Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Buda Maraton 2008 képek itt
Mazsolázzatok.:)

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

csak nagyon csekély(21 km- en)... húúúhhh... azt az emelkedõt a végén eloszlathatták volna-már erõsen anaerob szinten voltam-, de egyébként jó volt, azon kívül, hogy felváltottam elöl a legnagyobb lánckerékre, a lánc meg leesett... sajnos bajlódtam vele vagy egy percet, aztán ott meg is elõztek, meg el is húztak, így 5. lettem a kategóriámban(meg vagyok magammal elégedve), és a szervezés is jó volt-szerintem-...

szia ,tudnál estleg bõvebb eredménylistát mondani?:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
csak nagyon csekély(21 km- en)... húúúhhh... azt az emelkedõt a végén eloszlathatták volna-már erõsen anaerob szinten voltam-, de egyébként jó volt, azon kívül, hogy felváltottam elöl a legnagyobb lánckerékre, a lánc meg leesett... sajnos bajlódtam vele vagy egy percet, aztán ott meg is elõztek, meg el is húztak, így 5. lettem a kategóriámban(meg vagyok magammal elégedve), és a szervezés is jó volt-szerintem-...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Na milyen volt? Volt sár? :)

A sebesség mindent megold.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
sztem nem lesz nagy sár, nem esett csak egy fél órát, és már süti a nap.
jó versenyt!

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Felraktam a gumit, elöl-hátul Racing Ralph. 2006-ban is ilyennel saraztam, ahol mindenki szívott, én is szívtam, máshol legalább jó volt. Egyébként pár 100m-t leszámítva nem lesz rossz szerintem.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
remélem 12-ig sokat szárad a pálya ,mert sárgumim nincs :)
2.0 fast fred-el megyek lesz ami lesz ;)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Nem találom az oldlaon a start idõpontját vazze :mybad:

12 óra :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Juhúúú, rég csúsztam már oldalirányban le a hegyrõl a vizes agyagban, hajrá a holnap versenyzõknek! ;) (én punnyadok, nekem egyéb race van a hétvégén, úgyhogy kímélem magam :D)

Nekem a noby niccel sztem meglesz, meglepõen csúszkál oldalra már 25-30tól :(

Nem találom az oldlaon a start idõpontját vazze :mybad:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerinted? Néztél már fel az égre? A Virágos-nyereg környéki résznél képtelenség az úton tartani a gépet, csúszik le oldalirányban.

OFF Egy MOD plíz törölje az elõbbit, meghülyült a fórummotor, azt mondta, hogy 3 kaakternél rövidebb az üzi, pedig nem, erre meg felrakta a felét... (és értelemszerûen ez a mondat is törölhetõ)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
...a hegyrõl a vizes agyagban..."
vizes agyag... mármint most?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Juhúúú, rég csúsztam már oldalirányban le a hegyrõl a vizes agyagban, hajrá a holnap versenyzõknek! ;) (én punnyadok, nekem egyéb race van a hétvégén, úgyhogy kímélem magam :D)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Tudom, hogy a Sportaktívnak kellene a következõ kérdéseket feltenni, de nem látok a méregtõl !
18.-án adtam fel a nevezést és utaltam el a manit.
Kérdezem én :
- Ugyan már mi történt a nevezésekkel az elmlúlt 11 napban ?
- Miért az utolsó nap derül ki , hogy szar a banki rendszer ?
- Verseny elõtti utolsó napot köteles vagyok internetezéssel tölteni ?
- Ha a nevezésnél meg kellett adni az emil-címet ugyan már nem jöhetne egy levél ?
- Az ügyes informatikust az én elõnevezésembõl fizetik ?

szerintem jogos kérdések... csakhát szerintem az info@sportaktiv.hu e-mail címet kb. 1 évenként nézhetik meg...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
húhhh... olyan igazán saras versenyem még nem volt... sõt... még egyáltalán nem is tettem föl a sárgumikat... remélem nem most kell majd elõször kipróbálnom ;)

bcsoka

bcsoka

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Tudom, hogy a Sportaktívnak kellene a következõ kérdéseket feltenni, de nem látok a méregtõl !
18.-án adtam fel a nevezést és utaltam el a manit.
Kérdezem én :
- Ugyan már mi történt a nevezésekkel az elmlúlt 11 napban ?
- Miért az utolsó nap derül ki , hogy szar a banki rendszer ?
- Verseny elõtti utolsó napot köteles vagyok internetezéssel tölteni ?
- Ha a nevezésnél meg kellett adni az emil-címet ugyan már nem jöhetne egy levél ?
- Az ügyes informatikust az én elõnevezésembõl fizetik ?

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Na szép. bm honlap. Elég irritáló a szöveg.

"Kedves Versenyzõk, Elõnevezettek!

Sajnos a banki rendszerünkbe hiba csúszott, így az elõnevezések elfogadásával gondunk van, így mindenkit megkérünk, hogy a 3.500 Ft-os elõnevezési díjat igazoló csekket, banki kivonatot hozza magával a versenyre a zökkenõmentes regisztrálás érdekében. Ha nem hozzátok el a szükséges iratokat, dokumentumokat nem tudjuk elfogadni az elõnevezéseteket, úgy viszont 4.500 Ft-os helyszíni nevezési díjat kell fizetnetek!

Elõre is köszönjük, és jó versenyzést kívánunk!

Üdvözlettel a Sporaktív Team"

Ez durva.....

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás
sziasztok!

A holnapi marcira van egy eladó elõnevezésem. Nem tudom, hogy át lehet-e ruházni.... én sajna nem tudok menni, 1/2 órája szakadt ki 1 küllõm, éjjelnappali szervízt meg nem nagyon találok....
Akit érdekel hívjon: pannon-négynyolcvanegy-kilenckilenc24

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Már nem esik. Ha éjjel nem esik sztem nem lesz nagy sár. Max a nagyon árnyékos helyeken és a Virágos-nyeregtõl a Szuszogó-felé lehet. A késõi rajtig remélhetõleg sokat süt a nap.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sár lesz! :D

A sebesség mindent megold.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Jelentem itt(a pálya legdélibb pontjánál) esik az esõ, de rendesen...

hehe a hegy másik oldalára Vörösvári út végébe most érkezett meg a zuhé.. :D