl vérzett, kb egy éve is cserés lett volna... most sikerült nyugdíjazni
az szép cipõLe van akciózva Speci s-works,azt szemeltem ki.A Sidi 2,5 után a végét járja,az egyik talp már egyszer levált,meg a stoplikat sem tudom többet cserélni,mert mindkét oldalon megszakadt 1-1 menet,viszont ezeket leszámitva nagyon jó cipö.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Köszönöm!Tondach
28 cm a lábam hossza - nagy lábujjtól sarokig. ráálltam a mérõszalagra és úgy olvastam le.
a 44-es Speci Comp cipõ talpbetétje pedi 28,3-28,5 cm hosszú (ugyanígy nagylábujjtól sarokig mérve)
melyik Specialized cipõt veszed?
Ha megtennéd megköszönném.lemérjem a lábamat?
/eddig egy 44-es speci sportot használtam, délután jön a 44-es comp.../
Hali!
44,5 Sidi Dragon 2 után meg merjek neten rendelni egy 44-es Specializedet???
Méretben rendbe leszek?
Hát én a 47-esnek mondott shimanoba nem fértem bele. Szûk volt. A 47-es Speci viszont relative jó, tán picivel nagyobb, mint kellett volna. Igaz, egyelõre stopli nélkül használom.
lemérjem a lábamat?Hali!
44,5 Sidi Dragon 2 után meg merjek neten rendelni egy 44-es Specializedet???
Méretben rendbe leszek?
Hát én a 47-esnek mondott shimanoba nem fértem bele. Szûk volt. A 47-es Speci viszont relative jó, tán picivel nagyobb, mint kellett volna. Igaz, egyelõre stopli nélkül használom.a shimano-ból a 44,5-es a méretem.
Nálunk nem tudok ahol lenne Speci cipõ, így rendelni akarom. A bolt benne van, hogy ha nem lesz jó a méret küldöm vissza és kapom az eggyel nagyobbat/kissebbet. Ma volt szerencsém próbálni egy 44-es ill. egy 45-ös Shimano SH-M086 viszonyításképpen. A 44es kicsi, a 45-ös meg mintha 1 hangyányit nagy lett volna, szóval a shimano-ból a 44,5-es a méretem.
Ennek tudatában a Specibõl (még nem dõlt el h Sport vagy Comp, de valszeg az utolsó...) mekkorát rendeljek? 44, 44.5 vagy 45?
Pedál téma is körvonalozódott, eddig a PD-M540 a nyerõ!
Köszi!
Én is Mtb-re gondolok. Ezzel sajnos tisztában vagyok, meg én is így vagyok vele, hogy valószínûleg koszos lesz, mivel használni fogom, de a fehér markolatok is olyan csúnyák miután bekoszolódnak. Tudom, hisztis p.csa vagyok, nem is kéne fehéret vennem.és? nem divatbemutatóra mész....miután kétszer felvetted ugysem fogod ujra hófehérre suvuckolni.... persze MTB-ben gondolkodom
Ez a válasz, vagy a hypo....amit nem igazán lehet majd kiszedni belõle.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]