Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Felni(k)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
204 replies to this topic

Gabi07

Gabi07

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Hali!

Lenne pár kérdésem:

1, Most láttam egy boltban Vuelta Airline3-ast 3600-ért, tehát annyiért, mint az Airline1-es is volt. Tud errõl vki vmit? A gyártó honlapján még nincs fent. A boltban az illesztés nem tûnt vmi profinak.

2, Most elöl nekem noname küllõim vannak egy gagyi (alap:) ) felnivel. Hátul egy AlexDH19, DT küllõkkel. Az Alexet szeretném elõre fûzetni és hátra venni egy másikat, szélesebbet. Szóval szerintetek mi ésszerûbb:

a, hátra egy Sun Rhino Lite és elöl maradnának a noname küllõk + az Alex

b, hátra "csak" egy Vueltát vennék, és így maradna zs. ,hogy elõre is vegyek DT küllõket.

Hátul szoktak törni a gyenge küllõk, de elöl mi a helyzet?

Madred

Madred

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Sziasztok

Kitérve minden eddigi hozzászólásból, inkább segítséget kérnék ha tudtok esetleg adni.(Hû de meg magyar mondtam )
Van egy pár ACOR AC26 Al 1.3  jelû felnim 32 lyukkal . Az ACOR honlapot, de mégcsak semmi más infót sem sikerûlt találnom a felnirõl. Aki tudna segíteni annak köszönném szépen. Amúgy nem szegecselt.

Madred ( der Mad )

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Remerx.....

Nyaron fuzettem egy hatsokereket Pantherral.
Veletlen akadtam ra, tartozott a bolt igy vettem meg.
De vegul kellemesen csalodtam. Marha eros az a felni ! Direkt ugrabugralasra fuzettem a SuSu 1,0 mba...

Azt a ketezeregynehanyszaz Ft ot nagyon megeri... :)
A sulya miatt szerintem nehez CCsnek valo, vagy ha durvan CC zel vagy nem tul nagy gumikkal allatkodsz...
Vagy ha nem akarsz kolteni ra, de kell egy hasznalhato felni......

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
..vegul is gyartjat tobb orszagban , tobb szinben , tobb meretben , tobb gyartasitech.-el ..ki melyiket csipi el
.. de ha valaki epp tervez egyet venni probaljon a hegesztett valtozatot keresni , foleg ha egy az ar ..

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
..csak azert mert kijavitottal valakit rosszul..

neha nem raknak fel mindent , ..ill. nem egy lapra bizonyos cegek ..

..de az nem jelenti azt hogy felre kell vezetni az eembört teeee...:)  

Gabi07

Gabi07

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Én mondtam, hogy nem kötekedni akarok, de mi is ez a: "Gabi07........Khm !!" ??? Én azt írtam, hogy a sunrims oldalán, és ha megnézed, akkor ott tényleg annyi..

http://www.sun-ringl...ages/rhyno1.jpg

Viszont van ott R.L. xl is, és az tényleg 29.2

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
.. ha mashogy nemmegy akkor igy :

http://gallery.consu...es/Aut_0424.asp

http://gallery.consu...es/Aut_0425.asp

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
Gabi07........Khm !!

irtal egy ilyet >>>>>>

Yoshida: a Rhino lite a www.sunrims.com -oldalon 27mm. (nem kötözködni akarok, csak pontosítok  

na en erre :

http://gallery.consu...es/Aut_0424.asp

http://gallery.consu...es/Aut_0425.asp

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
hey ... most nezem a kepeket  :)

nem akarlak bantani , de azok rosszul voltak fuzve...

a mammuth /95kg koruli taggal./ 2m-rol egyenesre drop-offst kibirja..!!!

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
jorus... a mammuth az osszegyurhetetlen mit csinaltal vele..?

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
hegylako...

a SunRhyno-nak van ket nagy csoportja a hegessztett , ill. a nemheggesztett:)

az elobbire mondjak hogy jobb.. ???

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 posts
fentebb vki. érdeklõdött a Remerxrõl

Én 5 éve használok a régi kerómon Remerxet és 1-2 kisebb nyolcason kívül semmi baja. Igaz nem vagyok nagyon durvulós, de nem kíméltem. Szóval nagyon jók a tapsztalataim róla

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Valaki emlegetett???? ;D ;D ;D

Amugy nekem mar egy ideje meg van a hatso felnim, es nem nagyon akar meghalni. Igaz, hogy egy D321, de akkor is. Kapott mar mindent. Az elso Mach1 -es felnibe mar szamtalan 8 -ast varazsoltam ,de hatul semmi.

Ha mar itt tartunk, nem tud valaki elcserelni egy D321 zsir uj felnit 32 lukasrol 36 lukasra. Mert nem kaptam csak 36 -os elso agyat, es elobb volt meg a felni. / Ugye, a magyar valasztek. Csak 36 -os van!!/
Vagy ha nem cserebe, akkor eladnam, es vennek egy masikat. Ugy 12e.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Esetemben (lásd elõzõ lap alja, képek) mindegy volt, hogy milyen a felni. A Mammuth bitang erõs, mégis kilehelte a lelkét... Addig az esésig mindent kibírt, aztán hopp, volt felni, nincs felni... ;D

FP

FP

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Én most fûzettem kereket, elötte sokféle felnit megnéztem, de végül Mavic mellett döntöttem. Én is találkoztam azzal a fajta Syncros felnivel, amirõl valószinüleg beszéltek, az illesztésnél majdnem 2 tized mm-es távolságok voltak, ráadásul az egyiken szintbeli különbséggel a fékezõ felületen. Igaz, hogy 3000 forint volt darabja, de ha hozzáadom egy Ritchey fékpofa garnitura árát -amit valószinüleg ledarál fékezés közben mire bekopik-, már vehetek belõle egy zöldes-arany színû szegecselt Mavic 5xx felnit...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
::)Ha hozzászólhatok, nekem elöl mavic x 517-es, hátul d 521-es  felnim van. Már kapott padkát, árkot, vízelvezetõt, de semmi... Igaz, hogy egy kicsit drágák, de szerintem a felninél felesleges spórolni, hiszen nem egy évre veszed(kivéve az õrült downhilleseket).... ;D

kevin

kevin

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Watto

tudtok nekem mondani valamit a Fir DH felmirõl?

Kössz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Hegylako

Veszprémban még van egy real Made in USA Rhino Lite, asszem 8 pénzért. (meg nekem is van kettõ, de nem tudnád kifizetni õket ;))
kérdezdd tamaskaa-t a veszprémi Sunról.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Mi a velemenyetek a Remerx felnikrol? A Polaris es a Serpens pl. ilyennel jon alapban. Viszonylag jonak tunik, valoszinuleg nem kell majd alapbol lecserelni, mint a B+-t

http://www.hauser.hu/cikkek/remerx.htm

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
A Sun DS2-XC-rõl van valakinek menettapasztalata?
Most egész olcsón árulják (4e alatt van), ráadásul relatíve könnyû is!