Ezt te most komolyan írtad? Jól hangzik egy spd topikbanJah bizti jó lesz, a Shimanok nagyon kényelmesek. Egy vmi nem tetszik bennük, hogy van egy luk a cipõ orra fele a talpon. Na én azt szépen leszigetelõ-szalagoztam, nehogy belemenjen a dzsuva, vagy víz. Nem tudom minek tették rá, ha szellõzés miatt, akkor közlöm a tervezõvel, hogy tök felesleges.
Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Posted 2006. July 10. - 18:37
Posted 2006. July 10. - 18:23
Jah bizti jó lesz, a Shimanok nagyon kényelmesek. Egy vmi nem tetszik bennük, hogy van egy luk a cipõ orra fele a talpon. Na én azt szépen leszigetelõ-szalagoztam, nehogy belemenjen a dzsuva, vagy víz. Nem tudom minek tették rá, ha szellõzés miatt, akkor közlöm a tervezõvel, hogy tök felesleges.nah...
holnap megyek a cipõmért
shimano shr060 lett a végén. nem tom, hogy szabad-e itt reklámozni, de a aki ilyet akar az menjen a Bringa Butikba. 9500ft áfástul a cipellõ.van 44-45-46-os méretben is, és szinte minden pedáltípussal kompatibilis
Posted 2006. July 10. - 18:04
holnap megyek a cipõmért
shimano shr060 lett a végén. nem tom, hogy szabad-e itt reklámozni, de a aki ilyet akar az menjen a Bringa Butikba. 9500ft áfástul a cipellõ.van 44-45-46-os méretben is, és szinte minden pedáltípussal kompatibilis
Posted 2006. July 09. - 19:06
a 661 cipellõjére is egészen rá lehet mondani hogy inkább deszkás mint kifejezetten spd kinézetü, bár elég szolid cuccOakley Radar Lock. Itthon nincs, meg kéne kérdezni mondjuk Vole-t, mennyiért tudna hozni, ha tudna.
http://oakley.com/o/o2118d
axo-t is nézegessed Karcsi!
Posted 2006. July 09. - 18:58
Igen nekem is zsibbad SPD-ben. Nem tudom az okát. Nekem is annyira szokott fájni, hogy szinte kilukad a talpam. Passz.
Nekem is volt ilyen problémám, a megoldás az volt, hogy kicsit állítottam a stoplin elõrefelé, és nem húzom olyan szorosra a cipõfûzõket.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2006. July 09. - 18:31
Oakley Radar Lock. Itthon nincs, meg kéne kérdezni mondjuk Vole-t, mennyiért tudna hozni, ha tudna.Még mindig nem találtam igazán nekem tetszó spd cipõt. Van a shimanonak a dx-e ami hasonlít az élvártakhoz, csak egy otromba cipõfûzõ védõ miatt nem jön be. Esetleg ismer valaki deszkás stílusú spd cipõt? Ár olyan 20 alatt ha nem baj.
http://oakley.com/o/o2118d
Posted 2006. July 09. - 17:50
Posted 2006. July 06. - 00:19
tényleg sportosabb csuka kéne. amúgy sztem verseny monti cipõ lesz, mert xc bringát is tervezek építeni és ahhoz meg nem akarok outi cipõt. bár lehet, hogy most olcsóbb outisat veszek, aztán majd egy montisat is:)
seasideot hol találok bp-n? rémlik, hogy itt budaörsön az auchanban is van egy...
amúgy néztem ma cipõket a decathlonban. csak saját márkájuk van ugyebár és méretet nehéz találni. az olcsó a 400s outis cipõ 8700-ért, de abból kiesek még ha csutkára is van húzva, szal sztem nem jó, a jó meg már 18 ezer
szal valószínûleg shr600-as lesz ebõl a bikelandtõl 10ezerért
Posted 2006. July 05. - 12:42
Posted 2006. July 05. - 12:33
Posted 2006. July 05. - 12:23
De Mykonzerv barátunk nem túra cipõt, hanem sportosabb kivitelt szeretne.ha occsón akarod megoldani, akkor ez talan jó lehet neked. http://apro.bikemag....ct=20308&cat=18
én is gondolkodom rajta, mert szintén szûkös anyagi keretek között kéne megoldanom az spd-re váltást
Posted 2006. July 05. - 12:16
ilyen nem rémlik:)
de sebaj, lesz még alkalmam jó cipõt találni:)
ha occsón akarod megoldani, akkor ez talan jó lehet neked. http://apro.bikemag....ct=20308&cat=18
én is gondolkodom rajta, mert szintén szûkös anyagi keretek között kéne megoldanom az spd-re váltást
Posted 2006. July 05. - 00:43
Posted 2006. July 04. - 19:59
Upsz Sorry!decathlont még nem néztem, de a divex az szar
jól el vannak dugva a cipõk, csak diadora van és az 22 és 25 ezer között és ráadásul nem is voltak olyan húdejók
De mentségemre...Cunego is Diadorában nyomja, pl ezt szívesen a hónom alá csapnám :
http://www.diadora.i...eda.do?vid=1007
Gondolom nem ilyet láttál...áhh ezek a magyar kereskedõk
Posted 2006. July 04. - 19:36
Ha fel is akarod próbálni, szerintem menj el pl a Divix-be (vagy mi az Budaörsön) ott vannak klassz Diadorák, vagy nézz ki a Decathlonba...azok meg bizti olcsók, és nem rosszak.
decathlont még nem néztem, de a divex az szar
jól el vannak dugva a cipõk, csak diadora van és az 22 és 25 ezer között és ráadásul nem is voltak olyan húdejók
Posted 2006. July 04. - 13:42
még valami: mindegy nekem, hogy outis vagy verseny mtb cipõ? változtatnak valamit a gumistoplik?
Szerintem a lábnak tökmindegy. Azért stoplis, hogy sárban tudj kapaszkodni. Tekerésnél nem zavarhat.
Meg egy outis sem fog ujjal mutogatni rád, hogy "né' má' bütykös talpú csukája van!"
Posted 2006. July 04. - 11:41
tulajdonképpen a márka nem nagyon számít, csak a tárcám szûk egy picikét:)
igazából egyedül a suliba járás szól az outi cipõ ellen, mert ott bent elég nehézkes abban bokázni...bár ha már tatyi van nálam, oda egy cipõ is befér
boltba járásra meg ott a másik bicaj:)
no akkor szétnézek a nagyobb helyeken (divex, decathlon) meg meglesem ezt a chain márkát, mert nekem is tetszik
még valami: mindegy nekem, hogy outis vagy verseny mtb cipõ? változtatnak valamit a gumistoplik?
Posted 2006. July 04. - 11:16
van nekem egy shimano m520-as spd-m
ehhez kéne valami cipõ. nem tudom, hogy van-e ideális párosítás, de az igényeim:
-tudjak járni benne
-hajazzon az outis cipõkre küllemre, vagy ha van olyan outis, amiben lehet járni, az lenne a legjobb
Nincs ideális párosítás. Minden SPD cipõhöz jó a pedál.
Járni minden bicajos cipõben lehet, kérdés, hogy meddig és milyen gyorsan
Szóval ha csak annyi kell, hogy otthon felszállsz a bicóra és a fagyisnál sorban akarsz állni, akkor oda nem kell tudomány! De nem is értem hogy van ez...én outival csak tekerni járok, nem kell gyalogolnom. Ha a boltba ugrok le vele, akkor meg nem veszem fel a bicajos cipõ. Ezt neked kell tudnod.
Én a Chain márkát nem ismerem.Kinéztre durván jól néz ki, de azt fel lehet tuningolni...amúgy az Adventure jobb outizáshoz szerintem, mert merevebbnek néz ki.Klassz mûanyag sarka van...az kell is.
Én a helyedben ezt venném meg:
Shimano SHR060 ez tavalyi modell,outi, lehet rá tenni SPD/Look, egy ismerõsöm ezzel jár versenyezni, E-Bikeon 12 ezer.
Vagy még a SIDI-k marha jók: Sidi 06 Blaze -ez montis
Boltokban általában lehet rendelni katalógusból. Jobb helyeken. Én amikor rendeltem, 2 méretet hoztak, hogy az egyik bizti jó legyen.
Ha fel is akarod próbálni, szerintem menj el pl a Divix-be (vagy mi az Budaörsön) ott vannak klassz Diadorák, vagy nézz ki a Decathlonba...azok meg bizti olcsók, és nem rosszak.