Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Buda Maraton
Indította
eric
, 2004. február 26. 01:52
Írta 2008. május 02. - 09:37

Írta 2008. május 02. - 07:38

Üdv!
Feltöltöttem néhány képet:
http://picasaweb.goo...501_BudaMaraton
Köszi, már meg is találtam rajta magamat

Írta 2008. május 02. - 07:24

idén se sikerült a távot pontosan belõni, nekem valahol elveszett 5,5 km (40-bõl)...pedig nem rövidítettünk!
a póló az eddigi BM-osok közül a legjobb!
kaját hiányoltam a nevezésésért,
a pályakijelölésben is nagy a fejlõdést, bár én két helyen (HHH lefelé a trafóállomásnál ahol a betonút mellett van a kút) egy kicsit túl mentem mivel a skac az autó tetején ült és késõn szolt hogy balra...
a pálya nagyrésze ismerõs volt, sár semmi
2:10 lett az idõm ami majd még alakul...:-))
szam
a póló az eddigi BM-osok közül a legjobb!
kaját hiányoltam a nevezésésért,
a pályakijelölésben is nagy a fejlõdést, bár én két helyen (HHH lefelé a trafóállomásnál ahol a betonút mellett van a kút) egy kicsit túl mentem mivel a skac az autó tetején ült és késõn szolt hogy balra...
a pálya nagyrésze ismerõs volt, sár semmi
2:10 lett az idõm ami majd még alakul...:-))
szam
Írta 2008. május 02. - 07:04

Nekem is nagyon tetszett a verseny.Jó volt a pálya is változatos,voltak benne jó mászások,technikás részek,klassz kis lefelék.A célban volt egy kis fennakadás,de ezt leszámítva jó volt!:clap:
Írta 2008. május 01. - 22:26

Írta 2008. május 01. - 22:19

Az volt a Csúcs hegy
hehe... én bringás szemmel nézve a dolgot, inkább Siralom-hegynek neveztem volna el...

mi legalább a legmeredekebb részét másztuk meg?
Írta 2008. május 01. - 22:03

egyébként azt a hegyet, a 21 km-es kör végén, hogy hívják?
Az volt a Csúcs hegy

Írta 2008. május 01. - 21:59

egyébként azt a hegyet, amire fel kellett mászni a 21 km-es kör végén, hogy hívják?
Írta 2008. május 01. - 21:49

Szerintem is sokkal jobb verseny volt mint a tavalyi, a pálya is jobb volt, a szervezés is...és ilyen pazar ajándékcsomagot még sehol nem kaptam
A tavalyi egy naptárhoz képest, de írhatnám a Topmaratonokat is!
És kaptam még egy szezonra való ajándékot is a hátsómra:
emelkedõn föl, nagy tömeg, kerülni nem lehet, mindenki leszáll, én is kénytelen vagyok, fél lábam még beakasztva, valaki meglök, borulok, egyenesen egy nagytányérba...
))))
Sport kategóriában indultam, kb 2:10 volt az idõm.
Több mint 700db kép hamarosan...

És kaptam még egy szezonra való ajándékot is a hátsómra:
emelkedõn föl, nagy tömeg, kerülni nem lehet, mindenki leszáll, én is kénytelen vagyok, fél lábam még beakasztva, valaki meglök, borulok, egyenesen egy nagytányérba...

Sport kategóriában indultam, kb 2:10 volt az idõm.
Több mint 700db kép hamarosan...
Írta 2008. május 01. - 21:43

Hi! Nekem is ez volt az elsõ versenyem, ami rohadtul zavart, hogy szinte az összes lejtõn fékeznem kellett, pedig volt méregdrága össztelós is elõttem, nem értem, ha tudtam menni, akkor kb 58-al:) . Én sem vagyok rajta a listán, pár méterrel mögöttem haladó, ha jól emlékszem 1:18-at ment, szóval én is. De teljesen mind1, nem volt rossz (csak máskor többet edzek verseny elõtt és nem betegszem le elõtte)
Írta 2008. május 01. - 21:41

Írta 2008. május 01. - 21:00

Írta 2008. május 01. - 20:44

Azok még a tavalyi eredmények
Ja, akkor képben vagyok

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2008. május 01. - 20:32

Gyors beszámoló tõlem is.
Reggel 7-kor indultam Pomázról. Csillaghegyig betekertem majd HÉV-ezés Margit-hídig. Onnan irány a Hûvösvölgy. A Szent János kórháznál találkoztam egy sráccal, aki eléggé határozottan tekert fölfelé, úgyhogy gondoltam követem, mert nem sok fogalmam volt arról, hogy hova kell menni. Végül kiderült, hogy neki sincsen több.
Na mind1, megoldottuk és 3/4 9 körül értünk föl. Gyors nevezés, aztán ücsörgés+lézengés a rajtig. Az útvonal nekem elég nehéznek bizonyult. Általában itt a Kevélyen szoktam tekerni, de az semmi a HHH-hez képest. És erre ma jöttem rá
Lényeg, hogy túléltem és a gépnek sem volt semmi baja. A szervezés a célig tökéletes volt. Még rajt elõtt kb 20x mondták el, hogy majd aki a 20-ason megy, az a célegyenesben tartson jobbra és akkor átmegy a kapun majd elnyúlhat. Ehhez képest rátereltek minket a 40-es továbbhaladó sávba, majd a kapu mellett megkérdezték, hogy 20-as vagy 40-es. Mondtam, hogy 20-as, erre szó nélkül lekapták a chippet és csókolom. Valahogy nem igazán értettem szitut. Lehet, hogy én értem késõn be a célba és nem akarták keverni az idõt a 40-esekkel. Órám szerint 1:42:35-t mentem. Rövid pihenés és kürtöskalácsozás után elindultam haza. Moszkva-tér, Margit-híd és onnan HÉV.
Összegezve az egészet, nagyon jó volt és kellemesen kitikadtam

Reggel 7-kor indultam Pomázról. Csillaghegyig betekertem majd HÉV-ezés Margit-hídig. Onnan irány a Hûvösvölgy. A Szent János kórháznál találkoztam egy sráccal, aki eléggé határozottan tekert fölfelé, úgyhogy gondoltam követem, mert nem sok fogalmam volt arról, hogy hova kell menni. Végül kiderült, hogy neki sincsen több.

Összegezve az egészet, nagyon jó volt és kellemesen kitikadtam

"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."
Írta 2008. május 01. - 20:25

Nekem ez volt életem elsõ monti versenye. Egy régi merevillás GT-vel nyomtam le, canti fékekkel 
Nekem nagyon tetszett, a szervezéssel semmi gondom nem volt. Az utolsó emelkedõ az nagyon hard core volt.
Kb. 1 óra 33 perces idõt futottam a hobbi távon. Kíváncsian várom az eredménylistát.

Nekem nagyon tetszett, a szervezéssel semmi gondom nem volt. Az utolsó emelkedõ az nagyon hard core volt.
Kb. 1 óra 33 perces idõt futottam a hobbi távon. Kíváncsian várom az eredménylistát.
Írta 2008. május 01. - 20:19

eredmények
amit bemondtak az nem volt pontos? én 5 éve voltam utoljára a Budán. Most le a kalappal a szervezés elõtt. nekem tetszett. az utolsó emelkedõ meg... hát igen több edzést kívánt volna!

Írta 2008. május 01. - 20:01

Eredménylista már fönt van a sportaktívon, de remélem még nem teljes, mert én nem találom magam... :confused: pedig határozottan emlékszem, hogy ott voltam
Azok még a tavalyi eredmények

H.Zoli jó volt látni benneteket, remélem Kriszta már mihamarabb tekreni fog

Írta 2008. május 01. - 19:58

szia ,tudnál estleg bõvebb eredménylistát mondani?
Eredménylista már fönt van a sportaktívon, de remélem még nem teljes, mert én nem találom magam... :confused: pedig határozottan emlékszem, hogy ott voltam. Sõt, az én rajtszámommal egy srác van fönt, pedig arra is emlékszem, hogy én nem az vagyok...

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)