Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
gyakorolj :)
valamint túl mereven ugrálsz. nyújtott kéz, láb, nem Te irányítod a bringát, sokkal inkább õ Téged
Mikor látod hogy nem úgy fog sikerülni, onnantól kell menteni - ezért nem hibáznak mások "látszólag" sokat, miközben igen, de mivel meg tudják menteni, az a hiba, ami Nálad kiakadással végzõdik, másnál csak egy pumpálásnak látszódik, majd tökéletes érkezés, és továbbugrás.

a mostani kis soron gyakorolj, nagyon patent lett, alkalmas ennek megtanulására, "rendesebb" levegõben eltöltött idõt "ad" :)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hogy lehet azt elérni, hogy az ember ne hibázzon egyáltalán ugrálás közben?
ha jól megy minden én is ívbe tudom már rakni nagyjából a dolgokat, csak az a baj h sokat hibázok, míg mások nem annyira..
ezt hogy lehet kikerülni? sok gyakorlással?
emiatt nem merek nagyobb ugratókat beadni, mert félek h hibázok és akkor annyi.. nemtom mi a hibám, lehet nem tudok eléggé összpontosítani?

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Aham. Eddig húztam. Most majd tolom. (de mind állat :lol1: )

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Nincs sok titka. Talán annyi, hogy tolni kell, nem húzni...vagyis nem a bringát húzod be a segged alá (mégha így is néz ki:)), hanem te nyomod ki oldalra a bringát és guggolsz rá a vázra. Ennyi, csak le kell nyomni oldalra, nomeg visszahúzni ha közelít az anyaföld!
Aztán lehet stílusossá tenni: kormányt fordítani lefelé, felfelé, alsó lábat levenni a pedálról...asszem ezek a legnépszerûbb változatai..

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Tabletopnak mi a titka? Valahogy a bringa nem akar vízszintesbe kerülni alattam a levegõben....

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Kössz! Rossz helyen kerestem youtubeon semmi...
Hát..így azért még nem megy. :)

• vendég
Errõl nincs külön videom, de szinte minden bringás videoban megtalálható (elsõsorban street/dirt videokban): JIB, Match Videozine Issue, Chain Reaction, NWD, de nagyon szépek vannak a hazai videokban is: pár napja belinkelt Geometro v. Stamina (Nagy Zsolt filmje), UrbanRatz videok, stb.
Dunát lehet velük rekeszteni...:D

Amúgy kép:
http://www.pinkbike.com/photo/1238721/
Csakhogy a hazai ridereket népszerüsítsük...sztem ez szép :) Amúgy pinkbike-on kapásból 72 képet kihozott...

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Áááá még neve is van??? :).
Op, ha tudsz dobj már egy videót hogy milyen egy pro "aerial". Kössz!

:afro:

• vendég
Aztat híjják Aerial-nak...csakígytovább! :clap:

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Na. Végre! Tudom nem nagy szám de végre tudok szép 180akat nyomni a skateparkban a negyedcsövekben (vagymikben). Rájöttem hogy bele kell nyulalni egyet az ív tetején, és akkor elég magasra repül a bike. :bananadan

MTB-RIDER

MTB-RIDER

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
:cool2: Azt hittem van valami különbség iránytartásban, ha a gumid recés vagy sima, vékony vagy széles...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
fekete :)

tökmindegy...

MTB-RIDER

MTB-RIDER

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
helló mindenki! Azt szeretném megkérdezni, hogy egykerekezésre hátúlra milyen gumi az ajánlott? Válaszaitokat elõre is köszönöm, ha hasznos.:)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
És kéremszépen történelmi nap volt a mai, (jippijájéééé) beadtam a Nofooted manual-t! (természetesen nem nofootedbe érkezek vissza :D ) állítólag nagyon látványos .most az egykéz és a cancan-ra gyúrok!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

nektek az egykerék manuál elõbb ment mint a bunny?
érdekes..
míg én most a 180at gyakorlom már és simán bunnyzok 40cmet felfele egykerekezni nemtok...

csak õ és csak azt mondta hogy könnyebb volt a bunny, nem azt hogy utána tanulta meg. szvsz a 180 bunny nagyon gépfüggõ.. én a világon eddig csak egyetlen egy bringával tudtam megcsinálni.

• vendég
-daci-, nyugi! Én is hasonló cipõben járok...:o
Viszonylag többféle trükköt tudok, de manualozni csak max. 10 m-t...ez nagyon ráérzés kérdése...:(

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nektek az egykerék manuál elõbb ment mint a bunny?
érdekes..
míg én most a 180at gyakorlom már és simán bunnyzok 40cmet felfele egykerekezni nemtok...

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
rmx rider: én is igy tanultam meg a manual-t.miután meguntam h rohadt sokat egykerekezek, elkezdtem leállni a tekeréssel, és folyamatosan kitapasztaltam a dolgot.ezután meg már sokkal könnyebb volt a buuny-hopp(vagy h kell irni:) )..merthogy mind2 trükköt ugyanugy kell elkezdeni.

_bence_

_bence_

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
hátrafelé körözni.
amit eddig láttam: szabályos karikák, vagy nyolcasok..fixhajtásos trükközés. nem jellemzõ a topicra :(

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
hátraszaltó?
rájöttem egy nagyon fontos dologra: manual gyakorlásnál rengeteget segít hogy ha egykerekezésbõl váltunk manuálra (kiállunk a nyeregbõl és nem tekerünk).a kihúzást meg már akkor kell gyakorolni ha megy az egyensúlyozás. szvsz. nekem ez sokat segített. Fõleg azért szoktam rá mert az új gép elejét elég nehéz jól kihúzni és kihúzás után rendszeresen eldõltem oldalra..