Kedves Obiwan!
Igen, én például magamra ismertem, és lenne néhány hozzáfûznivalóm a dologhoz.
1."A kérdésem az lenne, hogy mennyire etikus, szabad, lehet...stb más dirtjén kérdés nélkül ugrálni"
1v:Ebbõl csak az etikus lehet igaz, hiszen ez egy közterületen lévõ dolog, tehát a szabad, és lehet kissé értelmét veszti.
2."hátmég rajta (az íveken is) farolni, illetve elesni"
2v: az íveken nem hiszem, hogy láttál volna közölünk bárkit is farolni, ellenben, ha már itt tartunk, akkor az egyik veletek lévõ srác föl-le gurult a nagy ív érkezõjén, és ott tényleg volt farolás, igaz elsõ kerékkel.Lehet, hogy az nem annak számít?
Elesni.Ez történetesen én voltam. Örülök neki, hogy te ennyire tökéletesen, és hibamentesen kerékpározol. EZ biztosan a sok gyakorlásból ered, persze, csak is a saját pályádon. Szerinted direkt estem el, vagy jókedvembõl? Ezt egy kissé óvodás dolognak tartom, de ha nincse igazam...akkor is ez a véleményem!!
3." az ugribugri elött megkérdezem az építõt, hogy mit lehet és mit nem, sõt, hogy egyáltalán szabad-e. "
3v. Mégis honnan szüljem meg, én aki másodszor voltam ott, hogy kié a pálya? Vagy csöngessek be az összes környékbeli lakásba, hogy ugyan már hol lakik az, aki építette? Esetleg tegyetek ki egy táblát egy telszámmal, az sokat segítene a dolgon. Abban, hogy mit lehet, és mit nem, nem hiszem, hogy korlátozni lehetne valakit is, hiszen nem magántulajdon!!!Az,hogy szabad-e, már megint nem felnõtt emberekhez méltó kérdés:(
4.:"olyanok érzik jól magukat a mi munkánkon, akik egy fûszálat nem raktak bele, sõt még "ki is oktattak""
4v: mégis hogyan vettem volna részt az építésben?meg volt hirdetve, hogy gyertek csinálni? vasárnapig azt sem tudtam, hogy van ott egy ilyen hely...
arról nem beszélve, hogy felajánlottuk a segítségünket, de arra meglehetõsen flegma válaszokat kaptunk. Aki mondta, tudja mirõl beszélek.Simán azt hitted, hogy a levegõbe beszélünk? Mi nem így gondoltuk, de sebaj...Az meg nem kioktatás, ha valaki nem ért veletek egyet!! Szabad legyen már mindenkinek a saját véleményét elmondani...
Ingyenélõnek, pedig neezd légyszíves valamelyik haverodat, vagy rokonodat, de ne olyan valakiket, akiket nem is ismersz!!!
Hát ennyit szerettem volna mondani
Üdv:Thommey
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
idegen dirt
Indította
obiwan
, 2004. június 05. 20:33
Írta 2004. június 05. - 21:55
Írta 2004. június 05. - 20:52
Szia. Nekem az a véleményem ezzel kapcsolatosan, hogy ha valakik odamennek, és tényleg szétzúzzák az énáltalam épitett dirt-öket, akkor én se lennék vidám. De én megpróbálnék beszélni az illetõkkel, és bevonni õket, hátha benne lennének egy kis segitségben, épitésben. Ha ott ugrálnak, gondolom õk se jönnek nagyon messzirõl.
Viszont hacsak nem a saját kertedben épitettél egy pályát, addig sajna mindig is ki lesz téve másoknak. Sõt, a motorosok, ha rámennek még jobban széttúrják majd. Tehát ezt kivédeni nem lehet, és magánterületnek se kiálthatod ki ugye. Ezért szerintem a legjobb, ha sikerül kompromisszumra jutni a másik bandával. Ha intelligensek, akkor õk is benne lesznek majd egy kis csapatmunkában!
Egyébként miért nem beszéltél velük errõl akkor ott a helyszinen? Azt irod, hogy "kioktattak", ez tehát azt jelenti, hogy beszéltetek.
Gondolom nem õk az egyedüliek akik használták a dirteteket, s vannak olyanok, akiket nem is láttatok a pályán, mert ti épp nem voltatok ott! Azt se lehet sajna kivédeni.
Viszont hacsak nem a saját kertedben épitettél egy pályát, addig sajna mindig is ki lesz téve másoknak. Sõt, a motorosok, ha rámennek még jobban széttúrják majd. Tehát ezt kivédeni nem lehet, és magánterületnek se kiálthatod ki ugye. Ezért szerintem a legjobb, ha sikerül kompromisszumra jutni a másik bandával. Ha intelligensek, akkor õk is benne lesznek majd egy kis csapatmunkában!
Egyébként miért nem beszéltél velük errõl akkor ott a helyszinen? Azt irod, hogy "kioktattak", ez tehát azt jelenti, hogy beszéltetek.
Gondolom nem õk az egyedüliek akik használták a dirteteket, s vannak olyanok, akiket nem is láttatok a pályán, mert ti épp nem voltatok ott! Azt se lehet sajna kivédeni.
Írta 2004. június 05. - 20:33
Üdvözlök mindenkit, aki megnézi ezt a (be-) hozzászólást, és nem is szaporítanám a szót, hanem a lényegre térnék. A kérdésem az lenne, hogy mennyire etikus, szabad, lehet...stb más dirtjén kérdés nélkül ugrálni, hátmég rajta (az íveken is) farolni, illetve elesni. Én nem tudom, lehet, hogy bennem, vagy a neveltetésemben van a hiba, de más dirtjén, az ugribugri elött megkérdezem az építõt, hogy mit lehet és mit nem, sõt, hogy egyáltalán szabad-e. Ma kellemetlenûl csalódtam pár emberben ezzel kapcsolatban - neveket szándékosan nem akarok írni, az érintettek úgyis magukra ismernek, legalábbis remélem.
Lehet, hogy sokan hülyének fogtok tartani, amiért ezen idegeskedek, vagy, hogy ezzel foglalkozom, de majd szétvet az ideg, hogy olyanok érzik jól magukat a mi munkánkon, akik egy fûszálat nem raktak bele, sõt még "ki is oktattak". Én mindezt így éltem meg, és az, hogy ezt közzéteszem az utolsó csepp.
Igazán kiváncsi vagyok más emberek véleményére is, hogy én vagyok a hülye, vagy mások az ingyenélõk.
Lehet, hogy sokan hülyének fogtok tartani, amiért ezen idegeskedek, vagy, hogy ezzel foglalkozom, de majd szétvet az ideg, hogy olyanok érzik jól magukat a mi munkánkon, akik egy fûszálat nem raktak bele, sõt még "ki is oktattak". Én mindezt így éltem meg, és az, hogy ezt közzéteszem az utolsó csepp.
Igazán kiváncsi vagyok más emberek véleményére is, hogy én vagyok a hülye, vagy mások az ingyenélõk.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére