Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kerékpárral a járdán ?!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
620 hozzászólás a témában

Volkovy

Volkovy

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Igaz,járdát írtam,most meg biciklisútról magyarázok..
Itt mindenki ilyen álszent?
Azt ne mondd hogy te nem csinálsz ilyeneket,mikor felbasszák az agyad.
Pusztuljon a férgese.Mammer hadonászik a bottal,nehogy el tudjak menni mellette.Szép..Ezek után az a minimum hogy a következõre a szívbajt ráhozom.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Tényleg járdát írtál....

Egyébként meg, ha a bicikliúton megy, akkor sem kell sportot ûzni a rémisztgetésbõl...gondolj bele (ha megy.. ::) ), hogy megijed, elesik>>>kórház, ahonnan vagy kijön, vagy nem...megéri neked, hogy õ kórházban lesz, te meg elbüszkélkedhetsz a fórumon, hogy hehe, mégegy mammert kerültem ki úgy, hogy leesett a parókája...király, jó embernek látszol.... ::)
nem is lángszóró, ide napalm kell... :D

kulak

kulak

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás

Én eddig nem tapasztaltam meg különösebb attrocitásokat a gyalogosok részérõl,egy 5000 fõs faluban bicajoztam,simán 45-el eresztve a 80 centi széles járdán ;D

járdáról volt szó, nem bicikliútról. Az teljesen más tészta.

kulak

kulak

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Szerintem:
a járda alapvetõen a gyalogosoké, az úttest pedig a gépjármûveseké.
Ergo, a bicajos mindenhol csak egy megtûrt különc, amit tetszik, nem tetszik, el kell fogadni és tudni kell kezelni. Szóval a járdán csak óvatosan és elõzékenyen, az úton pedig körültekintõen és ésszel. Én pl. ha sorban szüttyögnek mögöttem az autók, mindig kihasználom a buszmegállókat is, addig is meg tudnak elõzni vagy 3-an, ha kell még fékezek is egy kicsit (persze nem hegyen felfelé). A járdán meg nem csengetek, kiabálok, stb., hanem beállok szüttyögni a gyalogosok mögé, ahogy az autósok is mögém, aztán ha valamikor lehet, kényelmesen kikerülöm. Elvégre én is utálom, ha dudálnak mögöttem, meg úgy elõz meg a 40 tonnás szerelvény, hogy 5 centire ven a kereke a fejemtõl.
Defenzív közlekedés, emberek, ez a kulcsszó!

Volkovy

Volkovy

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Ha a biciklisúton közlekedik?!
És még te akarsz lángszórót hozni?Örüljön hogy nem megyek neki.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Ez gáz. Ezután ne csodálkozz, ha mindenki utálja a bicikliseket...ráadásul ha pl ha a nagyanyám meleltt mennél így el, simán beljebb helyezném az orrodat pár centivel.... >:(

kislust

PS: kár, hogy nincs lángszóróm....

Volkovy

Volkovy

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Nem vagyok büszke magamra,de ez a minimum.
Idegbetegséget kapok a mammeroktól,itt az egész házban,rajtunk kívül 35 lakásban 80 évesek laknak,és kibaszott frusztráló.Ilyenkor törlesztek. ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Biztos több lóvét le lehet nyúlni belõle. ;D
Alacsonyabb guminyomás és jobb lesz ;)

kulak

kulak

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Arra valaki megtalálta már esetleg a választ, hogy azokat a bicikliutakat, melyek a járdából vannak leválasztva miért rózsaszín kockakõvel kell burkolni? Az még nem lenne baj, hogy rózsaszín, de egy merevebb vázon elég jól tud rázni. Ráadásul csúszik. Ennek vajon mi az értelme? ::)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Igazán büszke lehetsz magadra.

Volkovy

Volkovy

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Én eddig nem tapasztaltam meg különösebb attrocitásokat a gyalogosok részérõl,egy 5000 fõs faluban bicajoztam,simán 45-el eresztve a 80 centi széles járdán ;D
Most hogy átjöttünk városba(45000 fõ),kíváncsi vagyok mi lesz.Vannak biciklisutak,de hát..Az emberi hülyeség határtalan.
Mondjuk abból én is sportot ûzök,hogy hogy tudok elmenni az öregasszony mellett a lehetõ legnagyobb sebességgel és a legkisebb távolsággal.
Eddig a rekordom az,hogy a menetszél levitte a parókáját ;D

adolf

adolf

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás

Nyáron kijön egy kerékpárral rendelkezõ réteg, fõleg a járdán száguldoznak, lehetõleg félmeztelenül, valami gagyi, sportolásra nem alkalmas napszemüvegben. Ilyet én is láttam tegnap az Ecserin, de szerintem nem ugyanaz volt.

Rendkivül impozáns látványt nyujtanak szó se róla! Itt Veszprém környékén -közel a Balaton- annyian vannak, hogy néha el sem lehet férni tölük. Azzal a különbséggel, hogy lassan megyünk hátha felkeltjuk valami nöszemély érdeklödését, meg kell mutatni ki a legnagyobb kan széles e határban. Hiába no, itt a nyár és az idegenforgalmi szezon.

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Nyáron kijön egy kerékpárral rendelkezõ réteg, fõleg a járdán száguldoznak, lehetõleg félmeztelenül, valami gagyi, sportolásra nem alkalmas napszemüvegben. Ilyet én is láttam tegnap az Ecserin, de szerintem nem ugyanaz volt.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Tegnap majdnem elgázolt és megvert egy balf@sz biciklista.

Esetleírás:
-Helyszin: Ecseri út, az út kb. 6m széles fele bicikli út ( pisos köves, felfestett,...) Osztálytársaimmal haladok szabályosan a járda részen (3an egymás mellett), senik sem lóg be a piros kövekre környéken sehol senki.
Biciklis jön szembe ~30-35 km/h- s sebességgel ( a világos részen). Én voltam a kerékpár úttól a legtávolabb 3unk közül, melettem már csak a füves rész volt.
Gondoltam a bicós csak lehajt a saját sávjába, ha nem állunk arrébb, de a pöc.s nem lassított, tekert tovább, egyenesen felém. az utsó pillanatban beléptem otárs mögé, de a karom megütötte még az Õ karját.
Vissza se néztem rá, h mi lett a sorsa, csak a nagy fékezésre néztem vissza (5-10méterrel késöbb kezdte). Biciklirõl leugrik, ellöépet a betonon és izomból elkezd rohanni felénk.
Lábamat készítettem, hogy majd azzal feltartom, de mikor rugótávba került lelassított. Védekezõ állásból kiengedek (ez viccesen hangzott), erre seperc alatt megfogja a vállaimat és 2,3x megrácsigál miközben "Pííííí anyádért nem tudsz félre álni, Te kis köcsög Pííííííí?!"
Kezét lelököm magamról - "Te meg mi az anyádért nem a bicikli úton mész?" (higgadtan, nehogy idegesnek lásson)
Balek lenéz az útra és szónélkül tovább teker, mindez max 10mp volt.
Osztálytársaim annyira ledöbentek, hogy mekkora tapló emberek vannak, de megnyugtattam Õket, hogy az autósok még rosszabbak:)

Ecseri környékén vigyázzatok egy fekete, full merev bicós 25körüli "szimpatikus fiatalemberrel" !

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
A Hungárián a Salgótarjáni utcánál van egy olyan gyalogátkelõ, amire mindig ráálnak, mert közvetlenül elõtte nincs lámpa.
Ezen a hétvégén ritka sok lábas jószág volt az Árpád-hídi bringaúton. Elefánt és gazella nem, de sokminden más. De a sok tinója nem jött rá, hogy a túloldalon járda van, és ott könnyebben is jut le a Margitszigetre. No mindegy, azért voltak olyanok akik majdnem a Dunába ugrottak ;D.
Errõl eszembe juttot, kellene egy olyan tüntetés, ahol csatárláncba fejlõdve végigmegyünk néhány forgalmas járdán, hátha tanulnak belõle.

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Én járdán megyek bpen, mert sokkal biztonságosabb. Fõleg, mert az utakon elég gátlástalanul mennek az autósok. Az, h gyalog van, nem szokott zavarni- kikerülöm. Ha sokan vannak, megcsörrentem a szerszámostáskámat, és máris odébbállnak. (Ez a csengõm.) Az átkeléseknél meg 1xû: a lényeg, h egyértelmûen kell viselkedni. INTS BE NEKI! ;D Na nem úgy, csak h jelezd, mit is akarsz (nekem gyalogosan is bejön). A lényeg, h számítsanak rád. Az elsõbbséget meg mindig meg szoktam adni, jobb ha lefékezek, minthogy nekem szálljon egy autó. :P úgyse adnák meg... vagy leintem

Ja, amúgy az idegesít legjobban, ha járdán állok, várva a zöldet, és az a nyomorult a verdájával beáll elém a zebrára >:(. Akkor szoktam anyázni. MEg volt már olyan is, aki lassan haladó autósorban lassan belecsúrgott a zöldünkbe... halál nyugodtan, sztem észre se vette...
Hasonló a helyzet a hüvösvölgyi út bevezetõ szakaszán, ott is a kis utcákból jönnek ki az autók, sorolnának be, de nem tudnak, viszont nagyszerûen elfoglalják az egész cangautat >:(. És kerülj... hova? ???
A gyalogosokkal csak az a bajom, h néha túl sokan vannak, és nincs összefüggõ menekülési útvonal. Még szlalomozva sem. Ilyenkor tökölünk mögöttük. Egyébként meg nem érdekelnek.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Thez azé ne általánosíts :P Elég sok punk haverom van és 1ik sem olyan h húha megyek megütöm és egyáltalán nem olyanok mint ahogy leírtad szal :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
pontosan.
és ez jó.
szívja csak meg az összes.
de azért vannak fokozatok a büntetésben..
börtönben az ilyeneket nem sajnálnám, tudja meg mit tett... de ez azért akkoris.... jó, hülye volt.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ki
a sitten is a legnagyobb gyilkosok meg sikkasztok is megutik meg... akik kint gyereket esetleg not bantalmazott vagy ...
be

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de ott a punk is.
akik tudvalevõleg egy idegesítõ, kihalni nem képes kötekedõ, és nem utlsó sorban undorító állatfaj.
és ezek belekötnek mindekibe. bár azért ezt nem, de egy kis büntetést azért megérdemelt a srác. de ez durva... azért megbeszélném az illetõ punkkal. a csöves valszeg csak sodródott, és levezette minden feszültségét.
mondjuk ha valaki leírja, még ha a kisvajda is, h látta, akkor én elhiszem... (jóhiszemü vagyok alapjábavéve ;))