A honlapon (www.matramaraton.hu) két új menüpont található. Az egyik a Top Maraton Info, a másik a Top Maraton eredmények.
Sajnos itt még csak a Szilvásvárad Maraton utáni pontállást látjátok, de ami késik nem múlik... és terveim szerint már a héten fent lesz a Duna Maraton pontjaival összesített lista!
Szívesen fogadom az építõ jellegû kritikákat, hogy hogyan tehetnénk minél egyértelmûbbé a listát! :-\
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
MÁTRA MARATON 20004
Started by
vendég_hasosz_*
, 2004. June 24. 12:45
Posted 2004. July 13. - 20:56
Posted 2004. July 13. - 20:26
a jjaj... így jár aki eccerre több topic-ba ír...
szoval...
20004 ig még van idõ csajokat toborozni.
idén megest meg kéne próbálni csajos csapatot alapítani... az a baj hogy csaj van csak megfelelõ ló nincs....
szoval...
20004 ig még van idõ csajokat toborozni.
idén megest meg kéne próbálni csajos csapatot alapítani... az a baj hogy csaj van csak megfelelõ ló nincs....
Posted 2004. July 13. - 12:32
Kala
majd meglássuk.
de necsináld már ezt.... :
esetlegesen a csajjal kell megbeszélni, hogy ö hogy gondolja, majd kiborul.
mt meg ezért végigjönne a mátramaratonon? nemhiszem ;D
kala, a kerítõ :
majd meglássuk.
de necsináld már ezt.... :
esetlegesen a csajjal kell megbeszélni, hogy ö hogy gondolja, majd kiborul.
mt meg ezért végigjönne a mátramaratonon? nemhiszem ;D
kala, a kerítõ :
Posted 2004. July 13. - 11:50
Na úgynéz ki Charon mester unszolására én is ezt Választom a BEAC Maxi helyett... (mellett kissé dúrva lenne ;D)
Még szép hogy Extrém távon (hacsak nem kellek valami formálódó csapatnak :)
Még szép hogy Extrém távon (hacsak nem kellek valami formálódó csapatnak :)
vendég_Charon_*
Posted 2004. July 08. - 10:03
Nem hinném, mert minden csapatba kell egy lány és belõlük mindig hiány van. Mondjuk nekem kettõ is jutott a csapatba. ;D
Kár, hogy nem három, mert az már hárem.
Kár, hogy nem három, mert az már hárem.
Posted 2004. July 07. - 20:18
Üdv!
TÖBB INDULÓ leszen csapatban mint 1éniben.
na igen a "legnagyobb kihívás" lemondani az EGOrol.
TÖBB INDULÓ leszen csapatban mint 1éniben.
na igen a "legnagyobb kihívás" lemondani az EGOrol.
Posted 2004. July 07. - 09:31
Posted 2004. July 07. - 09:19
thez nem akar velem indulni mert szerinte õ jobb mint én, és csak lelassítom bár ezt nem mondta de láttam a szemében hogy így gondolja ;D
Posted 2004. July 07. - 09:15
Bruce;úgy,h betegek vagyunk/voltunk és jelenleg még tekerni sem lehet - a Kapolcs-maratont szánjuk évadnyitónak,ha a Budát nem számítjuk:)
sikerült kisírni a Bikemages Balázsnál,hogy adják L nekünk a tandemet+pár cuccot olyan olcsón,hogy az már szinte lopás-remélem,ezt nem olvassa:)
az már kiderült,h más módon lehetetlen lett volna tandemhez jutni,hacsak nem vmi occkúl SS városi túrázós kellett volna:)
mert pl. kishazánkban csináltatni egy jobb kétülésest kb 150e suska!!!-azt nem írom,h mi mennyiért szerezzük...
azt mondta,még letesztelnek rajta pár dolgot,pl. az új,Avidverõ Shitmano tféket,aztán megválnak tõle
kéne fogadni vkivel 1 kólában,hogy nem leszünk elsõk,és,ki tudja...
Thez;ez évben is csapatban?vágjátok ki a csaj öccsét,és indulj diggel!
pontosítok
vágjátok ki a csaj öccsét,és indulj Mtval,úgyis összekavartak nemrég;)
FRÍRÁJD-DÉHÁ-PIZZA TÍM
sikerült kisírni a Bikemages Balázsnál,hogy adják L nekünk a tandemet+pár cuccot olyan olcsón,hogy az már szinte lopás-remélem,ezt nem olvassa:)
az már kiderült,h más módon lehetetlen lett volna tandemhez jutni,hacsak nem vmi occkúl SS városi túrázós kellett volna:)
mert pl. kishazánkban csináltatni egy jobb kétülésest kb 150e suska!!!-azt nem írom,h mi mennyiért szerezzük...
azt mondta,még letesztelnek rajta pár dolgot,pl. az új,Avidverõ Shitmano tféket,aztán megválnak tõle
kéne fogadni vkivel 1 kólában,hogy nem leszünk elsõk,és,ki tudja...
Thez;ez évben is csapatban?vágjátok ki a csaj öccsét,és indulj diggel!
pontosítok
vágjátok ki a csaj öccsét,és indulj Mtval,úgyis összekavartak nemrég;)
FRÍRÁJD-DÉHÁ-PIZZA TÍM
Posted 2004. July 05. - 11:21
hééékáááás haver!emléxem még múlt évrõl,hogy nézett ki a diör fõmarha,miután két DHkülsõ és 1 DHbelsõ/kerék kombóval végigment...
azért nemtudom kinek volt utána izomláza, mert nem nekem..... :
alapvetöen egy lomha gép volt, cska ezért nem nyertem! (önbizalmam megvan )
Posted 2004. July 05. - 10:58
Posted 2004. July 05. - 09:30
8) dehogy! nekem a megtiszteltetés!
majd edzek :
csajok!
két sármos, izmos, vidám KERÉKPÁROS ARC KERESI ALKALMI PARTNERÉT.
8)
majd edzek :
csajok!
két sármos, izmos, vidám KERÉKPÁROS ARC KERESI ALKALMI PARTNERÉT.
8)
Posted 2004. July 02. - 14:21
Megtisztelsz Para!!
Természetesen benne vagyok.
Leányzók Figyelem !!!
Kerestetik csapatba egy leányzó, aki hajlandó elfogadni kettõnket társnak és alapvetõen szeret bicajozni!!
Természetesen benne vagyok.
Leányzók Figyelem !!!
Kerestetik csapatba egy leányzó, aki hajlandó elfogadni kettõnket társnak és alapvetõen szeret bicajozni!!
Posted 2004. July 02. - 11:56
Posted 2004. July 01. - 22:23
ez a csapat dolog nem hiszem hogy összejönne mert nincsenek barátaim ;D de a viccet félretéve nem tudom találok még egy embert.. a barátnõm tutira nem jönne:)
Posted 2004. July 01. - 22:16
FÚJ:)
de ugye tudod,hogy én tandemmel vagy max CC fullival megyek?:)semmiképpen sem PX...
emléxem még múlt évrõl,hogy nézett ki a diör fõmarha,miután két DHkülsõ és 1 DHbelsõ/kerék kombóval végigment...
szóval addig pakolj fel 1.5ös slicket,a fullteló miatt úgyis megússza a kereked a köveket
meg,ha már úgysem számít a sebesség,érdemes sztem beszervezned "elsõ az egyenlõk között" asszonypajtásodat,és mellé hozz még 1 embert,és indulhattok csapatban!
de ugye tudod,hogy én tandemmel vagy max CC fullival megyek?:)semmiképpen sem PX...
emléxem még múlt évrõl,hogy nézett ki a diör fõmarha,miután két DHkülsõ és 1 DHbelsõ/kerék kombóval végigment...
szóval addig pakolj fel 1.5ös slicket,a fullteló miatt úgyis megússza a kereked a köveket
meg,ha már úgysem számít a sebesség,érdemes sztem beszervezned "elsõ az egyenlõk között" asszonypajtásodat,és mellé hozz még 1 embert,és indulhattok csapatban!
Posted 2004. July 01. - 19:19
Én perverz módon csatlakoznék a "fríí" crew-hoz szóval thez és kala..menjünk együtt..szeretnék veletek izzadni a hegyen
Posted 2004. July 01. - 19:06
Lesz csapatban helyem, vagy menjek egyénileg??
"Sürgõs!!!" jeligére a sarki pofozkodóba.
"Sürgõs!!!" jeligére a sarki pofozkodóba.
vendég_Charon_*
Posted 2004. July 01. - 09:50
Csodacsigák csõcsacsin
Szállást még nem tudjuk, az majd késõbb derül ki, lehet, hogy MTA üdülõ lesz, Dawn munkájából kifolyólag.
Tavalyi helyen? Még SOSEM voltam Mátra marcin. ;D 8)
Szállást még nem tudjuk, az majd késõbb derül ki, lehet, hogy MTA üdülõ lesz, Dawn munkájából kifolyólag.
Tavalyi helyen? Még SOSEM voltam Mátra marcin. ;D 8)
Posted 2004. July 01. - 08:18
Mi is beneveztünk tegnap
Charon: szállás a tavalyi helyen?
van esetleg valaki, aki már pénteken lejönne ?
Charon: szállás a tavalyi helyen?
van esetleg valaki, aki már pénteken lejönne ?