Hú, én vmibõl kimaradtam. Kösz a Vilmost YOci ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XII. BMFT tali SAUH
Started by
sala
, 2004. April 30. 22:03
Posted 2004. July 20. - 00:38

Posted 2004. July 19. - 23:23

Sztem nagyon finom volt, legközelebb is csinálhatsz!
Jajj bocs, csinálhatTOK, mert Szammer is jómunkásemberhez méltóan dolgozott. ;D

Jajj bocs, csinálhatTOK, mert Szammer is jómunkásemberhez méltóan dolgozott. ;D
Posted 2004. July 19. - 23:19

vagy még azóta sem engedték ki õket a kórházból....hehehehehehehehehehehehehe
bocs de nem állhattam meg
bocs de nem állhattam meg
Posted 2004. July 19. - 23:07

igazán nincs mit...
Remélem a többieknek is ízlet..
vagy csak azért nem mondják mert már megszokták a minõséget ;D
Remélem a többieknek is ízlet..
vagy csak azért nem mondják mert már megszokták a minõséget ;D
Posted 2004. July 19. - 22:36

vissza az egész Solyánál van.... +thanks for the bogRÁS, durván jól esett, mint egy falat kenyér
Posted 2004. July 19. - 22:20

hja kerem itt az volt a feladat, hogy ertelmes kepet kell vagnunk.
azt hiszem sikerunk volt benne.
meg epp elveztuk is.
valahol a finlandia es a kalinka kostolasa kozott volt egyebkent.
:-)
azota is hamlok kis mertekben
azt hiszem sikerunk volt benne.
meg epp elveztuk is.
valahol a finlandia es a kalinka kostolasa kozott volt egyebkent.
:-)
azota is hamlok kis mertekben
Posted 2004. July 19. - 19:56

Posted 2004. July 19. - 18:38

nagy király volt!!!az elsõt sohasem felejti el a zember,fõleg dj révész elõadását,belga rulez:)nadzzson jó volt csak ne kúrtam volna el a péntei indulást! mégegyszer kösz hogy ott lehettem.ja és úgy tudom ERA õrzi az aranyszínû köntösömet(RP esõcuccos),ha valóban nálad van majd egyeztessünk vmi idõpontot. rock'n'roll!!!
Posted 2004. July 19. - 16:42

lol ;D
moderátorszín
az auto is olyan nem?
mintha ugy emlékeznék
a képek, amiket csináltál?
mikor teszitek fel? :
én sajna nem láttam az ugrásod :'( de képen mutatta thy, meg is lepödtem
jócska volt a színpad, csak egy pöppet ROPOGOTT rajta a biciklim. :-\ de legalább színesítettem a sót
moderátorszín

az auto is olyan nem?
mintha ugy emlékeznék

a képek, amiket csináltál?
mikor teszitek fel? :

én sajna nem láttam az ugrásod :'( de képen mutatta thy, meg is lepödtem

jócska volt a színpad, csak egy pöppet ROPOGOTT rajta a biciklim. :-\ de legalább színesítettem a sót

Posted 2004. July 19. - 16:38

voltam.
jó volt.
nem ittam, ezért jól szórakoztam azokon, akik ittak.
rajtam is jól szórakoztak páran.
leugrottam a szinpadról, jeah.
(persze csak egyszer, mert féltem)
de legalább nem buktam.
a biciklim meg moderátorszinû. eddgi nem tudtam, mostmár igen. ;D
jó volt.
nem ittam, ezért jól szórakoztam azokon, akik ittak.
rajtam is jól szórakoztak páran.
leugrottam a szinpadról, jeah.
(persze csak egyszer, mert féltem)
de legalább nem buktam.
a biciklim meg moderátorszinû. eddgi nem tudtam, mostmár igen. ;D
Posted 2004. July 19. - 13:55

Posted 2004. July 19. - 12:31

Posted 2004. July 19. - 12:09

KULLANCSFIGYELMEZTETÉS
Csak azért, mert féltelek titeket, ti gyogyósok, kik kullancsos, bogaras bokrok aljában játszotok elmondom néktek, mit hallottam egyik ismerõsömtõl ezekrõl a dögökrõl:
Ez a hölgyemény most lett Lime kóros! Egy kis kullancs belement egyik túráján pár hete, de kb. csak egy napig volt benne, utána ki is szedte. Na most jön a fontos. Ha bárki hasonló tüneteket észlel magán, irány a doki, de gyorsan:
Miután kihúzta, már jelentkezett a bõrpir, majd kisebb elszinezõdés keletkezett a csipés helye körül. Ez még önmagában természetes is lenne, csakhogy pár nappal ezután egyszercsak magas láza (39fokos) támadt a leányzónak és ez tartott két napig. Közben a folt átmérõje a lábán egyre csak nõtt, ám egyéb fájdalom nem jelentkezett.
Õ, mint tapasztalt tájfutó gyorsan elrohant (csak úgy sprintelt!) egy ilyesmivel foglalkozó magánklinikába (ilyenek telcsiszámai megtalálhatóak a neten, ha google-on rákeresel, vagy a telcsikönyvben is talán), mire ott mintát vettek a lábából és lám,lám, kiderült, hogy megkapta a kórt.
Most 3 hétig erõs antibiotikum kúrán van, mert ez megöli a kórt.
Ami a legfontosabb: a kis kullancsok veszélyesebbek, mint a nagyok.
Ha gyorsan (egy héten ) belül intézkedsz, akkor nem lesz baj, ellenkezõ esetben sajna megmérgezhet a kór és lebénulsz, meg egyéb dolgok érhetnek.
Persze, a fertõzõtt kullik aránya nem nagy, de sose lehet tudni. Az a lány is, bár már évek óta tájfut és csak pár kullancs fordult elõ eddig benne, elkapta! Kisérjétek figyelemmel a kullancssebeket!
(egy jóakarótók
)
Csak azért, mert féltelek titeket, ti gyogyósok, kik kullancsos, bogaras bokrok aljában játszotok elmondom néktek, mit hallottam egyik ismerõsömtõl ezekrõl a dögökrõl:
Ez a hölgyemény most lett Lime kóros! Egy kis kullancs belement egyik túráján pár hete, de kb. csak egy napig volt benne, utána ki is szedte. Na most jön a fontos. Ha bárki hasonló tüneteket észlel magán, irány a doki, de gyorsan:
Miután kihúzta, már jelentkezett a bõrpir, majd kisebb elszinezõdés keletkezett a csipés helye körül. Ez még önmagában természetes is lenne, csakhogy pár nappal ezután egyszercsak magas láza (39fokos) támadt a leányzónak és ez tartott két napig. Közben a folt átmérõje a lábán egyre csak nõtt, ám egyéb fájdalom nem jelentkezett.
Õ, mint tapasztalt tájfutó gyorsan elrohant (csak úgy sprintelt!) egy ilyesmivel foglalkozó magánklinikába (ilyenek telcsiszámai megtalálhatóak a neten, ha google-on rákeresel, vagy a telcsikönyvben is talán), mire ott mintát vettek a lábából és lám,lám, kiderült, hogy megkapta a kórt.
Most 3 hétig erõs antibiotikum kúrán van, mert ez megöli a kórt.
Ami a legfontosabb: a kis kullancsok veszélyesebbek, mint a nagyok.
Ha gyorsan (egy héten ) belül intézkedsz, akkor nem lesz baj, ellenkezõ esetben sajna megmérgezhet a kór és lebénulsz, meg egyéb dolgok érhetnek.
Persze, a fertõzõtt kullik aránya nem nagy, de sose lehet tudni. Az a lány is, bár már évek óta tájfut és csak pár kullancs fordult elõ eddig benne, elkapta! Kisérjétek figyelemmel a kullancssebeket!
(egy jóakarótók

Posted 2004. July 19. - 11:58

Na hali!
Nagyon nagy összehasonlítási alapon nincsen de a Létrás talitól jobb volt a mostani (nem volt hó, locspocs, meg ilyenek)
A kaja volt a legjobb, (kösz Rás) kétszer is megízleltem, de a második már érdekes volt mert keverve volt Jégerrel, borral…
A kullancsokkal beparáztattatok, majd este átvizsálom magam addig is hagy egyenek a kis vérszívó dögök!
KeX: neked csak annyit hogy szerencséd volt a határon mert Interpool-os körözés van kiadva ellenem! 8)
Képeket várjuk!!
Ha valakinek hiányzik egy kis és egy nagy kanál akkor nálam van. (ha jól látom akkor ezüst)
Szammer
Nagyon nagy összehasonlítási alapon nincsen de a Létrás talitól jobb volt a mostani (nem volt hó, locspocs, meg ilyenek)
A kaja volt a legjobb, (kösz Rás) kétszer is megízleltem, de a második már érdekes volt mert keverve volt Jégerrel, borral…

A kullancsokkal beparáztattatok, majd este átvizsálom magam addig is hagy egyenek a kis vérszívó dögök!
KeX: neked csak annyit hogy szerencséd volt a határon mert Interpool-os körözés van kiadva ellenem! 8)
Képeket várjuk!!
Ha valakinek hiányzik egy kis és egy nagy kanál akkor nálam van. (ha jól látom akkor ezüst)
Szammer
Posted 2004. July 19. - 11:32

Posted 2004. July 19. - 10:23

Még jó hogy alig vagyok rajta pár képen... ;D
Az egyiken lor lapít mint szar a fûben. ;D
Az egyiken lor lapít mint szar a fûben. ;D
Posted 2004. July 19. - 09:38

buliból vannak képeim... sõõõõt a megnemtörténtrévifélefutásról is van, bár kicsit utánna kell dolgoznom ... :

tomidny esti informatikai elõadása videón is meg van...

tomidny esti informatikai elõadása videón is meg van...

Posted 2004. July 19. - 09:17

Nah, én is megérkeztem.
Jó volt megint új arcokkal találkozni, meg azért a régiek se olyan unalmasak, szóval azért nem volt olyan rossz!
Theznek kössz a légtelenítõért, bár nem volt rá szükség, de ezis csak miattam van! De egy kör után már tényleg fogott! Thanx
Tomidny: Nem is értem a buliról miért nem csináltál képeket...
Más nem csinált képeket?
Vagy azokkal csak nem mi történt? :
Jó volt megint új arcokkal találkozni, meg azért a régiek se olyan unalmasak, szóval azért nem volt olyan rossz!
Theznek kössz a légtelenítõért, bár nem volt rá szükség, de ezis csak miattam van! De egy kör után már tényleg fogott! Thanx
Tomidny: Nem is értem a buliról miért nem csináltál képeket...
Más nem csinált képeket?
Vagy azokkal csak nem mi történt? :