Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SPD cipõ

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
2429 replies to this topic

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
hun?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
pár Shimano cipõhöz most ajándék pedál jár, kihasználnám az akciót ha cipõvásárlás elõtt állnék
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

sziasztok

errõl a cipõrõl tudna esetleg mondani valaki bármit is?

Decathlon - l

Más. Ha itthon nem találok, akkor jövõ hétvégén felmegyek pestre cipõért. Shimano tépõzáras vagy csatos cipõt szeretnék venni 15-20 körül (m076-85-86-123-234-262). A Berguson, Probike, Butikon kívül hova térjek be ha választékot akarok ezekbõl? Nyugodtan jöhet privátban is.

köszi

Szia!

Nekem úgy, hogy meg volt húzva a stopli, elfordult benne és ezzel szép kis darabot kitépett a cipõ talpából. Körülbelül 6 hónap után. Elvileg (!) nem egyedi eset volt és az árát is visszakaptam.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

sziasztok

Decathlon - l

Más. Ha itthon nem találok, akkor jövõ hétvégén felmegyek pestre cipõért. Shimano tépõzáras vagy csatos cipõt szeretnék venni 15-20 körül (m076-85-86-123-234-262). A Berguson, Probike, Butikon kívül hova térjek be ha választékot akarok ezekbõl? Nyugodtan jöhet privátban is.

köszi

Megtapogattam. Szerintem egy kategoria a shimanoval most felaron. Errol jokat hallottam. Ezt nyuztam 4 evig es meg most is jo nagy sarban!
Sp

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
sziasztok

Decathlon - l

köszi

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
Sporttársak!

Egy sidi action montis cipõ mennyire kompatibilis egy A520 pedállal?
A pedál ugye spd rendszerû,de van egy "kerete". Vajon ez a keret mennyire fér be egy montis cipõ talpába?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Köszi, ez eszembe se jutott. Lehet majd nem fogom tudni kikötni, de egy próbát megér:D
Meg a bevizezést is ki fogom próbálni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Van egy shimano cipõm, és az a gondom, hogy csak fûzõs, és emiatt szépen kilazul menet közben, akármennyire is megtépem indulás elõtt. Van erre valami megoldás?

dupla görcs?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

A pánt állítható, hogy különféle magasságú lábfejnél is középen álljon. Ezt már megpróbáltad?

Igen, sikerult beallitani (a kislanyom minden alkalommal csutkara behuzza a tepozarakat es a csatot :P), es bovult is egy kicsit.
Sp

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Sziasztok!

Boldog tulajdonosa vagyok egy Sidi Eagle 5 ciponek (meg ragyogo feher :P ). Webshopban vettem, a merete tokeletes.
A fogazott panttal nemi gondom akadt, mivel magas boltozatu a labfejem epp csak be lehet kapcsolni. A pant cserelheto. Lehet hoza venni/kerni hosszabbat?
Stoplit nem adtak hozza (csak 4 csavart es egy imbuszt) ez igy normalis a Sidinel? Shimano pedallalhoz milyen stoplit kellene vennem?
Elore is koszi a segitseget!

Azt hiszem erre lenne szuksegem. Talalkozott mar valaki ilyesmivel? "In rare cases people who have both a larger foot (usually larger than a 50 Mega) and a very high instep may need a strap extender made by SIDI called the High Instep Adaptor®. "

A pánt állítható, hogy különféle magasságú lábfejnél is középen álljon. Ezt már megpróbáltad?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Van egy shimano cipõm, és az a gondom, hogy csak fûzõs, és emiatt szépen kilazul menet közben, akármennyire is megtépem indulás elõtt. Van erre valami megoldás?

Vizezd be a csomót, vagy nyál.:)

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

1) egy cipõhöz sem jár stopli, az a pedálhoz jár
2) sm-sh51

Koszi!
Sp

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Stoplit nem adtak hozza (csak 4 csavart es egy imbuszt) ez igy normalis a Sidinel? Shimano pedallalhoz milyen stoplit kellene vennem?

1) egy cipõhöz sem jár stopli, az a pedálhoz jár
2) sm-sh51

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Cipõhöz nem adnak stoplit, mert honnan tudná a gyártó, hogy milyen pedálod van. Stoplit meg olyat vegyél, amilyen márkájú/rendszerû a pedálod.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Sziasztok!

Boldog tulajdonosa vagyok egy Sidi Eagle 5 ciponek (meg ragyogo feher :P ). Webshopban vettem, a merete tokeletes.
A fogazott panttal nemi gondom akadt, mivel magas boltozatu a labfejem epp csak be lehet kapcsolni. A pant cserelheto. Lehet hoza venni/kerni hosszabbat?
Elore is koszi a segitseget!

Azt hiszem erre lenne szuksegem. Talalkozott mar valaki ilyesmivel? "In rare cases people who have both a larger foot (usually larger than a 50 Mega) and a very high instep may need a strap extender made by SIDI called the High Instep Adaptor®. "
Sp

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 posts
Én a fûzõt nem tudom eléggé megtépni, amikor kötném be, akkor nem tudom úgy tartani mint elõtte, és fellazul...

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 posts

tépõzártól nem kell félni,

Tépõzár csak ronda, ha véletlenül bringa nélkül kell sétálnod. Viszont a hiánya okozhat gondot: nekem nincs, a fûzõ meg hajlamos a lazulásra, ez viszont gondot okozhat a pedálból való kilépéskor...

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

Mióta? Én valamikor tavasszal jártam náluk, de akkor alig volt cipõjük (pláne akkora, amekkora nekem kellett volna)

Már régen voltam a Corratec boltban. Lehet, hogy már szûkült a kínálatuk.
Marci

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
végül specialized bg sportot vettem,már több mint egy hete használom.eddigi benyomások:rohadt kényelmes.tépõzártól nem kell félni,rettenetesen stabilan tart.egyetlen negatívum amit eddig tapasztaltam:mászóstoplit nem lehet belecsavarni.de igazából ez számomra nem nagy probléma,eddigi cipõmnél se éreztem hiányát.