Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Felni(k)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
204 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
pesta: ezek milyen árban vannak és "mit tudnak"?

pesta

pesta

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
helo.szerintem attol is fugg, hany kilo vagy. szerintem vegyel vmilyen rigida columbia szerut.vagy alesa sputnikot, vagy vmi konnyo mavicot.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ok.
Na akkor:
A fékrendszerem V fék(rendszer). Elöl-hátul egy-egy 99es LX fékem van. A küllõk pontos számát nemtom, de a felnivel együtt azt is cserélni fogom (DT küllõim lesznek). A fékpofám egy szép, kék színû bike+. Felhasználás: cécézgetés, és egy pici durvulás. Szeretném, ha nem kéne állandóan centírozgatni. Hiába cc, a súly annyira nem számít. Remélem ezzel megkönnyítem a dolgod, és elõre is kössz a segítséget...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Bruce:

Elõször is milyen fékrendszerhez kéne??? Aztán a renszeren belül mien típus? ? ? V féknél nagyon fontos a fékpofa-felni kompatibilitás, mert különben se a fékhatás se a fékerõ nem lesz jó annak ellenére, hogy magában a felni is ász és a fék is csúcs szuper! A Másik hogy mien és hány küllõd van! Ez szintén nem elhanyagolható!!! A 3. hogy nire akarod használni, nomeg, hogy mienek az abroncsaid!!! Ennyi infó nem ártana, és utána könnyebben tudunk mondani valamit!!!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hali!

Felnit szeretnék cserélni, de nem tudom, milyet érdemes venni. Árban olyan 3-4e magyar egységre gondoltam. Az egyik boltban láttam egy Alex Rims felnit, ami igen jól nézett ki. Mi a véleményetek róla? Vagy milyen felnit ajánltok? Minden hzzászólásnak/segítségnek nagyon örülnék...

BRUCE