Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Posted 2006. July 03. - 23:07
van nekem egy shimano m520-as spd-m
ehhez kéne valami cipõ. nem tudom, hogy van-e ideális párosítás, de az igényeim:
-tudjak járni benne
-hajazzon az outis cipõkre küllemre, vagy ha van olyan outis, amiben lehet járni, az lenne a legjobb
a második szempont a lényegtelen. valami sportosabb cipõt keresek, az a lényeg, nem pedig síbakancsot:)
14 ezret szánnék rá
mit ajánlotok? illetve Bp-n hol tudok elmenni és megnézni ilyen cipõket? mindenképp felpróbálnám, mielõt megveszem. az ebike-ot csak akkor használnám, ha nagyon nincs más
köszi
mod: ja és országútizom, ezt kifelejtettem
mod2:ezt és ezt néztem. ez elõbbiben lehet vajon járni vagy csak úgy néz ki, mintha?
milyen márkájú cipõt érdemes venni?
Posted 2006. June 25. - 19:59
amugy azt latom hogy a talp karcolodik, meg megutodik a pedaltol, de tul sokat ugyse fogom hasznalni [idohiany] szal nalam tuti ki fogja huzni egy evig. de inkabb tovabb.
meg amikor csak ugy felhuztam es setaltam benne kicsit szorosnak ereztem, de aztan tekeres kozben a zsibbadason kivul semmi gondom nem volt vele. szal eddig nekem bejott.
Viktor: szerinted?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. June 25. - 12:25
Az tény hogy a lábam elég széles.... S ha léppek a cipõben akkor szemmel láthatóan kiszélesedik, de nem nyom sehol járás közben..... Kínomban már gondolokdom egy számmal nagyobb cipõre.... csak a hossza jó....
Ápropó nem tudtok esetleg alapból valami szélesebb cipõfajtát? :-)
Posted 2006. June 24. - 17:54
HI!
Nem lehet, hogy a cipõ talpa nem elég kemény és emiatt a stopli nyomja a lábad?
Hát az én cipõm üvegszállal erõsített mûanyagtalpú outi cipõ.
Bizti a stopli a ludas, mert Lookal (ami ugye nagyobb) más.
De nem igazán értem hogyan nyomhat...meg Hoy-t hogyan nyomja
Posted 2006. June 24. - 17:34
Nem lehet, hogy a cipõ talpa nem elég kemény és emiatt a stopli nyomja a lábad?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2006. June 24. - 16:53
Arra, hogy a lábujjad tövénél, én azt mondanám (ha tépõzáras lenne) hogy a lábszárad felé lévõ tépõzárat(akat) jobban szorítsd meg, mint a lábujjad felé lévõt. Fûzõsnél ez viszon nem mûködik hosszútávon.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. June 24. - 16:52
Sziasztok!
Nincs valakinek ötlete a problémámra? az elõzõ oldal vége felé :-)
Ma pl nem csak zsibbadt paprét felé, hanem szinte égetett is :-(
Létezhet ez lúdtalp miatt? A cipõ érzésre járás közben kényelmes. Talán egy kicist lehetne szélesebb....
matuzmasternél olvasattak szerint túl nagy áttételben tekerek :-) he-he én és a nagy áttétel :-)
Próbálj ki pár más talpbetétet sztem. Kérdezz meg egy dokit a lúdtalp és spéci talpbetét témájában.
Posted 2006. June 24. - 16:37
Létezhet ez lúdtalp miatt? A cipõ érzésre járás közben kényelmes. Talán egy kicist lehetne szélesebb....
matuzmasternél olvasattak szerint túl nagy áttételben tekerek :-) he-he én és a nagy áttétel :-)
Igen nekem is zsibbad SPD-ben. Nem tudom az okát. Nekem is annyira szokott fájni, hogy szinte kilukad a talpam. Passz.
Én lecseréltem az SPD-t Lookra, de könnyen beszélek, mert én outizom
Montizás közben ha terepen tekerek, nem jön elõ.
A monoton hajtássa lehet összefüggésben. Vagy gyenge a cipõ talpa. Nemtom. Pedig az én cipõm is ûber kényelmes... akkor jobb ha nem húzom meg annyira a tépõzárakat.
Nekem 37-es a lábam és 39-es a Shimano cipõm
Posted 2006. June 24. - 16:13
Posted 2006. June 24. - 10:32
sztem kiváló darab.....kibirt eddig egy évet és még semmi baja pedig a sh cipõket fél, 3/4 év alatt szoktam kinyírni...ja és kényelmes is
Én picit negatívabban nyilatkozom...nálam fél év alatt kiszakadt az eleje (a hálós anyag), felfeslett az orra (visszaragasztható pillanatragasztóval), s letört egy menet közbeni utánhúzáskor a csatt (nekem a Comp model van, ami kábé ebben különbözik a Sport-tól...), amit kemény 2000 HUF volt pótolni. (de, legalább kapható) A talp pedig 5 mm (igen, FÉL CENTI) mély benyomódásokat szerzett a stopli mellett a pedálkontakttól, szóval nem a legkeményebb anyag, ha izomból nyomod. Mondjuk büntetem is keményen...de nekem a legtartósabb cipõm az Adidas Gradient-2 volt...(na az tényleg atomtámadást is túlélt) Speckó cuccokkal az a baj, hogy az igazi büntit tényleg nem szeretik - s ehhez képest drágák. Viszont roppant kényelmesek. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy egy Shimano cipõ nálam fél évet sem bírt még ki soha...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. June 23. - 13:45
az ingyen az nem jelenti azt, hogy nem kell fizetnem erte. csak hogy nem most. van 250font hitelkeretem havonta. 0% kamattal veszelyes... .
Ha ennyira veszélyes megveszem tööled ezt a hitelt, adok érte 251 fontot. Tutira jól jársz vele, 250 helyett 251.
Na mit szólsz?
Posted 2006. June 23. - 11:34
Posted 2006. June 23. - 10:26
Posted 2006. June 23. - 07:55
Mitõl zsibadhat a lábam néha, de nem mindig tekerés közben?
A lábam 46-s.
Shimano cipõbõl 47-t használtam, Most egy spéci taho 46-s van.
Járás közben nem érezném hogy szorítna...
Próbáltam már úgy is hogy teljesen lazán viseltem, akkor meghuztam a cipõfûzõket mint állat... A stoplit helyeztem ide oda....
Egy gáz van a lábammal hogy széles, s lúdtalpam van.
gyakorlatilag a lábújak tövénél zsibbad. Ha lefeszítem a lábujjaimat akkor a zsibadás megszünik.
Minden ötletet szivesen fogadok...
Elõre is köszönöm...
Posted 2006. June 22. - 16:20
holnap kiderul milyen a cipello, megyek benne yeti asr sl karbon titan akarmit tesztrajdolni jipijaje.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. June 22. - 09:09
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. June 21. - 20:43
Én meg eddig tök boldog voltam, hogy nagykeráron tudom szerezni a cuccokat, erre beszól egy ilyet......
ja es persze ingyen volt
Ingyen rohloff agyatok nincs véletlenül?
Posted 2006. June 21. - 19:51
ja es persze ingyen volt
elmehetsz a fenébe
amúgy szerintem pont jónak.
én speciel jól megszorítom a fûzõket is, nem bírom, ha lötyög a lábamon..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 21. - 19:46
talpmerevseggel nincs gond itt se
ja es persze ingyen volt
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. June 21. - 09:59
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"