sztem kiváló darab.....kibirt eddig egy évet és még semmi baja pedig a sh cipõket fél, 3/4 év alatt szoktam kinyírni...ja és kényelmes isvalakinek van kiemelkedoen rossz tapasztalata a specialized sport mtb ciporol? ez az alap, 3 tepozaras, de eleg merevnek tunik a talpa. nem 4evszakos, de nem is kell annak lennie, tekintve hogy telen ugyse bicikliznek benne.
Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Posted 2006. June 20. - 18:30
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. June 20. - 16:03
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. June 02. - 20:54
váááá
a martini az olyan átlátszó alkoholos ital, a gem meg.... mondjuk gemkapocs, vagyis barnás szürke?
Nézd meg a linket, rózsaszín és szürke
ON
Posted 2006. June 02. - 19:04
Ja, mióta patentot használok úgy érzem mintha nem dolgozna a vádlim. ??
Nekem amiota SPD-m van, azota erzem, hogy dolgozik a vadlim, a combom hatso fele is...Probalj meg ulve sprintelni, s huzzad is a pedalt, ne csak taposd:) Legfokeppen hegyen sprintnel lehet erezni:)
Nekem amiota SPDm van azota sokat esek felfele 0val:)
Posted 2006. June 02. - 14:56
vááááSzín gem/martini, sztem nem csúnya
a martini az olyan átlátszó alkoholos ital, a gem meg.... mondjuk gemkapocs, vagyis barnás szürke?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. June 02. - 14:28
Dehogynem! Ullrich-ot sem rúgnám le a bringájáról ha mellémtekerne a T-mobilos csodamezében Nem magával a színnel van bajom, hanem hogy néha túlzásba viszik a nõi cuccok dizájnolását.
Én amúgy ilyet nyúzok két hónapja: http://www.bikeart.h.../termek/123.jpg
Time pedált használok mellé és eddig semmi gondom nem volt vele (leszámítva az esõben való nyikorgást, de szerintem az nem kerülhetõ el mûnyag talp esetén).
Király! Nekem ugyanez van az ezüst/kék színben Neked hányas a lábad és mekkora kellett belõle? Nekem 7-8-as a lábam és 38-as kellett, a másik spanyolcsizmára emlékeztetõ hatást keltett
Vmi iszonyat kényelmes, bár én épp most készülök pedált venni hozzá. Eggbeaterben gondolkodtam vagy Ritchey Pro V4. Persze az ár miatt ezek eléggé földhözvágnak.
Amúgy az én mezem ilyen: http://www.pearlizum...&color_code=058 Szín gem/martini, sztem nem csúnya
Posted 2006. June 01. - 23:27
Posted 2006. May 22. - 08:22
És akkor neked milyen cipellõd van? Amúgy azóta nálam van a csuka és bár tényleg nagyon kemény, mert ezüst színû, egyáltalán nem gáz. Nekem sem jönne be egy túl csajos szín, de ez a szürkés ezüst elég kellemes összhatást nyújt. Amúgy nekem van rózsaszín mezem...Akkor már nem lehetünk jóban?
Dehogynem! Ullrich-ot sem rúgnám le a bringájáról ha mellémtekerne a T-mobilos csodamezében Nem magával a színnel van bajom, hanem hogy néha túlzásba viszik a nõi cuccok dizájnolását.
Én amúgy ilyet nyúzok két hónapja: http://www.bikeart.h.../termek/123.jpg
Time pedált használok mellé és eddig semmi gondom nem volt vele (leszámítva az esõben való nyikorgást, de szerintem az nem kerülhetõ el mûnyag talp esetén).
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2006. May 20. - 23:23
vendég_rainman_*
Posted 2006. May 20. - 23:14
Ma végre megszületett!!! 545ös pedál kerül a Speckó cipõ alá... kiváncsi leszek... azért a tesztkör ne a tündéren legyen, ugye? már izgulok... még 3 óra és suhanok vele..
Erre a tündérre gondoltam...
Posted 2006. May 20. - 17:04
azaz.
AW: nyugodtan menj azon, tök jó pálya, legalább nem rázza le a lábad a pedálról:)
nekem bevált.
Posted 2006. May 20. - 16:25
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. May 20. - 16:01
Posted 2006. May 20. - 16:00
Én csak azért vettem férfi változatot (nõ létemre), mert csak az volt. Ettõl függetlenül tökéletesen illik a lábamra... lehet, hogy bokától lefele pasi vagyok?! Mellesleg ezektõl a rózsaszín meg kitudjamilyen színektõl a falra mászom, ha spéci nõi modellekrõl van szó (bár ez ízlés dolga). Hogy nézne ki egy pink cipõ virág mintával holt dzsuvásan? Bár mindjárt jobb lenne a színe, az tény ; de az egésznek olyan jellege van, mintha ezeket csak látványra csinálták volna, hogy tetszen egy lánynak (az egy dolog, hogy anatómia így meg úgy... ahány ember, annyi lábfej).
És akkor neked milyen cipellõd van? Amúgy azóta nálam van a csuka és bár tényleg nagyon kemény, mert ezüst színû, egyáltalán nem gáz. Nekem sem jönne be egy túl csajos szín, de ez a szürkés ezüst elég kellemes összhatást nyújt. Amúgy nekem van rózsaszín mezem...Akkor már nem lehetünk jóban?
vendég_rainman_*
Posted 2006. May 19. - 17:34
Mi az a tündér?
Posted 2006. May 19. - 14:17
Nem langyi, mert lány vagyok És ez a nõi színe ennek a modellnek. Bár van feketében is a méretemben, de az férfi és a nõi kicsit keskenyebb, így inkább azt választom. Nektek nem jön be? Sztem kemény
Én csak azért vettem férfi változatot (nõ létemre), mert csak az volt. Ettõl függetlenül tökéletesen illik a lábamra... lehet, hogy bokától lefele pasi vagyok?! Mellesleg ezektõl a rózsaszín meg kitudjamilyen színektõl a falra mászom, ha spéci nõi modellekrõl van szó (bár ez ízlés dolga). Hogy nézne ki egy pink cipõ virág mintával holt dzsuvásan? Bár mindjárt jobb lenne a színe, az tény ; de az egésznek olyan jellege van, mintha ezeket csak látványra csinálták volna, hogy tetszen egy lánynak (az egy dolog, hogy anatómia így meg úgy... ahány ember, annyi lábfej).
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2006. May 19. - 14:13
Posted 2006. May 19. - 13:54
Sziasztok!!!
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ha spd-re váltok fog-e v.mi változás beállni a hatékonyságban???
Ill. megéri-e szerintetek ez a pedál a két cipõ valamelyikével párban?
Melyik cipõt tartjátok jobbnak?
http://ebike.hu/term...pd-/-patent/236
http://ebike.hu/termekek/cipo/2706
http://ebike.hu/termekek/cipo/1439
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. May 19. - 13:45
ütõs, igaz kicsit langyi:)
nekem fehér speci a cél, nemtom mikor lesz meg
Nem langyi, mert lány vagyok És ez a nõi színe ennek a modellnek. Bár van feketében is a méretemben, de az férfi és a nõi kicsit keskenyebb, így inkább azt választom. Nektek nem jön be? Sztem kemény