Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Írta 2005. október 25. - 22:56
Írta 2005. október 25. - 22:39
Írta 2005. október 21. - 17:36
Írta 2005. október 21. - 16:24
Írta 2005. október 21. - 10:57
']... Dig írta hogy a Gaerne Samos-t próbálta és nem tetszett neki, megnéztem és valamelyik bikemag számban benne volt a samos és azt írták hogy kifejezetten versenyzésre szánt darab, általában a verseny után szabadulni akar tõlle a user, akkor biztos tényleg kényelmetlen, ez tény, de attól még lehet valakinek jó.
Így van. Nekem a csúcs Speci van krabontalppal, meg mindennel, és hát egész napos viseletre enyhén szólva alkalmatlan...
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. október 20. - 12:56
http://www.pearlizum...&color_code=528
Írta 2005. október 20. - 12:38
Most lehet venni Bécsben 80 ról 40 re leárazva, ami azért elég baráti, feltéve ha nem szakad szét két hét után.
Írta 2005. október 01. - 15:22
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. október 01. - 14:18
Ne öljétek már egymást, tanácsot kértem,nem harcot akrok látni.
dehogynem.. meg kell felelni a kor igényeinek... VÉRT akarunk!
amúgymeg teljesen felesleges egymást bizonygatni, hogy mi a kényelmes.
ember vagy. emberi lábad van és szvsz nincs két (pár) teljesen egyforma emberi láb.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 01. - 09:39
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. október 01. - 09:08
Nem volt. De ennek mikoze van a temahoz? Te leszaroztad a specit, mert azt mondjak. En meg annyit mondtam, hogy nekem van es en szeretem. Mellesleg nemtom mi nem jott be a speci anyagaban. A szarvasbor? Az mekkora szar, tenyleg Maradjunk annyiban, hogy arrol mondj velemenyt, amirol mar van sajatod, masoket majd leirjak masok. Szerintem. Az ar pedig egy olyan dolog, hogy vagy hajlando vagy kifizetni erte annyit vagy mast veszel.
Hát te készen vagy ecsém. Ki szarozta le a specit? Én csak annyit mondtam hogy nem annyira kényelmesek.Azért írtam, mert ha próbáltad volna mindkét fajtát akkor éreznéd esetleg a külömbséget.Mellesleg Dig írta hogy a Gaerne Samos-t próbálta és nem tetszett neki, megnéztem és valamelyik bikemag számban benne volt a samos és azt írták hogy kifejezetten versenyzésre szánt darab, általában a verseny után szabadulni akar tõlle a user, akkor biztos tényleg kényelmetlen, ez tény, de attól még lehet valakinek jó.
Az meg hogy valakinek mi jön be és mi nem, az nagyon szubjektív dolog, nekem élõben nem tetszett annyira,mint ahogy neten keresztül néztem, és kész.
NAh de summa summárum, az a lényeg hogy neked is kényelmes, amit vettél, nekem is kényelmes amit vettem, és mindenki örül, a többi meg kit érdekel.
Írta 2005. október 01. - 01:07
']Nem , de olyan mondta aki sok éves spd tapasztalattal rendelkezik, és volt már mindenfajta cipõje.Shimano, nw,specialized, Gaerne, sidi...
Mellesleg én is specit akartam venni, neten néztem tetszett, de mikor megláttam élõben akkor már nem tetszett annyira az anyaga, nah meg az ára sem:) .
Mellesleg rajtad volt már Gaerne? Én is kérdezhetném. Persze márkán belül típusok között is nyílván van eltérés kényelmi szempontból.
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 30. - 22:23
Írta 2005. szeptember 30. - 22:18
Írta 2005. szeptember 30. - 22:16
Rajtam volt ma, és kurva szar cipõ!
Fapapucs érzés..:/
Képet rólla, hogy melyen volt a pontos típus?
Írta 2005. szeptember 30. - 22:15
Nem néz ki rosszul, csak hát az ezüstöt nem komálom, ha szürke lenne, vagy valami matt felület, nekem bejönne. Csak hát asszem szakmai ártalom, de menthetetlenül designmániás vagyok.
Nem csak ilyen színben van. Van piros, sárga, fekete(az egész), és csont ezüst(gondolom ez nállad felejtõs:) ) , nah meg kék(ami nekem van).
Írta 2005. szeptember 30. - 22:09
Fapapucs érzés..:/
Írta 2005. szeptember 30. - 22:08
MAnitou
Az, hogy Te mit hallottal egy dolog. Most majdnem csunyat mondtam. Volt mar rajtad barmely is? Nekem sport van es ritka kenyelmes. Tiggernek szinten es most fogja venni a masodik speckojat.
Nem , de olyan mondta aki sok éves spd tapasztalattal rendelkezik, és volt már mindenfajta cipõje.Shimano, nw,specialized, Gaerne, sidi...
Mellesleg én is specit akartam venni, neten néztem tetszett, de mikor megláttam élõben akkor már nem tetszett annyira az anyaga, nah meg az ára sem:) .
Mellesleg rajtad volt már Gaerne? Én is kérdezhetném. Persze márkán belül típusok között is nyílván van eltérés kényelmi szempontból.
Írta 2005. szeptember 30. - 19:30
Al01 - pár kérdés:
-ugye baromira merev a talpa? (összehasonlításként - a Shimano versenycipõ nekem "gumi", de az Adidas Carbon-XC már túl merev, de csak éppenhogy túl merev, ezért sem akarok karbontalpat)
-stopli nincs ezek szerint...hmmm kérdés, hogy Comp ezért (is), megéri-e a különbözetet
-mesélj a szellõzésrõl!
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 30. - 19:28
merev, meglehetõsen de nem kényelmetlenül....és jól szellõzik....Nem néz ki rosszul, csak hát az ezüstöt nem komálom, ha szürke lenne, vagy valami matt felület, nekem bejönne. Csak hát asszem szakmai ártalom, de menthetetlenül designmániás vagyok.
Al01 - pár kérdés:
-ugye baromira merev a talpa? (összehasonlításként - a Shimano versenycipõ nekem "gumi", de az Adidas Carbon-XC már túl merev, de csak éppenhogy túl merev, ezért sem akarok karbontalpat)
-stopli nincs ezek szerint...hmmm kérdés, hogy Comp ezért (is), megéri-e a különbözetet
-mesélj a szellõzésrõl!
Dig - volt már rajtad? Csak azért kérdem, mert nem szeretném, ha a kényelem azt jelentené, hogy sprnteléskor le-föl mozog benne a lábam.
mikor tahiból mentünk pap rétre asszem az volt rajtam...vagy akkor már platform ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való