Mazsolázzatok.

csak nagyon csekély(21 km- en)... húúúhhh... azt az emelkedõt a végén eloszlathatták volna-már erõsen anaerob szinten voltam-, de egyébként jó volt, azon kívül, hogy felváltottam elöl a legnagyobb lánckerékre, a lánc meg leesett... sajnos bajlódtam vele vagy egy percet, aztán ott meg is elõztek, meg el is húztak, így 5. lettem a kategóriámban(meg vagyok magammal elégedve), és a szervezés is jó volt-szerintem-...
Juhúúú, rég csúsztam már oldalirányban le a hegyrõl a vizes agyagban, hajrá a holnap versenyzõknek!
(én punnyadok, nekem egyéb race van a hétvégén, úgyhogy kímélem magam
)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Tudom, hogy a Sportaktívnak kellene a következõ kérdéseket feltenni, de nem látok a méregtõl !
18.-án adtam fel a nevezést és utaltam el a manit.
Kérdezem én :
- Ugyan már mi történt a nevezésekkel az elmlúlt 11 napban ?
- Miért az utolsó nap derül ki , hogy szar a banki rendszer ?
- Verseny elõtti utolsó napot köteles vagyok internetezéssel tölteni ?
- Ha a nevezésnél meg kellett adni az emil-címet ugyan már nem jöhetne egy levél ?
- Az ügyes informatikust az én elõnevezésembõl fizetik ?
Na szép. bm honlap. Elég irritáló a szöveg.
"Kedves Versenyzõk, Elõnevezettek!
Sajnos a banki rendszerünkbe hiba csúszott, így az elõnevezések elfogadásával gondunk van, így mindenkit megkérünk, hogy a 3.500 Ft-os elõnevezési díjat igazoló csekket, banki kivonatot hozza magával a versenyre a zökkenõmentes regisztrálás érdekében. Ha nem hozzátok el a szükséges iratokat, dokumentumokat nem tudjuk elfogadni az elõnevezéseteket, úgy viszont 4.500 Ft-os helyszíni nevezési díjat kell fizetnetek!
Elõre is köszönjük, és jó versenyzést kívánunk!
Üdvözlettel a Sporaktív Team"
Jelentem itt(a pálya legdélibb pontjánál) esik az esõ, de rendesen...