Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Buda Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
942 replies to this topic

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Jelentem itt(a pálya legdélibb pontjánál) esik az esõ, de rendesen...

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
teljesen jó! elfogadják a print screen-t és az sms-t is!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

ez fantasztikus! Én neten utaltam arról nem nagyon adnak semmit.. remélem a screen shot-ot is elfogadja : ) és mivan ha késõbb kiderül hogy utaltunk akkor a 8 rugóból visszakapjuk a 3,5-et ezekkel fel is hívom és majd beszámolok!

Nyomtass egy számlatörténetet csak a releváns tétellel, vagy a többit húzd ki belõle. Ennek elégnek kell lennie.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
heheheheheeee... pont tegnap hoztuk ki az igazoló csekket :)

már nagyon várom... Mg- t nem szedtem, sajnos, de azért majd most, meg holnap reggel... a biztonság kedvéért

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
ez fantasztikus! Én neten utaltam arról nem nagyon adnak semmit.. remélem a screen shot-ot is elfogadja : ) és mivan ha késõbb kiderül hogy utaltunk akkor a 8 rugóból visszakapjuk a 3,5-et ezekkel fel is hívom és majd beszámolok!

Na szép. bm honlap. Elég irritáló a szöveg.

"Kedves Versenyzõk, Elõnevezettek!

Sajnos a banki rendszerünkbe hiba csúszott, így az elõnevezések elfogadásával gondunk van, így mindenkit megkérünk, hogy a 3.500 Ft-os elõnevezési díjat igazoló csekket, banki kivonatot hozza magával a versenyre a zökkenõmentes regisztrálás érdekében. Ha nem hozzátok el a szükséges iratokat, dokumentumokat nem tudjuk elfogadni az elõnevezéseteket, úgy viszont 4.500 Ft-os helyszíni nevezési díjat kell fizetnetek!

Elõre is köszönjük, és jó versenyzést kívánunk!

Üdvözlettel a Sporaktív Team"

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
haha
látom harang munkához látott egybõl minden kavarodik
aki gondolkozik a távon, az úgy tervezzen, hogy 20/40 helyett 15/30 simán belefér nekik a hibatûrésbe :)

(kíváncsi lennék, hogy nevezéskor õk megszólnának e ha 4500 helyett csak 4000-et adnék... :-/ )

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Na szép. bm honlap. Elég irritáló a szöveg.

"Kedves Versenyzõk, Elõnevezettek!

Sajnos a banki rendszerünkbe hiba csúszott, így az elõnevezések elfogadásával gondunk van, így mindenkit megkérünk, hogy a 3.500 Ft-os elõnevezési díjat igazoló csekket, banki kivonatot hozza magával a versenyre a zökkenõmentes regisztrálás érdekében. Ha nem hozzátok el a szükséges iratokat, dokumentumokat nem tudjuk elfogadni az elõnevezéseteket, úgy viszont 4.500 Ft-os helyszíni nevezési díjat kell fizetnetek!

Elõre is köszönjük, és jó versenyzést kívánunk!

Üdvözlettel a Sporaktív Team"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

OFF Topic

Ki mit szokott enni/szedni versenyek elott utan? nem EPOra gondolok.. :D

De pl azt tudom Pinyo Magnezium kurat szokott tolni nagyobb versenyek elott.

Van aki a Powerbar szeletekre eskuszik, van aki az Isostar izotóniás energia italokra.

Találtam 1 ilyet:

http://www.twinlab.h...rance Fuel .pdf

Növeld meg a kitartásod kerékpározás vagy kocogás alkalmával. Speciális összetevõi segítségével a szervezet azonnali energiához és fehérjéhez jut az edzések elõtt. Sportolás alatt fogyasztva növeli a kitartásunkat, így további extra kilométereket tehetünk meg. Edzés után gyors izom regenerálódást és fejlõdést biztosít. Magas vitamin és ásványianyag komplex.

Ez vajh mennyire lehet jó dolog?

Kalcium magnézium cink pár nappal elötte elkezdve.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Ha Neked Piyno 3 ora kell, akkor a 4.5 ora jo tipp volt nekem elsore :D Ami vicces 40 km-en...

2006-ot kivéve (sármaraton) az eddigi BM-eken 14 és 17 között volt az átlagom. A legjobb a tavalyi ultraröviden volt, a többin azért volt szint. Nézd meg az eddigi átlagaidat, és abból számolj 40km-t. Köbö annyi.

És amúgy sem lesz 40km, de lehet, hogy csak gonosz vagyok.

2006-ban a brutál sárban 38km-en mentem 3:52-t. Henger fék nélkül ment még ennél is jobbat. Tehát a 4,5 órát felejtsd el.

Dante, a Szuszogó idõfutamot ismered? Nagyon finom.
A listában pont a 13. :-) Itt: http://topictt.kivisite.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Eszem ágában nem jutna egy versenyre kitekerni...meg haza. Hacsak nem a szomszédban van. :D Akkor aztán jól mennék. :)

A második a kör a lite-on megy fel, a szuszogó nekem keményebb azért, de mégjobb lenne, ha továbbmegy a reptér peremén, s a hullámból hirtelen jobbra felkanyarodón csapatna fel (beköt az elõbbibe), na az fincsi, azt már középtányéron tényleg combos megnyomni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

igen, a Ca és Mg szedését pár napja már elkezdtem, és vinni is fogok. Múltkor is kellett adnom valakinek, aki a VNy felé görcsölt :-)
Ez az elõkészítés részemrõl, meg persze a tésztázás. Igaz, hogy remélhetõleg csak 3 óra lesz a két kör, szóval rövid, de ártani nem árt.

En megproszalom az egesz tavot lemerni GPS-szel. Kivancsi leszek a szintgorbere..:D

Ha Neked Piyno 3 ora kell, akkor a 4.5 ora jo tipp volt nekem elsore :D
Ami vicces 40 km-en...

1 hónap múlva meg Crosskovacsi 60km. + a kitekeres és a haza

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
A második kör érinti a szuszogót, de csak az elejét, aztán bemegy jobbra és egy idõ után a szikláson megy vissza a HHH-ra.

Az emelkedõk külön-külön valóban nem vészesek, csak így ömlesztve. Persze, megfelelõ áttétellel és lassú tempóban egyik sem nehéz. Egyben talán feleennyi szintet mentem idén, mint ami most lesz, kicsit aggódom az erõbeosztás miatt.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Most már van 22-es. Igaz, hátul 11-28.
A pályán sztem nehéz emelkedõk a:
Téglagyári a K jelzésen
mászás a Virágosnyereghez
Szuszogó, majd a HHH teteje
K jelzés a reptér felé
Ennyi.
Ezek mind megvoltak 1 körüli áttétellel, ami középtányéron is elérhetõ.
Annak nem sok értelmét látom hogy csak tekerek, de lassabban haladok, mintha tolnám.

Én nem vagyok erõs...[még :), de Virágosnyerget nem mondanám nehéznek.

Engem a Téglagyári szokott elfárasztani, meg a start 7-8 km után amikor elkezdünk mászni, s kerülgetni kell az emberkéket.A szuszogó olyan amilyen, azt ki kell tekerni :D kivéve egy 5 méteres szakaszt, amit nem tudok megcsinálni.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

igen, a Ca és Mg szedését pár napja már elkezdtem, és vinni is fogok. Múltkor is kellett adnom valakinek, aki a VNy felé görcsölt :-)
Ez az elõkészítés részemrõl, meg persze a tésztázás. Igaz, hogy remélhetõleg csak 3 óra lesz a két kör, szóval rövid, de ártani nem árt.

A Magne B6ot én is tolom már pár napja :D
Korábban meg CA-Sandozten ment allergia gyanú miatt :D

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Henger amúgy nem optimista, hanem erõs, és asszem nincs is hagyományos kistányérja.

Most már van 22-es. Igaz, hátul 11-28.
A pályán sztem nehéz emelkedõk a:
Téglagyári a K jelzésen
mászás a Virágosnyereghez
Szuszogó, majd a HHH teteje
K jelzés a reptér felé
Ennyi.
Ezek mind megvoltak 1 körüli áttétellel, ami középtányéron is elérhetõ.
Annak nem sok értelmét látom hogy csak tekerek, de lassabban haladok, mintha tolnám.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts
OFF Topic

Ki mit szokott enni/szedni versenyek elott utan? nem EPOra gondolok.. :D

De pl azt tudom Pinyo Magnezium kurat szokott tolni nagyobb versenyek elott.

Van aki a Powerbar szeletekre eskuszik, van aki az Isostar izotóniás energia italokra.

Találtam 1 ilyet:

http://www.twinlab.h...rance Fuel .pdf

Növeld meg a kitartásod kerékpározás vagy kocogás alkalmával. Speciális összetevõi segítségével a szervezet azonnali energiához és fehérjéhez jut az edzések elõtt. Sportolás alatt fogyasztva növeli a kitartásunkat, így további extra kilométereket tehetünk meg. Edzés után gyors izom regenerálódást és fejlõdést biztosít. Magas vitamin és ásványianyag komplex.

Ez vajh mennyire lehet jó dolog?

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
csak szemerkélt tegnap este, délutánra nyoma sem marad...

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Azt írják, hogy elsõ kör 700m szint, a második 900m.
Henger, tavaly megpróbáltam kistányér nélkül, de nem sikerült :-)

1600 méter 40 km- en?
Szilvás 70 km 1700m-t ír.

Esõ szerintem nem volt vészes tegnap, s ha ma sem szakad le az ég, jó pálya lesz.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Tavaly a HHH-ra vezetõ köves sziklás aljáig bírtam középtányéron. Végülis ez lett volna az utolsó komolyabb emelkedõ, csak már elfáradtam.
Henger amúgy nem optimista, hanem erõs, és asszem nincs is hagyományos kistányérja.