Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SPD cipõ

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
2429 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Nem néz ki rosszul, csak hát az ezüstöt nem komálom, ha szürke lenne, vagy valami matt felület, nekem bejönne. Csak hát asszem szakmai ártalom, de menthetetlenül designmániás vagyok.

Al01 - pár kérdés:
-ugye baromira merev a talpa? (összehasonlításként - a Shimano versenycipõ nekem "gumi", de az Adidas Carbon-XC már túl merev, de csak éppenhogy túl merev, ezért sem akarok karbontalpat)
-stopli nincs ezek szerint...hmmm kérdés, hogy Comp ezért (is), megéri-e a különbözetet
-mesélj a szellõzésrõl!

Dig - volt már rajtad? Csak azért kérdem, mert nem szeretném, ha a kényelem azt jelentené, hogy sprnteléskor le-föl mozog benne a lábam.

volt, és le föl nem mozog, de oldalra tudtam mozgatni emlékeim szerint ami közel sem hátrány.
A kényelem azt jelent hogy kurva kényelmes és atomra behúzott pántokkal is fasza benne a járás/tekerés.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

MAnitou

Az, hogy Te mit hallottal egy dolog. Most majdnem csunyat mondtam. Volt mar rajtad barmely is? Nekem sport van es ritka kenyelmes. Tiggernek szinten es most fogja venni a masodik speckojat.

Dig

Ugye, hogy ugye? :-) En is gondolkozom egy puha talpu speckon is, nagyon jo cucc szerintem. Ezt nem is nezted? Talan neked meg jobb lenne, mert a bokat is fogja.
http://www.specializ...ipok/sawpit_dh/

Raycoon

Nincs honlapjuk, de azt mondta a srac, hogy majd osszel lesz vegre, en is mondom nekik mindig, hogy kene...

Nem mert mindenképp CC-s cipõt akarok, jobban tetszenek sokkal és ez annyira kényelmes hogy ihaj.
Meg durván szellõzik, sétálva érztem szóval télen majd kell a kamásli:D
Tekerés közben is kényelmes volt a bolt elõtt, szóval bizakodom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

']Amit én linkeltem az nem tetszik kolléga?:) Egy 20-as volt akcióban.
Én a specializedekrõl nem hallottam jót, ilyen dizájn meg olyan dizájn,de kényelemre nézve már nincs a toppon.

Nem néz ki rosszul, csak hát az ezüstöt nem komálom, ha szürke lenne, vagy valami matt felület, nekem bejönne. Csak hát asszem szakmai ártalom, de menthetetlenül designmániás vagyok.

Al01 - pár kérdés:
-ugye baromira merev a talpa? (összehasonlításként - a Shimano versenycipõ nekem "gumi", de az Adidas Carbon-XC már túl merev, de csak éppenhogy túl merev, ezért sem akarok karbontalpat)
-stopli nincs ezek szerint...hmmm kérdés, hogy Comp ezért (is), megéri-e a különbözetet
-mesélj a szellõzésrõl!

Dig - volt már rajtad? Csak azért kérdem, mert nem szeretném, ha a kényelem azt jelentené, hogy sprnteléskor le-föl mozog benne a lábam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
MAnitou

Az, hogy Te mit hallottal egy dolog. Most majdnem csunyat mondtam. Volt mar rajtad barmely is? Nekem sport van es ritka kenyelmes. Tiggernek szinten es most fogja venni a masodik speckojat.

Dig

Ugye, hogy ugye? :-) En is gondolkozom egy puha talpu speckon is, nagyon jo cucc szerintem. Ezt nem is nezted? Talan neked meg jobb lenne, mert a bokat is fogja.
http://www.specializ...ipok/sawpit_dh/

Raycoon

Nincs honlapjuk, de azt mondta a srac, hogy majd osszel lesz vegre, en is mondom nekik mindig, hogy kene...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Na a fehér Gaerne nagyon kényelmetlen, mintha egy mûanyag lenne összvissz és rajta bõr.
Viszont a 31.900 forintos specko comp :love: kényelmesebb mint az utcai cipõm.
Õ lesz az áldozat majd.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ez most próba;)
De a szívem a fehér Gaerne-ért repes.
Majd meglátom.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
csak fehéret végy:P

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Na ma lesz a nagy cipõpróba.
Kiváncsi vagyok milyen maga az spd meg hogy milyen cipõ jön be.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

Oké, köszönöm, felhívom õket, s rendelek egyet - nehezíti a helyzetemet, hogy 5+-ig dolgozom, s mire a legtöbb helyre eljutok, már bezárnak. Hogy lehet 22, ha a weblapon 30+ mellesleg?

Amit én linkeltem az nem tetszik kolléga?:) Egy 20-as volt akcióban.
Én a specializedekrõl nem hallottam jót, ilyen dizájn meg olyan dizájn,de kényelemre nézve már nincs a toppon.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

A weblapon is 21.500Ft. Valamit elneztel :) Amugy a Berguson szombaton is van, asszem 14:00-ig. En is 17:00-ig dolgozom hetkoznap igy vagy zarasra erek oda vagy szombat. De ha telefonalsz, hogy mennel es zaras korul ersz oda, akkor meg fognak varni. Jofejseg.

A Bergusonnak van valami honlapja? Nem találtam...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A weblapon is 21.500Ft. Valamit elneztel :) Amugy a Berguson szombaton is van, asszem 14:00-ig. En is 17:00-ig dolgozom hetkoznap igy vagy zarasra erek oda vagy szombat. De ha telefonalsz, hogy mennel es zaras korul ersz oda, akkor meg fognak varni. Jofejseg.

Oké, köszönöm, felhívom õket, s rendelek egyet - nehezíti a helyzetemet, hogy 5+-ig dolgozom, s mire a legtöbb helyre eljutok, már bezárnak. Hogy lehet 22, ha a weblapon 30+ mellesleg?

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

miért 30+ ?
http://www.specializ...tb_cipok/sport/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Köszi a válaszokat, elkezdek vadászni rá, csak már nagyon elegem van...:(

Indító infó - nagykerek nagyjából kiürültek, s onnan idén már nem rendelnek, tehát nekem az a bolt játszik egyedül, ahol nem a "rendelünk nagykerbõl" duma van, hacsak nem egyéb forrásból rendelnek. Ilyen szempontból nagyot csalódtam a RideBike hálózatban, majd mindjárt be is írok a topicba, ahol a srác védeni próbálja õket. (ha megigérik, hogy felhívnak, akkor mi a viharért nem tudnak mégsem megereszteni egy telefont? )

a RideBike-os hozzászólással egyetértek.igaz nem pont erre a helyre való,de rendeltem tõlük egy bukót.azt mondták,hogy felhívnak mikor megjön.aztán nem hívtak.kb.2hét múlva mentem be személyesen és nem a bukó miatt hanem valamit meg akartam nézni.eszembe jutott a bukó.rákérdeztem.a csajszi bement a raktárba körülnézett és hozta a bukót...no comment:P
ja és simán mehettem volna a régi bukómban a bükkmarcira.fákk

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mire is fogsz vadaszni? Ha Specialized Sportra gondolsz, akkor szerintem menj be a Bike Bergusonba. Ha eppen nincs is a meretedben, online megnezik a nagyker listajat es ha van akkor elrakatjak. Amugy a nagykerben meg volt mikor en voltam.

Enyim Paripa

Let the people speak

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Köszi a válaszokat, elkezdek vadászni rá, csak már nagyon elegem van...:(

Indító infó - nagykerek nagyjából kiürültek, s onnan idén már nem rendelnek, tehát nekem az a bolt játszik egyedül, ahol nem a "rendelünk nagykerbõl" duma van, hacsak nem egyéb forrásból rendelnek. Ilyen szempontból nagyot csalódtam a RideBike hálózatban, majd mindjárt be is írok a topicba, ahol a srác védeni próbálja õket. (ha megigérik, hogy felhívnak, akkor mi a viharért nem tudnak mégsem megereszteni egy telefont? )

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

Teljesítményre megyek, ezért sajna az alapmodellek nem jók - a csúcsmodellek meg nekem drágák, ezért egy "csúcs-alatti" modellt szeretnék, pl Adidas Marathon, Sidi Bullet vagy Diadora Athlete. Northwave-ek nekem túl színesek.

Mondjuk Speckóból a Sport jól néz ki, csak kissé drága, nem komálom a márkát az árszabásai miatt, az a helyzet. Szóval lehet, hogy ez lesz belõle. Hol is vetted? :)

Én ilyet vettem nem régen
Gaerne Vertical
Szerintem jól is néz ki és nagyon kényelmes.http://img.tar.hu/ma.../16465114.jpg#3

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
nekem idei northwave magma-m van 22be volt, és fekete-szürke...
de ameik bejönn .. nekem is majdnem specialized lett...tsak adodott a lehetõség

de télleg van oan NW cipõ aminél a jobb és bal is különbözõ színû, asszem lila és neonzöld... :)
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Teljesítményre megyek, ezért sajna az alapmodellek nem jók - a csúcsmodellek meg nekem drágák, ezért egy "csúcs-alatti" modellt szeretnék, pl Adidas Marathon, Sidi Bullet vagy Diadora Athlete. Northwave-ek nekem túl színesek.

Mondjuk Speckóból a Sport jól néz ki, csak kissé drága, nem komálom a márkát az árszabásai miatt, az a helyzet. Szóval lehet, hogy ez lesz belõle. Hol is vetted? :)

sztem minõséghez viszonyítva nem drága....
amugy probike-ban is bármit meghoznak ami beszerezhetõ.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En speckobol vettem Sport-ot. A Bike Bergusonban. 3. ker vihar utca, tuzoltosaggal szemben. 21.500Ft nemtom mennyire draga vagy sem. Szarvasbor, kenyelem, jo szellozes es imadom, pedig elotte sosem volt spd-m.

Ja igen, ha valamibol epp nincs, akkor kovetkezo keddre vagy csutortokre ott a cucc. Es megnezik a nagykernel online, hogy van-e. Szoval nincs lehet, meg nemtom, meg majd duma.

Enyim Paripa

Let the people speak