Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nyári is elég le7 csak vegyél hozzá 1 minõségi kamáslit

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
azon gondolkodom, hogy melyik szót írtad el :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Milyen téli SPD-t tudtok ajánlani, ami rohadt vázos lábra is jó?

GeNeZiS

GeNeZiS

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Regent: én csak felpróbáltam azt a cipõt (a Pearl Izumit), szóval csak pár percig volt rajtam, de elég jónak tûnt! nekem kényelmes volt, a talpán a minta elég agresszívnak tûnik, szóval mászni is lehet benne remélem. Egy gondom van vele, hogy amit én néztem, azon nem volt hely a tüskének!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

']... Dig írta hogy a Gaerne Samos-t próbálta és nem tetszett neki, megnéztem és valamelyik bikemag számban benne volt a samos és azt írták hogy kifejezetten versenyzésre szánt darab, általában a verseny után szabadulni akar tõlle a user, akkor biztos tényleg kényelmetlen, ez tény, de attól még lehet valakinek jó.

Így van. Nekem a csúcs Speci van krabontalppal, meg mindennel, és hát egész napos viseletre enyhén szólva alkalmatlan...

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Vagy esetleg a Pearl Izumi cipöökrööl. Szintén 40 Euró környékén van ez a cipöö:
http://www.pearlizum...&color_code=528

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Hallott valaki valamit a Cytec márkájú SPD cipöökrööl?
Most lehet venni Bécsben 80 ról 40 re leárazva, ami azért elég baráti, feltéve ha nem szakad szét két hét után.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem is bizonygattam semmit. Azt mondta a srac, hogy neki azt mondtak. A mondas meg semmi. Fel kell venni es ugy alkotni velemenyt. Mivel nekem van, igy jogosan alkotok velemenyt a specirol, o meg nem. Ezt akartam tisztazni :) Arrol a tipusrol, amirol o beszelt meg egy szot sem szoltam, mivel meg nem volt a labamon.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ne öljétek már egymást, tanácsot kértem,nem harcot akrok látni. ;)

dehogynem.. meg kell felelni a kor igényeinek... VÉRT akarunk! ;)

amúgymeg teljesen felesleges egymást bizonygatni, hogy mi a kényelmes.
ember vagy. emberi lábad van és szvsz nincs két (pár) teljesen egyforma emberi láb.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ne öljétek már egymást, tanácsot kértem,nem harcot akrok látni. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Nem volt. De ennek mikoze van a temahoz? Te leszaroztad a specit, mert azt mondjak. En meg annyit mondtam, hogy nekem van es en szeretem. Mellesleg nemtom mi nem jott be a speci anyagaban. A szarvasbor? Az mekkora szar, tenyleg :) Maradjunk annyiban, hogy arrol mondj velemenyt, amirol mar van sajatod, masoket majd leirjak masok. Szerintem. Az ar pedig egy olyan dolog, hogy vagy hajlando vagy kifizetni erte annyit vagy mast veszel.

Hát te készen vagy ecsém. Ki szarozta le a specit? Én csak annyit mondtam hogy nem annyira kényelmesek.Azért írtam, mert ha próbáltad volna mindkét fajtát akkor éreznéd esetleg a külömbséget.Mellesleg Dig írta hogy a Gaerne Samos-t próbálta és nem tetszett neki, megnéztem és valamelyik bikemag számban benne volt a samos és azt írták hogy kifejezetten versenyzésre szánt darab, általában a verseny után szabadulni akar tõlle a user, akkor biztos tényleg kényelmetlen, ez tény, de attól még lehet valakinek jó.

Az meg hogy valakinek mi jön be és mi nem, az nagyon szubjektív dolog, nekem élõben nem tetszett annyira,mint ahogy neten keresztül néztem, és kész.

NAh de summa summárum, az a lényeg hogy neked is kényelmes, amit vettél, nekem is kényelmes amit vettem, és mindenki örül, a többi meg kit érdekel. :)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem volt. De ennek mikoze van a temahoz? Te leszaroztad a specit, mert azt mondjak. En meg annyit mondtam, hogy nekem van es en szeretem. Mellesleg nemtom mi nem jott be a speci anyagaban. A szarvasbor? Az mekkora szar, tenyleg :) Maradjunk annyiban, hogy arrol mondj velemenyt, amirol mar van sajatod, masoket majd leirjak masok. Szerintem. Az ar pedig egy olyan dolog, hogy vagy hajlando vagy kifizetni erte annyit vagy mast veszel.

']Nem , de olyan mondta aki sok éves spd tapasztalattal rendelkezik, és volt már mindenfajta cipõje.Shimano, nw,specialized, Gaerne, sidi...
Mellesleg én is specit akartam venni, neten néztem tetszett, de mikor megláttam élõben akkor már nem tetszett annyira az anyaga, nah meg az ára sem:) .

Mellesleg rajtad volt már Gaerne? Én is kérdezhetném. Persze márkán belül típusok között is nyílván van eltérés kényelmi szempontból.

Enyim Paripa

Let the people speak

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Arról nem tudok nyilatkozni, nekem Vertical van, és nekem nagyon kényelmes,pont olyan mintha a lábamra öntötték volna, jól is szellõzik,merev a talpa, de ugyanakkor kényelmes benne járni is. Szóval én teljesen meg vagyok vele elégedve.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A samos modell volt az.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Rajtam volt ma, és kurva szar cipõ!
Fapapucs érzés..:/

Képet rólla, hogy melyen volt a pontos típus?

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Nem néz ki rosszul, csak hát az ezüstöt nem komálom, ha szürke lenne, vagy valami matt felület, nekem bejönne. Csak hát asszem szakmai ártalom, de menthetetlenül designmániás vagyok.

Nem csak ilyen színben van. Van piros, sárga, fekete(az egész), és csont ezüst(gondolom ez nállad felejtõs:) ) , nah meg kék(ami nekem van).

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Rajtam volt ma, és kurva szar cipõ!
Fapapucs érzés..:/
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

MAnitou

Az, hogy Te mit hallottal egy dolog. Most majdnem csunyat mondtam. Volt mar rajtad barmely is? Nekem sport van es ritka kenyelmes. Tiggernek szinten es most fogja venni a masodik speckojat.

Nem , de olyan mondta aki sok éves spd tapasztalattal rendelkezik, és volt már mindenfajta cipõje.Shimano, nw,specialized, Gaerne, sidi...
Mellesleg én is specit akartam venni, neten néztem tetszett, de mikor megláttam élõben akkor már nem tetszett annyira az anyaga, nah meg az ára sem:) .

Mellesleg rajtad volt már Gaerne? Én is kérdezhetném. Persze márkán belül típusok között is nyílván van eltérés kényelmi szempontból.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A talpa az merev, nem mondanam ra, hogy gumi erzes :) De ha felveszed egybol erezni fogod. Viszont! tud benne mozogni a lab, de nem ugy, hogy zavaro legyen, hanem _kenyelmes_ labujjak is tudnak picit mozogni, ha teljesen ra van szoritva is. Ennek ellenere nagyon jol tart! A szellozesrol? Eddig egy adidas futocipoben tekertem es ez kb. 10x jobban szellozik. Nem tudott beleizzadni a labam es az mar nalam nagy szo :) Nekem nagyon bejott. Mondjuk mikor eloszor probaltam fel is olyan erzesem volt, hogy ezt nem kene levenni mert megtalaltam amit kerestem. De azert felprobaltam meg par shimanot is es khm. Szoval azok kenyelmetlenek voltak, ennyi.

Al01 - pár kérdés:
-ugye baromira merev a talpa? (összehasonlításként - a Shimano versenycipõ nekem "gumi", de az Adidas Carbon-XC már túl merev, de csak éppenhogy túl merev, ezért sem akarok karbontalpat)
-stopli nincs ezek szerint...hmmm kérdés, hogy Comp ezért (is), megéri-e a különbözetet
-mesélj a szellõzésrõl!

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem néz ki rosszul, csak hát az ezüstöt nem komálom, ha szürke lenne, vagy valami matt felület, nekem bejönne. Csak hát asszem szakmai ártalom, de menthetetlenül designmániás vagyok.

Al01 - pár kérdés:
-ugye baromira merev a talpa? (összehasonlításként - a Shimano versenycipõ nekem "gumi", de az Adidas Carbon-XC már túl merev, de csak éppenhogy túl merev, ezért sem akarok karbontalpat)
-stopli nincs ezek szerint...hmmm kérdés, hogy Comp ezért (is), megéri-e a különbözetet
-mesélj a szellõzésrõl!

Dig - volt már rajtad? Csak azért kérdem, mert nem szeretném, ha a kényelem azt jelentené, hogy sprnteléskor le-föl mozog benne a lábam.

merev, meglehetõsen de nem kényelmetlenül....és jól szellõzik....
mikor tahiból mentünk pap rétre asszem az volt rajtam...vagy akkor már platform ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való