Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Posted 2011. March 07. - 20:50
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. March 07. - 20:45
Posted 2011. March 07. - 20:39
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. March 07. - 20:37
Posted 2011. March 07. - 17:33
Sziasztok
Cipõvásárlásban kérnék tanácsot tõletek. Most egy MTB shimano m122 cipõm van, de sajnos elég elhasználódott. Ennek 3 tépõzárja van, és elég könnyû (653g/pár). Nos, ha már újat veszek, ennél egy lépcsõvel profibbra gondoltam (egy picit "fentebb lépnék":D -e téren). Olyat keresek, ami már felül csatos + alul 2 tépõzár, esetleg könnyebb egy picit az m122-nél, de ne legyen az ára horror. Jó Ár/érték arányban mit javasoltok, amit itthon be lehet szerezni?
ritchey p29er custom
Posted 2011. March 07. - 16:56
Cipõvásárlásban kérnék tanácsot tõletek. Most egy MTB shimano m122 cipõm van, de sajnos elég elhasználódott. Ennek 3 tépõzárja van, és elég könnyû (653g/pár). Nos, ha már újat veszek, ennél egy lépcsõvel profibbra gondoltam (egy picit "fentebb lépnék":D -e téren). Olyat keresek, ami már felül csatos + alul 2 tépõzár, esetleg könnyebb egy picit az m122-nél, de ne legyen az ára horror. Jó Ár/érték arányban mit javasoltok, amit itthon be lehet szerezni?
Posted 2011. March 07. - 14:52
Posted 2011. March 07. - 14:17
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. March 07. - 14:12
Sziasztok!
Most jött el az ideje hogy spd-re váltsak, valószínû, hogy egy speci tahoe cipõ lesz. Elsõsorban túrázásra használnám, és fontos, hogy városban is tudjam használni (akár sétálni benne). A kérdésem a pedállal kapcsolatos (remélem jó helyen teszem fel): van nekem egy syncros pedálom (Syncros AM Traverse SPD (Shimano komp.) (Hajtás | Pedál | Patent SPD) | Kerékpár Webshop), viszont stoplim nincs hozzá. Érdemes-e vennem ehhez stoplit, vagy jobban járok, ha veszek egy shimano m520/540-et? Ha stopli, akkor bármilyen spd stopli jó bele?
Köszi!
Sztem ha nincs baja a pedálodnak, akkor vegyél simán spd stoplit.Utángyártottat kapsz már 2000ft körül.
Posted 2011. March 07. - 13:51
Most jött el az ideje hogy spd-re váltsak, valószínû, hogy egy speci tahoe cipõ lesz. Elsõsorban túrázásra használnám, és fontos, hogy városban is tudjam használni (akár sétálni benne). A kérdésem a pedállal kapcsolatos (remélem jó helyen teszem fel): van nekem egy syncros pedálom (Syncros AM Traverse SPD (Shimano komp.) (Hajtás | Pedál | Patent SPD) | Kerékpár Webshop), viszont stoplim nincs hozzá. Érdemes-e vennem ehhez stoplit, vagy jobban járok, ha veszek egy shimano m520/540-et? Ha stopli, akkor bármilyen spd stopli jó bele?
Köszi!
Posted 2011. February 25. - 13:16
Sufni tuning forevör !!! Imádom az ilyeneket ! :-)
Haverom is alkotott. Folpack fóliával betekeri a cipõ orrát és barna ragasztószalaggal rögzíti. Hát, nem szép de kb. 2 órát elvan vele.
Én kispolgár vagyok, maradok a téli cipõnél.
Off:
Pont reggel hallgattam a Fegyelmezõ részlegtõl a Kispolgár c. cámot ;-) Jah, és punk koromban volt egy Sufni nevû zenekarunk, ahol könyveken és dobozokon doboltunk, no meg volt egy akusztikus gitárunk sufni torzítóval.
On:
Hát szépnek az enyém sem szép.Nekem a felcsúszkáló kamáslitól és az állandóan kiszakadó talprésztõl lett tele a zsákom.Ma reggel elég hideg volt, de így sem fázott benne a lábam.
Posted 2011. February 25. - 01:28
Haverom is alkotott. Folpack fóliával betekeri a cipõ orrát és barna ragasztószalaggal rögzíti. Hát, nem szép de kb. 2 órát elvan vele.
Én kispolgár vagyok, maradok a téli cipõnél.
Posted 2011. February 25. - 00:48
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Posted 2011. February 17. - 19:33
Bár ha meg tudják oldani a minõség ellenõrzést, minõségbiztosítást, akkor elvileg tökmidegy hol készül(fõleg ha ember hozzá se ér, végig gépsoron készül), de ehhez nem értek igazán.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. February 17. - 16:49
Miért ? A Mavic árképzésén feltûnt, hogy a CrossMax kerekek Romániában készülnek ? :-)))
Szinte az összes olasz divatmárkát már Kínában varrják. Olcsóbbak lettek szerinted ?
Pinnarello vagy a Colnago ? Made in China.
Posted 2011. February 17. - 14:59
Mondjuk ez alapján még viccesebb a Sidi árképzése, mert a középkategóriás Chain cipõm made in italy.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. February 17. - 00:57
Amúgy, Sidi-k, Diadora-k (olaszok) már nem csak otthon, hanem Romániában, Bulgáriában, .... is készülnek.
Posted 2011. February 16. - 23:33
csak ahogy a nagy többség, én sem ismerem.
a boltos ahol néztem mondta hogy a sok többi mellett ilyenje is van, és kényelmesebb mint bármelyik Sh cipõje..
ha a márciusi fizu után meg lesz még a boltban, akkor meg is veszem..
Flickr
Posted 2011. February 16. - 22:35
Elvileg ez is olasz, csak nálunk kevésbé reklámozott márka.köszi a választ!
megtapogattam az üzletben, és jó minõségûnek tûnt nekem is..
akkor azt hiszem ez lesz, nem Sidi
Picasa _Alex_