Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SPD cipõ

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
2429 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

valakinek van kiemelkedoen rossz tapasztalata a specialized sport mtb ciporol? ez az alap, 3 tepozaras, de eleg merevnek tunik a talpa. nem 4evszakos, de nem is kell annak lennie, tekintve hogy telen ugyse bicikliznek benne.

sztem kiváló darab.....kibirt eddig egy évet és még semmi baja pedig a sh cipõket fél, 3/4 év alatt szoktam kinyírni...ja és kényelmes is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
valakinek van kiemelkedoen rossz tapasztalata a specialized sport mtb ciporol? ez az alap, 3 tepozaras, de eleg merevnek tunik a talpa. nem 4evszakos, de nem is kell annak lennie, tekintve hogy telen ugyse bicikliznek benne.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

váááá :)
a martini az olyan átlátszó alkoholos ital, a gem meg.... mondjuk gemkapocs, vagyis barnás szürke? :)

Nézd meg a linket, rózsaszín és szürke :)
ON

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Ja, mióta patentot használok úgy érzem mintha nem dolgozna a vádlim. ??

Nekem amiota SPD-m van, azota erzem, hogy dolgozik a vadlim, a combom hatso fele is...Probalj meg ulve sprintelni, s huzzad is a pedalt, ne csak taposd:) Legfokeppen hegyen sprintnel lehet erezni:)

Nekem amiota SPDm van azota sokat esek felfele 0val:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Szín gem/martini, sztem nem csúnya ;)

váááá :)
a martini az olyan átlátszó alkoholos ital, a gem meg.... mondjuk gemkapocs, vagyis barnás szürke? :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Dehogynem! Ullrich-ot sem rúgnám le a bringájáról ha mellémtekerne a T-mobilos csodamezében Nem magával a színnel van bajom, hanem hogy néha túlzásba viszik a nõi cuccok dizájnolását.

Én amúgy ilyet nyúzok két hónapja: http://www.bikeart.h.../termek/123.jpg
Time pedált használok mellé és eddig semmi gondom nem volt vele (leszámítva az esõben való nyikorgást, de szerintem az nem kerülhetõ el mûnyag talp esetén).

Király! Nekem ugyanez van az ezüst/kék színben :D Neked hányas a lábad és mekkora kellett belõle? Nekem 7-8-as a lábam és 38-as kellett, a másik spanyolcsizmára emlékeztetõ hatást keltett :)
Vmi iszonyat kényelmes, bár én épp most készülök pedált venni hozzá. Eggbeaterben gondolkodtam vagy Ritchey Pro V4. Persze az ár miatt ezek eléggé földhözvágnak.
Amúgy az én mezem ilyen: http://www.pearlizum...&color_code=058 Szín gem/martini, sztem nem csúnya ;)

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Ja, mióta patentot használok úgy érzem mintha nem dolgozna a vádlim. ??

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

És akkor neked milyen cipellõd van? Amúgy azóta nálam van a csuka és bár tényleg nagyon kemény, mert ezüst színû, egyáltalán nem gáz. Nekem sem jönne be egy túl csajos szín, de ez a szürkés ezüst elég kellemes összhatást nyújt. Amúgy nekem van rózsaszín mezem...Akkor már nem lehetünk jóban? :D

Dehogynem! :D Ullrich-ot sem rúgnám le a bringájáról ha mellémtekerne a T-mobilos csodamezében :P Nem magával a színnel van bajom, hanem hogy néha túlzásba viszik a nõi cuccok dizájnolását.

Én amúgy ilyet nyúzok két hónapja: http://www.bikeart.h.../termek/123.jpg
Time pedált használok mellé és eddig semmi gondom nem volt vele (leszámítva az esõben való nyikorgást, de szerintem az nem kerülhetõ el mûnyag talp esetén).

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
tigger és thez is írta, hogy mi az.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég

Ma végre megszületett!!! 545ös pedál kerül a Speckó cipõ alá... kiváncsi leszek... azért a tesztkör ne a tündéren legyen, ugye? már izgulok... még 3 óra és suhanok vele..

Erre a tündérre gondoltam...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
:)
azaz.
AW: nyugodtan menj azon, tök jó pálya, legalább nem rázza le a lábad a pedálról:)
nekem bevált.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
jánoshegy tündér szikla melletti ösvény ......gondolom
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Mi az a tündér?

Hmm...Ezt mire kérdezted? Lemaradtam vmirõl? :)

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Én csak azért vettem férfi változatot (nõ létemre), mert csak az volt. Ettõl függetlenül tökéletesen illik a lábamra... lehet, hogy bokától lefele pasi vagyok?! :D Mellesleg ezektõl a rózsaszín meg kitudjamilyen színektõl a falra mászom, ha spéci nõi modellekrõl van szó (bár ez ízlés dolga). Hogy nézne ki egy pink cipõ virág mintával holt dzsuvásan? Bár mindjárt jobb lenne a színe, az tény :D; de az egésznek olyan jellege van, mintha ezeket csak látványra csinálták volna, hogy tetszen egy lánynak (az egy dolog, hogy anatómia így meg úgy... ahány ember, annyi lábfej).

És akkor neked milyen cipellõd van? Amúgy azóta nálam van a csuka és bár tényleg nagyon kemény, mert ezüst színû, egyáltalán nem gáz. Nekem sem jönne be egy túl csajos szín, de ez a szürkés ezüst elég kellemes összhatást nyújt. Amúgy nekem van rózsaszín mezem...Akkor már nem lehetünk jóban? :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Sztem tök jó az a csuka egy nõnek. Én sem venném fel, de ha úgy nézem h ez egy nõi sportcipõ úgy semmi gond nincs vele...

Mi az a tündér?

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

Nem langyi, mert lány vagyok :) És ez a nõi színe ennek a modellnek. Bár van feketében is a méretemben, de az férfi és a nõi kicsit keskenyebb, így inkább azt választom. Nektek nem jön be? Sztem kemény

Én csak azért vettem férfi változatot (nõ létemre), mert csak az volt. Ettõl függetlenül tökéletesen illik a lábamra... lehet, hogy bokától lefele pasi vagyok?! :D Mellesleg ezektõl a rózsaszín meg kitudjamilyen színektõl a falra mászom, ha spéci nõi modellekrõl van szó (bár ez ízlés dolga). Hogy nézne ki egy pink cipõ virág mintával holt dzsuvásan? Bár mindjárt jobb lenne a színe, az tény :D; de az egésznek olyan jellege van, mintha ezeket csak látványra csinálták volna, hogy tetszen egy lánynak (az egy dolog, hogy anatómia így meg úgy... ahány ember, annyi lábfej).

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ma végre megszületett!!! 545ös pedál kerül a Speckó cipõ alá... kiváncsi leszek... azért a tesztkör ne a tündéren legyen, ugye? már izgulok... még 3 óra és suhanok vele..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En ezt tartom jobbnak, mint a kettonel. :) http://www.specializ...ipok/sport_mtb/

Sziasztok!!!
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ha spd-re váltok fog-e v.mi változás beállni a hatékonyságban???
Ill. megéri-e szerintetek ez a pedál a két cipõ valamelyikével párban?
Melyik cipõt tartjátok jobbnak?
http://ebike.hu/term...pd-/-patent/236

http://ebike.hu/termekek/cipo/2706
http://ebike.hu/termekek/cipo/1439

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

ütõs, igaz kicsit langyi:)
nekem fehér speci a cél, nemtom mikor lesz meg

Nem langyi, mert lány vagyok :) És ez a nõi színe ennek a modellnek. Bár van feketében is a méretemben, de az férfi és a nõi kicsit keskenyebb, így inkább azt választom. Nektek nem jön be? Sztem kemény :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Tényleg az a legjobb verzió h vidd vissza! A pedál kerete még ha nagyon kicsi is akkor is vmilyen szinten hozzáér a cipõ (tudom nem mindegyik pedál széles meg magas, és csak a karmok érnek a cipõhöz. mielõtt még belémkötne vki..) így jobban felfekszik a lábad a taposásnál. Ha meg megemeled a stoplit csavarokkal akkor csak az ér majd a pedálhoz...