Asszem nekem megvan a 2001-2002-es teljes szezon tartalomjegyzéke. Holnap pontosítok
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bikemag tartalomlista
Indította
KeX
, 2004. március 09. 01:10
Írta 2004. március 09. - 10:02
Írta 2004. március 09. - 01:10
a minap egy régi cikket kerestem egy 2001-es bikmakban és vagy fél órát tököltem mire megtaláltam. Az az ötletem támadt, hogy a decemberi szám ihletése alapján a régebbi kiadások tartalmát is össze kéne gyûjteni egy helyre.
ezt úgy képzeltem el, hogy közösen csinálnánk meg, mert egy embernek elég nagy munka.
nekem sajnos csak 2001 áprilisától vannak meg 2001 ápr. máj. juni már készen van, holnap majd feltöltöm valahova.
ha van kedved segíteni, akkor azt a számot, aminek ki fogod írni a tartalmát ird be ebbe a topikba és akkor más nem fogja ugyanazt megcsinálni. ha kész, akkor lesz egy összesített lista, és akkor mindenki örülni fog. nincs hosszú nyálazás, csak wordbe beírod a find parancsot és voila. Remélem mûködni fog...
tehát 2001 április, május, junius megvan már
ezt úgy képzeltem el, hogy közösen csinálnánk meg, mert egy embernek elég nagy munka.
nekem sajnos csak 2001 áprilisától vannak meg 2001 ápr. máj. juni már készen van, holnap majd feltöltöm valahova.
ha van kedved segíteni, akkor azt a számot, aminek ki fogod írni a tartalmát ird be ebbe a topikba és akkor más nem fogja ugyanazt megcsinálni. ha kész, akkor lesz egy összesített lista, és akkor mindenki örülni fog. nincs hosszú nyálazás, csak wordbe beírod a find parancsot és voila. Remélem mûködni fog...
tehát 2001 április, május, junius megvan már