Ajánlanám még a Vadász utcai Corratec boltot is, ott viszont jó nagy a választék.
Mióta? Én valamikor tavasszal jártam náluk, de akkor alig volt cipõjük (pláne akkora, amekkora nekem kellett volna)
Ajánlanám még a Vadász utcai Corratec boltot is, ott viszont jó nagy a választék.
A BringaButik nem a cipõkre van beállva de néhány féle ott is van. Ajánlanám még a Vadász utcai Corratec boltot is, ott viszont jó nagy a választék.gondolom cipõpróbára a szokásos probike, bergusont ajánljátok a választék miatt.
bringabutikban milyen a választék cipõkbõl?
köszi szépen a válaszokat
valahogy gondoltam, hogy megint kompromisszumot kell kötni a hatékony merev talp és a gyaloglás között
Sziasztok
Most tervezem az átállást SPD-re, pedál az tulajdonképp pénzkérdés (valszeg 540), de a cipõválasztás az nem ilyen egyszerû.
15-20k-ért vennék cipõt. Felhasználást CC, túra, maraton. Sárban nem nagyon szoktam nyomulni, ellenben néha elõfordul hogy tolnom kell a bringát, meg mindenképp fontos, hogy lehessen benne valamelyest gyalogolni (terepen is), szóval ne valami atommerev spéci cipõ legyen. (mondjuk pont azért váltok SPDre, mert egy rugalmas utcai cipõben kényelmetlen a tekerés).
Ha valaki tudna ajánlani ezekhez cipõt, az jó lenne.
köszi
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ha olyan cipõt veszel, amiben járni is lehet, annak épp annyival lesz keményebb a talpa (legalábbis én ezt tapasztaltam a Specialized Taho-val), hogy ugyanolyan kényelmetlennek érezd benne a kisebb felületet nyomó SPD-t, mint egy hagyományos sportcipõben a taposópedált. Persze ez nem jelentkezik azonnal, kell párszáz kilométer, míg a cipõ talpa annyira "betörik".(mondjuk pont azért váltok SPDre, mert egy rugalmas utcai cipõben kényelmetlen a tekerés).
análjlatok már nekem egy monti spd cipõt olyan 20e körül.eddig amiket néztem az a specialized sport,,és a nortwave lizzard sbs.mindkettõbõl a 43-as volt jó,ennek fejében ha tudtok méretet is írjatok már:)ja,és a 43-as sidi jó lehet?talpam 26cm hosszú.netrõl rendelnék,aztán az itteni bicajboltban nem nagyon tudok próbálgatni...
análjlatok már nekem egy monti spd cipõt olyan 20e körül.eddig amiket néztem az a specialized sport,,és a nortwave lizzard sbs.mindkettõbõl a 43-as volt jó,ennek fejében ha tudtok méretet is írjatok már:)ja,és a 43-as sidi jó lehet?talpam 26cm hosszú.netrõl rendelnék,aztán az itteni bicajboltban nem nagyon tudok próbálgatni...