Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Started by
ggx
, 2004. June 27. 12:45
Posted 2004. September 02. - 12:37
Neeeem sokkal egyszerûbb:
nem bringázik esõben !!!
én is így csinálom és nekem se ázik be. ;D
nem bringázik esõben !!!
én is így csinálom és nekem se ázik be. ;D
Posted 2004. September 02. - 10:09
Posted 2004. September 02. - 01:24
Tennap kaptam meg az M034-et, ez az elsõ SPD cipõm. Adtak hozzá 2 kis matricát, amit (belülrõl) a talprészre kell ragasztani hogy ne jöjjön be ottan a víz. Ér ez majd valamit? Vagy létezik valami más módszera vízhatlanná tételére?
Én beragasztottam, alulról való ázásra nemis emlékszem meg felülrõl sem nagyon szokott beázni.. tudom tudom.. mázli ;D
De a legjobb megoldás tán egy kis darab üvegfólia lenne
vagy üvegtapéta? most keverem kicsit...
Posted 2004. September 01. - 00:44
Nemfáj:
Használtam anno simano rendszerü pedált (keretes), a sár miatt álltam vissza platform pedálra.
Most kijött a Crank Bro. a Mallet-tel most ezt használom, és eddig csak 1 bellépésnél okozott problémáta a sár (de a következõk simán mentek)
Az eggbeater rendszer dokkolóegysége "kitolja" a sarat a stopli és a cipõ közül, ezzel nem lehetetleníti el a belépést.
Nekem bevált, mástól is csak jókat hallottam.
Használtam anno simano rendszerü pedált (keretes), a sár miatt álltam vissza platform pedálra.
Most kijött a Crank Bro. a Mallet-tel most ezt használom, és eddig csak 1 bellépésnél okozott problémáta a sár (de a következõk simán mentek)
Az eggbeater rendszer dokkolóegysége "kitolja" a sarat a stopli és a cipõ közül, ezzel nem lehetetleníti el a belépést.
Nekem bevált, mástól is csak jókat hallottam.
Posted 2004. August 31. - 11:35
sziasz!
shimanonak volt tavaly, vagy tavaly elott egy magasszaru csukaja, maszkalos talppal, nem tepozaras.
nem latott vki ilyet Bp-n?
vagy esetleg hasonlo kondiciokkal rendelkezot, mas markabol?
shimanonak volt tavaly, vagy tavaly elott egy magasszaru csukaja, maszkalos talppal, nem tepozaras.
nem latott vki ilyet Bp-n?
vagy esetleg hasonlo kondiciokkal rendelkezot, mas markabol?
Posted 2004. August 31. - 11:30
Ha esik nincs mit tenni, de ha nem és egy pocsolyában landolok jó lenne ha nem szívná meg magát alulról...ezért kérdeztem
Posted 2004. August 31. - 11:04
berakhatod baj nem lesz belole de szertem szet fog menni lassan.
de nem csak ott fog beazni.
de nem csak ott fog beazni.
Posted 2004. August 31. - 10:30
Tennap kaptam meg az M034-et, ez az elsõ SPD cipõm. Adtak hozzá 2 kis matricát, amit (belülrõl) a talprészre kell ragasztani hogy ne jöjjön be ottan a víz. Ér ez majd valamit? Vagy létezik valami más módszera vízhatlanná tételére?
Posted 2004. August 28. - 15:12
Dacára SPD-nek, az egg beaterrõl van tapasztalatotok? Annyival jobb a sártûrése, mint a Shimano 540-esnek?
Az a tapasztalatom, hogy sárban mindig a cipõn dugul be a stopli, nem annyira a pedál telik meg. Na most , a sár az egg beater stopliját nem tömi el? Erre felejetek...!!!!
Köszönöm
Az a tapasztalatom, hogy sárban mindig a cipõn dugul be a stopli, nem annyira a pedál telik meg. Na most , a sár az egg beater stopliját nem tömi el? Erre felejetek...!!!!
Köszönöm
Posted 2004. August 22. - 12:05
a sidi cipo azota is a szekrenyben figyel.
kellet volna irni a cegnek csak mindnig lusta voltam/elfelejtem.
aztan igy elment az ido
kellet volna irni a cegnek csak mindnig lusta voltam/elfelejtem.
aztan igy elment az ido
Posted 2004. August 22. - 01:40
Posted 2004. August 22. - 01:30
az a 6 hónap garancia az egy vicc...
én egy oneill cipõvel szívtam meg, hogy 6 hónapos gari után 1 héttel széjjelrepedt az anyag a cipõ orrészén...
és akkor most mi van a sididdel? kuka? vagy lehet rajta gányolni valamit házilag?
én egy oneill cipõvel szívtam meg, hogy 6 hónapos gari után 1 héttel széjjelrepedt az anyag a cipõ orrészén...
és akkor most mi van a sididdel? kuka? vagy lehet rajta gányolni valamit házilag?
Posted 2004. August 22. - 00:59
7 honap utan tort el a sidi fire cipom talpa.
vissza forgalmazo
vissza nem garis mert csak 6 honap a gari.
hehe
orultem
de mondta boltos haver, hoyg azzal kuldik vissza egyebkent, hogy a stopli csavr nem volt megfeleloen meghuzva.
vissza forgalmazo
vissza nem garis mert csak 6 honap a gari.
hehe
orultem
de mondta boltos haver, hoyg azzal kuldik vissza egyebkent, hogy a stopli csavr nem volt megfeleloen meghuzva.
Posted 2004. August 22. - 00:44
nekem másfél éves és nyöszörög...
kicsit zavar de tisztitás meg hasonlók és akkor abba hagyja
kicsit zavar de tisztitás meg hasonlók és akkor abba hagyja
Posted 2004. August 22. - 00:34
Ha kicsit is komolyabban tekersz, az sh-m021, és 034-es cipõket annyira nem ajánlom. Nekem is ilyen van, és most akarom cserélni mert nyöszörög a talpa (igaz 3-4 évig használtam).
3-4 év után csak nem haragudnék egy cipõre, hogy nyöszörög...
Posted 2004. July 29. - 08:33
Nem tud valaki kis hazánkban olyan boltot, ahol lehet kapni Adidas El Moro II-t? 9 1/2 vagy 10-es méret kellene.
Kössz!
Kössz!
Posted 2004. July 24. - 10:05
Posted 2004. July 24. - 09:27
Ha kicsit is komolyabban tekersz, az sh-m021, és 034-es cipõket annyira nem ajánlom. Nekem is ilyen van, és most akarom cserélni mert nyöszörög a talpa (igaz 3-4 évig használtam). Azért nem teljesen komoly igénybevételre találták ki, meg is értem. Én most az sh-m071-et néztem, annak sem "annyira vészes" az ára. Szóval tapasztalatból azt ajánlom, hogy ha csak hobby szinten is, de cc-zel, akkor a teljesen merev talpú cipõt vedd meg.
Posted 2004. July 24. - 08:55
Konyhai robotgép mûanyag táljából lehet bukót csinálni? ???
Lehet-e csak úgy valahogy SPD, vagy eggbeater, vagy akármi stoplit belerakni egy sima utcai cipõbe??
Kíváncsi vagyok, hányszor oldana ki idõben és jól a pedál.
;D ;D ;D
sufni tuning topic
Posted 2004. July 23. - 23:10
Konyhai robotgép mûanyag táljából lehet bukót csinálni? ???Lehet-e csak úgy valahogy SPD, vagy eggbeater, vagy akármi stoplit belerakni egy sima utcai cipõbe??
Kíváncsi vagyok, hányszor oldana ki idõben és jól a pedál.
www.ebike.hu
Shimano SH-M021 '04 szürke 11,590 Ft
Shimano SH-M034 AKCIÓ!!! 11,990 Ft
új cipõk, nem használtak.