Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõri Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
33 hozzászólás a témában

vendég_SenkiaLfonz_*

vendég_SenkiaLfonz_*
  • vendég

Baki kész vannak a Bükk maratonos képek, majd elküldöm valamikor a Janival! :)Levi

uhh Levi, most rendesen megleptél
soha nem gondoltam volna, hogy Te vagy Senkialfonz
de Te honnan tudtad, hogy én ? ... itt ... ?
hát ez kész ...

háizé...látom Baki, meg aquincum, meg a bringádat az albumban :) :)

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Baki kész vannak a Bükk maratonos képek, majd elküldöm valamikor a Janival! :)Levi

uhh Levi, most rendesen megleptél
soha nem gondoltam volna, hogy Te vagy Senkialfonz
de Te honnan tudtad, hogy én ? ... itt ... ?
hát ez kész ...

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
A www.celfoto.hu oldalora felkerült az összes kép amiból rendelni lehet

vendég_SenkiaLfonz_*

vendég_SenkiaLfonz_*
  • vendég

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ugye-ugye!
És meg is talált a rendszer? ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nahát, már ilyen is van? Megáll az eszem: "ird be a rajtszámod, és a rendszer megkeresi"! ;D Az igen.

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
én a célban láttam valakit, aki minden beérkezõt lefotózott

edit: már vannak is képek a celfoto.hu-n

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Képek lesznek valahol errõl a megmozdulásról?
Célfotó.hu-n lesz vagy volt ott vki tõllük?

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Vasárnap hajnalban a pályaudvar felé tekerve azon gondolkodtam, hogy vajon milyen nehéz napnak nézek elébe. Arra jutottam, hogy ez egy laza kis maraton lesz, a maga 55 kmerével és 700egynéhány méter szintemelkedésével. Gondoltam, nem is baj, úgysem érzem magam túl jól, meg az utóbbi idõben keveset is tekertem.
Az elsõ meglepetés a rajtterületen ért, ahol is láttam, hogy az a 700egynéhány méter egészen pontosan 980m (énnemtudomhogy honnan vettem a 7xy m-t, de sztem nem álmodtam :-X).
A rajt okés volt, nem voltunk sokan, kényelmesen elfértünk. Viszont az elsõ jónéhány km egynyomtávos emelkedõ ösvény volt. Egymás kerülgetése esélytelen ... Sztem egy maratonon, ahova sok embert várnak (hiszen az a cél, hogy tömegeket mozdítson meg), az elsõ minimum 5 kmt úgy kell kialakítani, hogy a tömeg szétszakadozzon és kialakuljanak azonos erõnléti állapotú csoportok. (Persze én még sosem rendeztem maratont, de sztem így kényelmes mindenkinek.)
Szóval nagy szenvedések felfelé, aztán jön a 20. kmnél a második meglepi. Mégpedig az Ákos által is említett fal (tényleg az volt). A szervezõk bizonyosságot tettek vicces kedvükrõl. Sorstársakkal együtt csak bámultunk ... és gondolkodtunk, hogy hol is tudott felmenni a motoros. Aztán a tetején csak lihegtünk ... és rámosolyogtunk az alattunk szenvedõkre.
Elsõ frissitõpont, Gicnél. Teritéken energiaital, banán, Sport szelet, éééééééééés trappista sajt (ez nagyon bejött).
Újabb meglepetés, a vissza út. Itt bántam meg, hogy nem tudtam semmilyen ismerõst sem rávenni, hogy jöjjön. Hatalmasat lehetett volna ugrani bojozással. A hoossssszú, egyenes aszfalt út nyílt terepen vezetett, ahol megismerkedhettünk, a légnyomás kiegyenlítõdés - jelen esetben nem túl kellemes - folyamatával (= szél. de brutális...). Be az erdõbe, továbbra is aszfalton. Újabb frissítõ, és már csak 10 km a cél. A végén persze földúton (sok homokkal => kétszer is sikerült esni), hogy ne szokjunk el annyira a montizástól. Szerencsére nem sikerült olyan "mókás" utat találni, mint a MátraMaraton végén.
A célban szomorúan konstatáltam, hogy ugyanannyi idõ kellett eme maraton leküzdéséhez, mint a MátraMaratonéhoz. De a fincsi gúlyás felvidított ...

Összességében kellemes , igazán családias hangulatú maratonon vehettünk részt.

baky

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Skacok:megcsináltam a gyõri maratont.
Hogy érdemes volt e elmenni???
A rajt elõtt érkeztünk egy negyed órával,de mivel a kesztût a kocsiban hagytam a rajtról kapásból lemaradtam(tényleg halál pontosan kezdtek).Egy fél kilcsi után sikerült utolérni a zárómotorost,mondom néki hogy ha ez a 110-es mezõny akkor csatlakoznék.
No innen megkezdõdött az erõteljes nyomulás az élboly fele.
A 10. kilcsinél óriási csörtetéssel vágódott felém egy hatalmas szarvasbika!!A szarva szélessége lehetett vagy 2 méter!Hát a hideg is kirázott,de õt is amikor észrevett inkább hétrafordult.Hál Istennek.
A terep száraz döngölt földút,Kemény kavicsos erdei út és nagggyon sok aszfalt volt.Így egy nagyon gyors pálya lett,csak az a néha viharos szél nem kellett volna!A sok bolyozás itt kifejezetten jól jött.A Kõris hegy meghódítása elõtt volt 2 olyan kaptató ahol a crossmotorosok csak1-esben tudtak nagynehezen felmenni.Mi meg négykézláb húzva-vonva.A hegytetõn olyan hideg volt,hogy a tápfelelõsök ott toporogtak,mintha hóban állnának.A kaja meg gõzölgött amit kiadtak.(Vót póverbár lötty,zselé meg minden)Na utánna óriási száguldás a kiizzadt mezben!Vacogás ezerrel.Ami utánna érdekes volt az a Cuha völgy.Nagyon szép csak hát amire odaért az emberfia szárazon,ott kezdõdött a patakátkelés hegyek.Ugyanazt a patakot 7-szer gázoltuk át,a 10cm-estõl a 40cm-esig.Hát a cipellõ itt tropára ázott ami igen jólesett abban a "kánikulában".Hosszú aszfaltozások és a végén némi terep persze mászással és ott a cél!5és fél óra alatt sikeredett mindez gyönyörû kis falukon áthaladva.
Hát egynek jó volt megvolt hosszú volt és nagyon tuti.

akosvaradi

akosvaradi

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Bocs mindenkitõl, aki velem akart vonatozni, de végül úgy esett, hogy sikerült autót szereznem.
55-ön mentem, nekem tetszett. Az a brutál meredek fal kicsit betett a vádliknak, de még belefért. Az idõvel igencsak mázlink volt, azt hiszem, egy rossz szavunk nem lehet. A kaja is finom volt utána. Legközelebb lehetnénk kicsit többen is. Talán akkor a hosszút is megnézem. Talán...

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
A nap ugyan nem süt (pláne ilyenkor :))de az esõ nagyon nem hiányozna.Nagyon ütõs dolog 130km-nek nekiugrani azzal a kezdõ 25-tel.Két helyen volt fékeltömõs , sáros rész , de lendületbõl meg lehet oldani.Eltévedni nem tudtunk , igaz nem versenytempóban nyomtuk.

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Üdv!
Vagy azt hogy arra már nem marad energiánk?
Sütik e mostan ottan a nap?

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Ma sikerült az elsõ 25 km megtenni a maraton útvonalán.Ha nem változik az idõ akkor ez a rész biztosan járható.

ööö, ugye ez nem azt jelenti, hogy a további 30 km nem járható?

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Ma sikerült az elsõ 25 km megtenni a maraton útvonalán.Ha nem változik az idõ akkor ez a rész biztosan járható.Egyébként sztem nagyon brutál.Olyan szintekkel indul.........Kopott a kistányér rendesen és akkor még hol a Köris-hegy.

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Megy valaki BPrõl vonattal szombaton délután? Egyeztethetnénk valamit ;)...
Ákos?

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Az egyik,30km-en induló kolléga annyira készül,hogy ma feljött elkérni a görgõt,mert esõben nem akar edzeni a szabadban! :o ::)
Ezt a hozzáállást... :o
tavalyelõtt alapvetõen homokos talajú volt a pálya,csak a leghosszabb táv ment olyan klasszikus,sötét erdei talajra a Bakony környékén.

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Pár telefonszám, talán még nem késõ.

Gyõrújbarát gyermektábor:
96/355-024

Esetleg a gyõri egyetem kolesza,(bár innen reggel ki kell bringázni.)
96/503-447

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
A gyõri vasútállomástól kb.12 kilcsi a gyõrújbaráti gyermektábor, ahol a rajt/cél terület lesz.
(Aki Pápa felõl jön vonattal, annak érdemesebb Ménfõcsanakon leszállni, mert onnan csak kb.5km)

Szállásügybe majd holnap érdeklõdök a george sportba, és értesítelek benneteket.

(Nálam mostanság nem mûxik a honlapjuk :( )

akosvaradi

akosvaradi

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Én mennék vasárnap is vonattal, ha nem lenne nagyon messze az állomástól. Ha meg nem, akkor szombat.
Szállás engem is érdekelne! Ha valaki tud, akkor léci ossza meg velünk az infót!