Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SPD cipõ

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
2429 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nekem még a 086-os van két éve nyúzom én is mondjuk a két mászó csavart már cseréltem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

szabop27

szabop27

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
nálam két éve hibátlan
SHIMANO MTB CIPÕ - 2011 - Bringa Butik Webáruház

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
810gr
Specialized Bicycle Components : Comp MTB Shoe
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

speci comp, de azt passzolom, hogy hány gramm

nekem ez kicsit drága, sajnos

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts
speci comp, de azt passzolom, hogy hány gramm

Sziasztok

Cipõvásárlásban kérnék tanácsot tõletek. Most egy MTB shimano m122 cipõm van, de sajnos elég elhasználódott. Ennek 3 tépõzárja van, és elég könnyû (653g/pár). Nos, ha már újat veszek, ennél egy lépcsõvel profibbra gondoltam (egy picit "fentebb lépnék":D -e téren). Olyat keresek, ami már felül csatos + alul 2 tépõzár, esetleg könnyebb egy picit az m122-nél, de ne legyen az ára horror. Jó Ár/érték arányban mit javasoltok, amit itthon be lehet szerezni?

ritchey p29er custom

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Sziasztok

Cipõvásárlásban kérnék tanácsot tõletek. Most egy MTB shimano m122 cipõm van, de sajnos elég elhasználódott. Ennek 3 tépõzárja van, és elég könnyû (653g/pár). Nos, ha már újat veszek, ennél egy lépcsõvel profibbra gondoltam (egy picit "fentebb lépnék":D -e téren). Olyat keresek, ami már felül csatos + alul 2 tépõzár, esetleg könnyebb egy picit az m122-nél, de ne legyen az ára horror. Jó Ár/érték arányban mit javasoltok, amit itthon be lehet szerezni?

jdg

jdg

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Köszi, marad akkor a stopli.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
3ezer körül, meg shimanót is, az utángyártottak némelyike iszonyat hulladék.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Sziasztok!
Most jött el az ideje hogy spd-re váltsak, valószínû, hogy egy speci tahoe cipõ lesz. Elsõsorban túrázásra használnám, és fontos, hogy városban is tudjam használni (akár sétálni benne). A kérdésem a pedállal kapcsolatos (remélem jó helyen teszem fel): van nekem egy syncros pedálom (Syncros AM Traverse SPD (Shimano komp.) (Hajtás | Pedál | Patent SPD) | Kerékpár Webshop), viszont stoplim nincs hozzá. Érdemes-e vennem ehhez stoplit, vagy jobban járok, ha veszek egy shimano m520/540-et? Ha stopli, akkor bármilyen spd stopli jó bele?
Köszi!

Sztem ha nincs baja a pedálodnak, akkor vegyél simán spd stoplit.Utángyártottat kapsz már 2000ft körül.

jdg

jdg

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!
Most jött el az ideje hogy spd-re váltsak, valószínû, hogy egy speci tahoe cipõ lesz. Elsõsorban túrázásra használnám, és fontos, hogy városban is tudjam használni (akár sétálni benne). A kérdésem a pedállal kapcsolatos (remélem jó helyen teszem fel): van nekem egy syncros pedálom (Syncros AM Traverse SPD (Shimano komp.) (Hajtás | Pedál | Patent SPD) | Kerékpár Webshop), viszont stoplim nincs hozzá. Érdemes-e vennem ehhez stoplit, vagy jobban járok, ha veszek egy shimano m520/540-et? Ha stopli, akkor bármilyen spd stopli jó bele?
Köszi!

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Sufni tuning forevör !!! Imádom az ilyeneket ! :-)
Haverom is alkotott. Folpack fóliával betekeri a cipõ orrát és barna ragasztószalaggal rögzíti. Hát, nem szép de kb. 2 órát elvan vele.
Én kispolgár vagyok, maradok a téli cipõnél.

Off:
Pont reggel hallgattam a Fegyelmezõ részlegtõl a Kispolgár c. cámot ;-) Jah, és punk koromban volt egy Sufni nevû zenekarunk, ahol könyveken és dobozokon doboltunk, no meg volt egy akusztikus gitárunk sufni torzítóval.
On:
Hát szépnek az enyém sem szép.Nekem a felcsúszkáló kamáslitól és az állandóan kiszakadó talprésztõl lett tele a zsákom.Ma reggel elég hideg volt, de így sem fázott benne a lábam.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Sufni tuning forevör !!! Imádom az ilyeneket ! :-)
Haverom is alkotott. Folpack fóliával betekeri a cipõ orrát és barna ragasztószalaggal rögzíti. Hát, nem szép de kb. 2 órát elvan vele.
Én kispolgár vagyok, maradok a téli cipõnél.
Marci

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Nekem ez az egyik téli spd cipõm.Ez egy 5éves Shimano cipõ, amire ráragasztottam Palmatex-szel egy elhasznált, szakadt szélálló kamáslit.A mostani idõjárásokra tökéletes 1-1,5óra tekeréshez, ez pont elég ahhoz, hogy beérjek melózni vagy, hogy elintézem a dolgaimat.Azelõtt 30perc után fázott benne a lábam a mostanihoz hasonló -5, -10 fokokban.Két zoknival használom, egy vastag hosszú sízoknival és egy vékony izzadságelvezetõssel.Mostohább, esõs idõre van egy másik cipõm, az ellen ez nem véd.
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Hát igen, mavic kereket se veszek. :)
Bár ha meg tudják oldani a minõség ellenõrzést, minõségbiztosítást, akkor elvileg tökmidegy hol készül(fõleg ha ember hozzá se ér, végig gépsoron készül), de ehhez nem értek igazán.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
off :
Miért ? A Mavic árképzésén feltûnt, hogy a CrossMax kerekek Romániában készülnek ? :-)))
Szinte az összes olasz divatmárkát már Kínában varrják. Olcsóbbak lettek szerinted ?
Pinnarello vagy a Colnago ? Made in China.
Marci

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Nem csodás, de azért valószínû jobb minõség mintha kínában készülne. Gondolom a cipõket nem teljes egészében gépsoron gyártják. Ha igen akkor végül is olymidegy.
Mondjuk ez alapján még viccesebb a Sidi árképzése, mert a középkategóriás Chain cipõm made in italy.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Az hogy olasz, az miért olyan csodás ??? Haverom Northwave (olasz) cipõjének talpa az elsõ héten levált. Mondjuk, egy egész tubus pillanatragasztót rányomott és innentõl nem volt vele gond.
Amúgy, Sidi-k, Diadora-k (olaszok) már nem csak otthon, hanem Romániában, Bulgáriában, .... is készülnek.
Marci

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
igen olasz, ezért is gondoltam hogy jó lesz.
csak ahogy a nagy többség, én sem ismerem.
a boltos ahol néztem mondta hogy a sok többi mellett ilyenje is van, és kényelmesebb mint bármelyik Sh cipõje..
ha a márciusi fizu után meg lesz még a boltban, akkor meg is veszem..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

köszi a választ!
megtapogattam az üzletben, és jó minõségûnek tûnt nekem is..
akkor azt hiszem ez lesz, nem Sidi

Elvileg ez is olasz, csak nálunk kevésbé reklámozott márka.

Picasa _Alex_

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
köszi a választ!
megtapogattam az üzletben, és jó minõségûnek tûnt nekem is..
akkor azt hiszem ez lesz, nem Sidi
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr