Szóval én dirttel és streetel foglalkozom. Azon gondolkoztam, hogy a következõ bringa, amit most fogok (csak venné már meg valaki a mostani paripám...:mad: ) venni/építeni (még nem tom') az merevvillás v. telós legyen. Én a merevvilla mellett állok, mert eddig is meg voltam vele elégedve. Nem igazán volt olyan hely ahol azért nem ugrottam vola mert "ezt már teló nélkül nem kéne bevállalni". Szóval arra gondoltam, hogy maradok a merevv.-nál, csak most már egy egyenes, durva igazi dirt villa lesz benne (pl.: Funn - lehet azt itthon kapni és ha igen mennyiért ???), mert annak nem fog recsegni a válla, nem fog kitörni a becsúszó, nem kell benne olajat cserélni, nem kell rá 100 000-et költeni, nem hajlong, télen is lehet használni, stb. A dirt/street telók úgyis csak 80-100 mm-es úttal rendelkeznek ami nem túl sok, tehát a karomnak is van simán 100-150 mm-es rúgóútja (még több is...)

Szal több helyen hallotam már, hogy ez a mûfaj nem a rugóútról szól, mint a DH/FR, de én kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Szal' ha merevvilás gépem lesz az mennyire fog hátráltani/segíteni a fejlõdésben ???
Milyen merevvillás ugrálós komplett gépeket tudtok ??? Én egy gyönyörû sötétkék 2002-es Kona Scabnek örülnék, de ilyet már nem fogok találni újonnan, használtat meg elvbõl nem veszek. Kérlek, segítsetek...