Hi
ami azt illeti, tõlünk fejlettebb fogyasztói kultúrával rendelkezõ országokban fontosnak tartják az emberek, hogy hazai cuccokat vegyenek, mert tudják, hogy bent marad az adó az országban, hazai munkahelyeket védenek, stb.
Amúgy a B+ tényleg a helyén van, jól pozicionált piacilag.
Aki sznob, vegyen jobbat, passz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BikePositive
Started by
pigi
, 2004. May 29. 11:28
Posted 2004. May 30. - 21:47
Posted 2004. May 30. - 21:42
Tehát a Bike+-nak vannak jó meg rossz cuccai is, de sosem kérnek többet értük, mint amennyit érnek. Csak kevesebbet.
Na ez a legjobb meghatározás a B+ cuccokra. Köszi Kolbee. ;D
Eddig nekem se volt bajom vele, van "tõlük" többek közt egy nyeregcsövem (amivel gyárilag szerelték a Pyxist), van ahol Kalloyt, van ahol B+ -t írtak rá (u.az még a tipusszám is) és volt köztük jópár ezres különbség. Hát ezért jó a B+.
Emellett van egy B+ hátsóagyam (Cc ultra light, vagy mifene a neve), ebbe még csak kb 100km van, úgyhogy messzemenõ következtetést nem lehet levonni, de eddig jónak tûnik.
A sárga fékpofájuk meg nálam egyenes bestof.
És nemtom hogy vagytok vele, de nekem jól esik magyar(?) alkatrészeken tekerni... ;D ;D
Posted 2004. May 30. - 19:25
A B+ a maga kategóriájában jó. Nem össze vethatõ a race face-val vagy épp az azonic-val.
SZVSZ: Inkább veszek egy év alatt 2-szer egy B+ kormányt 2000 HUF-ért mint évente egy Race Face-t 15000 HUF-ért.
Egy szó mint száz az ilyen szegény embereknek mint amilyen én is vagyok azoknak a B+ egy kielégítõ márka. ;D
SZVSZ: Inkább veszek egy év alatt 2-szer egy B+ kormányt 2000 HUF-ért mint évente egy Race Face-t 15000 HUF-ért.
Egy szó mint száz az ilyen szegény embereknek mint amilyen én is vagyok azoknak a B+ egy kielégítõ márka. ;D
Posted 2004. May 30. - 15:23
Én bike+ pedált használok, platform, nem iparis de azon kívül hogy egy esésnél beleálltak a szegecsek a hátamba semmi kelemetlen dolgot nem észleltem
Posted 2004. May 30. - 13:07
Szerintem is jó a B+ . Én 3. éve használok kormányt (3000ft),stucnit(2500ft),pedált (1600ft) . Volt B+kormánycsapágyom is de a MErida Kalahari 590 es váz+ Mozo R500 asom nem kedveték egymást 3 hónap alatt olyannyira elkezdett recsegni hogy ki kellett cserélnem. Most zoggie van amit olcsóbban vettem de 2. éve
Posted 2004. May 29. - 22:26
Nekem van egy ilyen pedálom kábé egy hónapja:
http://www.csekert.h...ges/23245_k.jpg.
Eddig jónak tûnik, bár lehetne hoszabb a menetes vége, mert nem ér végig a Hussefeltben. :-(
Meg van egy kormányom háromnegyed éve. Hajlik. Igyekszem majd újat venni, nehogy egyszer eltörjön.
Ja, és van fékpofám, ami 500 forintért nevetségesen jól fog.
Tehát a Bike+-nak vannak jó meg rossz cuccai is, de sosem kérnek többet értük, mint amennyit érnek. Csak kevesebbet.
http://www.csekert.h...ges/23245_k.jpg.
Eddig jónak tûnik, bár lehetne hoszabb a menetes vége, mert nem ér végig a Hussefeltben. :-(
Meg van egy kormányom háromnegyed éve. Hajlik. Igyekszem majd újat venni, nehogy egyszer eltörjön.
Ja, és van fékpofám, ami 500 forintért nevetségesen jól fog.
Posted 2004. May 29. - 15:46
Sztem teljesen korrektek a B+ cuccok. Egyedül a kormányommal van gond mert elgörbült de hát ez van a FUNN nem elgörbül hanem eltörik!
Oztán vannak B+ agyaim elöl hátul no problem
B+ a két felnim is és elváráson felül teljesíteenek!
Haverom gyári Kona Stuffján Sun Ditc Witch felnik vannak és már a 2.at viszi vissza mert megrepedt ill. nyolcas ment bele 1-2 padkától, Én ugyanazokat megcsinálom és semmi baj nincs a felnimnek!!
tehát én meg vagyok elégedve!! jó áron jó cuccok na azért mondjuk csodát nem várj de teszi a dolgát mint egy öszvér!!! sztem lehet bátran venni
Oztán vannak B+ agyaim elöl hátul no problem
B+ a két felnim is és elváráson felül teljesíteenek!
Haverom gyári Kona Stuffján Sun Ditc Witch felnik vannak és már a 2.at viszi vissza mert megrepedt ill. nyolcas ment bele 1-2 padkától, Én ugyanazokat megcsinálom és semmi baj nincs a felnimnek!!
tehát én meg vagyok elégedve!! jó áron jó cuccok na azért mondjuk csodát nem várj de teszi a dolgát mint egy öszvér!!! sztem lehet bátran venni
Posted 2004. May 29. - 15:22
szerintem a b+ az egy korrekt márka, vannak nagyon jó cuccaik elérhetõ áron, és vannak abszolút alap cuccaik, nagyon olcsón, de azok is teszik a dolgukat. Pl egy B+ v-fék 1290 Ft-ért tökéletesen teszi a dolgát, persze nem egy versenyalkatrész, de ennyiért nagyon megéri.
És vannak felsõ kategóriás cuccaik is, csak éppen nem felsõkategóriás áron...
pl a bringámon, amit elloptak a nyeregcsõ B+ volt, 7075 alu, CNC 3D megmunkált, és a bolti ára 5990 Ft (én ennek a feléért szereztem)
ez egy nagy márkától legalább dupla ennyibe kerül...
szóval szerintem abszolút nem igénytelen márka, én meg vagyok elégedve a cuccaikkal
És vannak felsõ kategóriás cuccaik is, csak éppen nem felsõkategóriás áron...
pl a bringámon, amit elloptak a nyeregcsõ B+ volt, 7075 alu, CNC 3D megmunkált, és a bolti ára 5990 Ft (én ennek a feléért szereztem)
ez egy nagy márkától legalább dupla ennyibe kerül...
szóval szerintem abszolút nem igénytelen márka, én meg vagyok elégedve a cuccaikkal
Posted 2004. May 29. - 15:19
Nem vágyok sokra, de egyet akarok: magyarnemzeti hipháppot... ;D
;D ;D ;D ;D
theznek igaza van meg mittunak
Posted 2004. May 29. - 14:54
Nekem egy kb 5k-s B+ hátsó agyam van Magellan Craterben és elég faszán bírta a betonon ugrálgatást... Az más kérdés h egy 1.5m magasról sík betonra érkezés után 3 darabra törött a tengely de nem meglepõ nem erre tervezték
Posted 2004. May 29. - 12:58
na akkor.
ha ezt a márkát kerülöd akkor kerüld még:
-trinity
-ike
-novatech
-diatech
-és még ezer márka.
(ez csak hogy bent legyen mégegyszer)
Egyébként ~4. éve használok b+ nyeregcsövet+bilincs, kormányt, stucnit, és semmi problémám vele. Volt pedálom is, mûködött.
(más kérdés, h a hátsó b+ agyam gondolt egyet, és ~1év után atomjaira hullott egy laza tekerésnél... ~100kila vagyok) :-X Az elsõ a mai napig megvan, hibátlan.
szvsz: szerintem nem csinálnak fosch dolgokat. sõt
és különbenis
magyar vagyok. Nem vágyok sokra, de egyet akarok: magyarnemzeti hipháppot... ;D
Posted 2004. May 29. - 12:53
Ok, én meg B+ pedált használok már kb másfél-két hónapja... és még mindig jó! (egyébként a wellgo gyártja, és spd)
A nyeregcsövem is B+, azzal sincs semmi gond... pedig ki van húzva teljesen, szal akár hajolhatna is, de nem teszi. Pedig nem vagyok pehely súlyban! És semmi baj a kidolgozásával!
Ja meg tegnap vettem 600Ft-ért B+ fékpofákat, és elég jól fognak. Szal pl a zoggie 400ft-oshoz képest egy áldás...
Szal nemtom mi a frász bajotok van ezzel a márkával, ahogy néztem már egész korrekt cuccaik vannak, de a 6e ft-os spd pedáljukat ne vegyétek meg mert állítólag szétesik, inkább az újat (wellgo-t) 10e-ért!
A nyeregcsövem is B+, azzal sincs semmi gond... pedig ki van húzva teljesen, szal akár hajolhatna is, de nem teszi. Pedig nem vagyok pehely súlyban! És semmi baj a kidolgozásával!
Ja meg tegnap vettem 600Ft-ért B+ fékpofákat, és elég jól fognak. Szal pl a zoggie 400ft-oshoz képest egy áldás...
Szal nemtom mi a frász bajotok van ezzel a márkával, ahogy néztem már egész korrekt cuccaik vannak, de a 6e ft-os spd pedáljukat ne vegyétek meg mert állítólag szétesik, inkább az újat (wellgo-t) 10e-ért!
Posted 2004. May 29. - 12:37
Posted 2004. May 29. - 12:22
HI!
nekem B+ a nyergem a nyeregcsövem a fékpofáim a nyeregcsõbilincsem kormányom.
azt nem tudtam hogy magyar...
szerintem jó cuccokat gyárt.
az árukhoz képpest nagyon jó!!!!!
nem tom miért nem teccik sokaknak...
a trinitihez képpest isten márka!
igaz más fékpofikat még nem próbáltam de nekem 1 7.0-ás sramba vannak és fejre lehet vele állni elég 1szerûen
a kormányát is teszteltem a napokban és még van...
nekem B+ a nyergem a nyeregcsövem a fékpofáim a nyeregcsõbilincsem kormányom.
azt nem tudtam hogy magyar...
szerintem jó cuccokat gyárt.
az árukhoz képpest nagyon jó!!!!!
nem tom miért nem teccik sokaknak...
a trinitihez képpest isten márka!
igaz más fékpofikat még nem próbáltam de nekem 1 7.0-ás sramba vannak és fejre lehet vele állni elég 1szerûen
a kormányát is teszteltem a napokban és még van...
Posted 2004. May 29. - 12:15
A maga árkategóriájában elég jo
sõõõt nekem volt funn formánycspim és B+ extrem korm.csapin is és azt a sz#r funn-t bealázza ;D
és ha neked nem elég jo (mert télleg nem egy race face) akkor vegyél valami jo grága márkásat
sõõõt nekem volt funn formánycspim és B+ extrem korm.csapin is és azt a sz#r funn-t bealázza ;D
és ha neked nem elég jo (mert télleg nem egy race face) akkor vegyél valami jo grága márkásat
Posted 2004. May 29. - 12:14
na akkor.
-trinity
-ike
-novatech
-diatech
-és még ezer márka.
mert ugyanaz gyártja, csak másmatricát kap...
a kormányai: alloy cég csinálja. mint ahogy a legtöbb márkát
kerékagyak:
quando cég, mint ahogy a letöbb kerékagyat.
na erre varrj gombot.
ok, lehet a kormányai tényleg gyengusok picit, én is nagyon ellene voltam, de most lecseréltem az azonic-omat egy ilyenre. 3szor akkora falvastagság, bíja, semmi gond vele...
-trinity
-ike
-novatech
-diatech
-és még ezer márka.
mert ugyanaz gyártja, csak másmatricát kap...
a kormányai: alloy cég csinálja. mint ahogy a legtöbb márkát
kerékagyak:
quando cég, mint ahogy a letöbb kerékagyat.
na erre varrj gombot.
ok, lehet a kormányai tényleg gyengusok picit, én is nagyon ellene voltam, de most lecseréltem az azonic-omat egy ilyenre. 3szor akkora falvastagság, bíja, semmi gond vele...
Posted 2004. May 29. - 12:11
Olcsó, és attól, hogy magyar még nem biztos, hogy sz*r, vannak jó cuccaik is. Ja, és ugyanott készül mint más neves gyártók termékei (Tojvan).
És különben is: "Tested by Bike Racers" ;D ;D
És különben is: "Tested by Bike Racers" ;D ;D
Posted 2004. May 29. - 11:37
Én elmondom az enyémet:
Olyan szempontból jónak találom, hogy olcsó, de végtelenül igénytelennek tartom. A legjobban az idegesít, hogy rengetegen el is hiszik, hogy ez vagy a cucc nagyon is jó! Hát nem.
Én se vagyok túl gazdag, de próbálom elkerülni a fent említett "márka" termékeit és eddig sikerült is.
Mindegy a kérdés az, hogy miért jó?
(Ezt azoktól kérdem elsõsorban akik meg vannak bolondulva érte!!!)
pigi
Olyan szempontból jónak találom, hogy olcsó, de végtelenül igénytelennek tartom. A legjobban az idegesít, hogy rengetegen el is hiszik, hogy ez vagy a cucc nagyon is jó! Hát nem.
Én se vagyok túl gazdag, de próbálom elkerülni a fent említett "márka" termékeit és eddig sikerült is.
Mindegy a kérdés az, hogy miért jó?
(Ezt azoktól kérdem elsõsorban akik meg vannak bolondulva érte!!!)
pigi
Posted 2004. May 29. - 11:33
Posted 2004. May 29. - 11:28
Ez a kérdés. Mindenki írja be a gondolatait a B+-ról!
Nemcsak negatív véleményeket várok!!!
Nemcsak negatív véleményeket várok!!!