nekem azt meseltek a b+ rol ,hogy egy taiwani gyarhoz megy a rendeles innen magyarorszagrol elvileg magyar ceg csinalja a forgalmazast es ezeknel a cegeknel rendel pl a ike is meg meg sokan masok. A gyar olyan ,hogyha rendelsz mondjuk (nem tudom) 10.000db ot akkor azt nyomjak ra amit te kersz.
Erdekes pl hogy kiserteties a hasonlosag a b+ szarvam es az ike szarvai kozott
Nekem szarv kulacstarto es a pedalom b+ es en nem kis sulyu vagyok 95kg es semmi baja ...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BikePositive
Started by
pigi
, 2004. May 29. 11:28
Posted 2005. April 14. - 08:44
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. April 14. - 00:34
Nekem a stucnim, a korányom, és a nyergem is B+, és eddig semmi bajom velük. Igaz a súlyom is csak 70 kg körüli (mikor hogy). Mivel én építettem a bringát, a vége felé már kevesebb pénzbõl gazdálkodhattam, így ezek maradtak, de nem bánom és nem is csalódtam. Nem vártam sokat (pl nyereg), így csak (+ tapasztalataim vannak. Persze, lehet, hogy nehezebb mint a többi cucc, de engem az nem igazán érdekel. Egyébként néztem jópár pedált is, és elég sokon a Wellgo felirat is ott virít, szóval nem biztos, hogy ami B+ az sz*r is. Nem minden a név (szerintem).
Posted 2004. December 07. - 23:49
Lcs: A linkelt bringámon ilyen kerekek (agyak) vannak, Ritchey OCR Pro felnikkel. Nyáron vettem õket, és eddig semmi bajom vele. Én személy szerinnt könnyû gyerek vagyok, és hobby CC-re használom a bringát. Kapott a dolog esõt, sarat mindent amit lehetett nyár óta és semmi baja. Az elsõ kerék esetén nekem nagyon bejött a radiális fûzés, a hátsó kereket azt úgy rendeltem (a jobb felni, küllõk miatt én többet fizettem), hogy az "normális" legyen mert nem igazán tetszik a kereszt/radiális fûzés. Hosszú távon a jobb felni megéri, én megkérdezném a helyedben, hogy nincsen e olyan kerék mint ami nekem van. Mint látod Maguraval nyúzom õket és semmi bajuk.
Különben nem hiszem, hogy sok baja lenne a b+ cuccoknak, csak arra kell használni amire kalibrálva vannak. Van aki az Xt kart is eltöri.....
Különben nem hiszem, hogy sok baja lenne a b+ cuccoknak, csak arra kell használni amire kalibrálva vannak. Van aki az Xt kart is eltöri.....
Posted 2004. December 07. - 20:51
A b+ kormányok tényleg csak nagyon laza felhasználásra vannak....
én is ettõl paráltam, aztán vettem egy 360g-os kona kormányt...
Autist Team:)
Posted 2004. December 07. - 20:49
Egy haverom, egy Jumpot túl ugrott, és egy nagyon kicsit hamarabb érkezett le az elsõ kereke, erre a bike+ kormány fele a kezébemaradt,(nem esett el hanem még egy kicsit ment tovább) utána csak azt látom hogy eldobja a bicajt, és fogja a fél arcát. Mikor odamentem láttam hogy a kormány teljesen felhasította az arcát. Rögtön ment varratni, de nagyobb baj is lehetett volna. (na jó ez is elég nagy baj) szóval b+ inkább ne, ha kicsit durvulósabb vagy.
Posted 2004. December 06. - 23:48
Hali
Ismeri vki közületek a B+ radiális küllõzésû könnyû kerekét? 12 rugó most az ebike-on. Nagyon korrekt keréknek tûnik. Alkalmas CC-re vajon? A gyári ajánlás városba mondja, de nekem úgy tûnik, megfelelõ lenne (V-fékhez persze). Valami tapasztalat?
Kösz
Ismeri vki közületek a B+ radiális küllõzésû könnyû kerekét? 12 rugó most az ebike-on. Nagyon korrekt keréknek tûnik. Alkalmas CC-re vajon? A gyári ajánlás városba mondja, de nekem úgy tûnik, megfelelõ lenne (V-fékhez persze). Valami tapasztalat?
Kösz
Az éltes mester
Posted 2004. August 12. - 13:31
Posted 2004. August 12. - 03:00
S1ru2, ha azt akarod mondani, hogy a B+ jobb, erosebb felni mint a Ditch Witch, akkor pofonrohoglek... :-X
Posted 2004. August 08. - 23:34
Azért jók a B+ kormányok mert könnyen hajlanak és így személyreszabhatók!!! 8) 8) ;D MIndenki beállíthatja a kívánt hajlásszöget: ;D ;D
Posted 2004. August 08. - 22:58
havernak cratere van a legolcsóbb duplafalú felnikkekl ami tesztelve volt anno a bikemagba na most vette észre hogy eltört benne még 3 küllõ mer elõtte már 1 eltört nekem meg egy szimpla falú alex van joytech agyakkal de nekem még csak a küllõanyákat sikerült elnyírni.
És az enyémbe semmivel se megy bele könnyebben a 8-as mint a övébe.
ja a nyeregbilincset meg kézzel!!! eltörte az egyik nyereg pálcája meg egy hülyegyerek fejre állásától elgörbült!
És az enyémbe semmivel se megy bele könnyebben a 8-as mint a övébe.
ja a nyeregbilincset meg kézzel!!! eltörte az egyik nyereg pálcája meg egy hülyegyerek fejre állásától elgörbült!
Posted 2004. August 07. - 18:40
Nekem Fizik nyergem van és annál jobbat én még nem találtam, most amin töröm a búrámat, hogy veszek, az a Fizik Atlas vagy az Azonic Love Seat.
Azért jó a BikePositive, mert van és ezáltal nagyobb a kínálat. Komolyan meg azért jó, mert van pár jó alkatrészük és nem vészes az ára az alkatrészeiknek, de sajnos vannak gagyi alkatrészeik is. Gondolom azért, mert a Gagyi alkatrészeket jobban viszik, mint a spéci alkatrészeket, de széles körben akarja eladni a termékeit és ezért lehetnek gagyi és jó alkatrészeik is. Ja, ma a nap poénja a számomra a napilap mellé a póstástól kapott Tesco szorólap, amin ezt láttam nagy betükkel: Tesco DownHill kerékpár!!!! 8)
Azért jó a BikePositive, mert van és ezáltal nagyobb a kínálat. Komolyan meg azért jó, mert van pár jó alkatrészük és nem vészes az ára az alkatrészeiknek, de sajnos vannak gagyi alkatrészeik is. Gondolom azért, mert a Gagyi alkatrészeket jobban viszik, mint a spéci alkatrészeket, de széles körben akarja eladni a termékeit és ezért lehetnek gagyi és jó alkatrészeik is. Ja, ma a nap poénja a számomra a napilap mellé a póstástól kapott Tesco szorólap, amin ezt láttam nagy betükkel: Tesco DownHill kerékpár!!!! 8)
Posted 2004. August 05. - 18:08
nekem stucnim van csak b+ és jó!
nyereg:a pálca 2 hét után eltört!a másik fajta meg elgörbült!
nyereg:a pálca 2 hét után eltört!a másik fajta meg elgörbült!
Posted 2004. August 05. - 17:55
Hali!
Nekem elég sok B+ cucc vana bicómon pl:kormány,nyeregcsõ,kerékagyak és felnik!! Egyedül a kormányommal vannak gondok vagyis voltak mivel elgörbült egy kissé az elsõ ugratásnál de azóta nem hajlott tovább így meg annyira nem zavaró a felnik viszont meglepõen sokat bírnak!!! elhihetitek. 1*2 már oda*asztam járdaszegélyhez hogy iszonyat de semmi bajuk nem lett. ÉS ha igen 3000FT !!! (haver ugyanazokat csinálja mint én és már a 3. Sunn Ditch Witceht cseréli!! én meg még mindig az elsõ garnitúrával nyomom. Sztem vehetõ akármi B+ de azért nézd meg rendesen elõtte és gondolkodj mire kell! Ez a lényeg és akkor lesz egy olcsó igáslovad... csak ennyit akartam hozzáfûzni.
Nekem elég sok B+ cucc vana bicómon pl:kormány,nyeregcsõ,kerékagyak és felnik!! Egyedül a kormányommal vannak gondok vagyis voltak mivel elgörbült egy kissé az elsõ ugratásnál de azóta nem hajlott tovább így meg annyira nem zavaró a felnik viszont meglepõen sokat bírnak!!! elhihetitek. 1*2 már oda*asztam járdaszegélyhez hogy iszonyat de semmi bajuk nem lett. ÉS ha igen 3000FT !!! (haver ugyanazokat csinálja mint én és már a 3. Sunn Ditch Witceht cseréli!! én meg még mindig az elsõ garnitúrával nyomom. Sztem vehetõ akármi B+ de azért nézd meg rendesen elõtte és gondolkodj mire kell! Ez a lényeg és akkor lesz egy olcsó igáslovad... csak ennyit akartam hozzáfûzni.
Posted 2004. August 05. - 14:33
Nekem B+ kulacstartóm van, és azért jó mert szép fekete és megtartja még a kulacsomat is. ;D ;D ;D
Posted 2004. July 21. - 00:32
yo all!
láttam volt téma a kormány,nekem truva van 31,8as és eddig jó,bár ha tépem fölfelé is akkor érezhetõen "nyúlik".
Answer pro tapert meg Steve Peat eléggé lehúzza!
Nálam a roox a nyerõ szinte minden alkatrészben szimpatikus dolgokat csinálnak!
a régi kormányom syncross is fasza volt.
de b+
nyereg jó!!nagyon,ennyi pénzért!!a dh kcsap is eég brutál,az sem lehet szar!
nyeregcsõbõl soha nem vennék drágát arra is bõven jó a b+.jobbat lehet venni az uti(én is örülnék egy Thomson nak)de minek!?!?
a lock on os markolat is jó,nem 7e mint az Azonic!
Az lehet hogy brutálbalázs gépet nem ebbõl kell összerakni,de mint lehetséges alternetíva ha nem akarsz sokat költeni!(fölöslegesen?)
láttam volt téma a kormány,nekem truva van 31,8as és eddig jó,bár ha tépem fölfelé is akkor érezhetõen "nyúlik".
Answer pro tapert meg Steve Peat eléggé lehúzza!
Nálam a roox a nyerõ szinte minden alkatrészben szimpatikus dolgokat csinálnak!
a régi kormányom syncross is fasza volt.
de b+
nyereg jó!!nagyon,ennyi pénzért!!a dh kcsap is eég brutál,az sem lehet szar!
nyeregcsõbõl soha nem vennék drágát arra is bõven jó a b+.jobbat lehet venni az uti(én is örülnék egy Thomson nak)de minek!?!?
a lock on os markolat is jó,nem 7e mint az Azonic!
Az lehet hogy brutálbalázs gépet nem ebbõl kell összerakni,de mint lehetséges alternetíva ha nem akarsz sokat költeni!(fölöslegesen?)
Posted 2004. June 08. - 08:34
Múlt héten vettem egy B+ kormánycsapágyat, amit tavaly hoztak ki 9000 HUF körül. Akkora ipari csapágy van alul, mint a tenyerem. Kíváncsi vagyok mit fog bírni.Mindenesetre elég bizalomgerjesztõ kinézete van.
Posted 2004. June 07. - 22:02
jogos.sok olyan dolog van már ami nem szar minõségû csak azért mer occsó' és a b+ is ilyesmi lehet.én csak mondtam h érdekes h mi történt...
Posted 2004. June 07. - 12:23
Nem tudom, precíziósabb alkatrészeknél hogy mûködik, mennyire strapabíró, mennyire pontosan megmunkált. Állításomat viszont olyan alkatrészekre nézve egyértelmû
en fenntartom, amik úgymond kiegészítõ jellegûek: szarv, kormány, nyeregcsõ (minden persze felhasználásfüggõ és testsúly is meghatározza), még a nyereg is jó lehet, ha olyan a feneked. Az újság tesztelt kerekeket is, szerintem azok is jó ár-érték arányban vannak.
Nem próbáltam, de a fékekrõl is jó hírek járnak körbe.
A Trinity V-fék szerintem fog mint állat, bár egy picit digit-érzés, de szerintem ez beállítás kérdése is.
en fenntartom, amik úgymond kiegészítõ jellegûek: szarv, kormány, nyeregcsõ (minden persze felhasználásfüggõ és testsúly is meghatározza), még a nyereg is jó lehet, ha olyan a feneked. Az újság tesztelt kerekeket is, szerintem azok is jó ár-érték arányban vannak.
Nem próbáltam, de a fékekrõl is jó hírek járnak körbe.
A Trinity V-fék szerintem fog mint állat, bár egy picit digit-érzés, de szerintem ez beállítás kérdése is.
Posted 2004. June 07. - 11:14
Eddig milyeneket próbáltál?
Van egy ismerõs, talán hallottatok már róla, Halmos Géza. Nos, õt a Cseke Rt. szponzorálja, a túráihoz adnak neki egy komplett Magellan bringát. A legtöbb alkatrészt meghagyja gyárinak, de van egy régi Avocet nyerge, mindig azzal megy. Mert ha napi 10-14 órát ülsz, nem mindegy mi van a feneked alatt.
Van egy ismerõs, talán hallottatok már róla, Halmos Géza. Nos, õt a Cseke Rt. szponzorálja, a túráihoz adnak neki egy komplett Magellan bringát. A legtöbb alkatrészt meghagyja gyárinak, de van egy régi Avocet nyerge, mindig azzal megy. Mert ha napi 10-14 órát ülsz, nem mindegy mi van a feneked alatt.
Posted 2004. June 07. - 09:17
Hát, a wtb réginek régi, de hogy nagy márka lenne...
szerintem a wtb nyergek a legjobbak :