Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
tekerj és dölj hátra egyszerre.. jah, és semmiképen se próbáld nyeregbõl kiállva. maradj ülve végig... viszont a kihúzást nagyobb sebességnél állva kell elkezdeni

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

MIII???? áááá neeeeee gyáááááá!!!!!!!!!:wtf: KI MONDTA EZT??????????????????
NEM!!!! Pontosan így lehet NEM megtanulni egykerekezni!!!! így csak ida oda fogsz dölöngélni! Elöl középsõ hátul 3-as. így kell megtanulni. utána már jöhet az elöl közép-hátul 6-7.

és kézzel húzzam fel vagy lábbal toljam elõre a bringát?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ÁÁÁÁ most miért kell direkt húzni az idegeim? Azt mondtam hogy megtanulni nem mókuskerékbe kell! nem azt hogy abba nem lehet

utána már lehet variálni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ott látom a BP feliratot a neved mellett.
belvárosból max 20 perc tekerés;)

oooolyan EEEEEEEKKKORRRRÁÁÁÁból

a nagy meg EEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKOOOOOOOOOORRRRRRRRRRAAAAAAAAA :)

amúgy asztalos, és ezért kiakadható, túlugorható.

vicces mikor csak a porfelhõt látja az ember, amikor valamely bringás épp beesik a 2 ugrató közé, majd feltörli a következõ kidobót :)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
manualozz, úgyis látványosabb:P én is ezt tenném, ha már menne:(..
az a sashegyi kis sor mégis mekkorákból áll? vmi kép/video nincs róla véletlenül? oda is el kéne mán néznem..

mod: akkor olyan nagy tényleg nem lehet:P
A napom felét Bp-en töltöm suli miatt, ha ott laknék már jártam volna ott az biztos:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és ha lassan szeretnék egykerekezni? :) :o

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
az ss az eleve rendes áttételbe van, nem mókuskerékbe... speciel ss-el is megy az egykerék

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
avval nem lehet mert nincs rajt váltó, lol :D

azért az se mindegy mekkorák azok a tányérok...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és ss bringával hogy csináljátok? :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

az egykerekezésnek az alapja az hogy elöl a legkisebb lánctányér hátul a legnagyobb lánckerék

MIII???? áááá neeeeee gyáááááá!!!!!!!!!:wtf: KI MONDTA EZT??????????????????
NEM!!!! Pontosan így lehet NEM megtanulni egykerekezni!!!! így csak ida oda fogsz dölöngélni! Elöl középsõ hátul 3-as. így kell megtanulni. utána már jöhet az elöl közép-hátul 6-7.

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
A videónk az egy nagy szar mert nem tudok semmit, és szerintem nem fog eltörni a teleszkópom.

De a www.mbkerosokk.atw.hu-n van egy videó az jó lett csak én nem vagyok benne mert szar vagyok.
:clap: www.kcsonti.extra.hu :clap:

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
olvasd el a telótörós topic elejét:chin:
az egykerekezésnek az alapja az hogy elöl a legkisebb lánctányér hátul a legnagyobb lánckerék, és felkapjuk az elejét?én ha beletekerek ebbe a fokozatba akkor már felkapja az elejét és utána húzom tovább így jó?nem akarom "szétegykerekezni" se a vázat se a telót semmitse csak kiváncsiságból gyakorlok

van egykét haverom akik egykerekezve közlekednek:D:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

vettem bele 1500 shimano teleszkópot szerintem megérte.

És az majd nem fog eltörni szerinted?
jó játék, csak egyszer majd te is odavágod magad úgy istenesen mert kitörik alólad a villa, és akkor tanulhatod a kórházi szokásokat.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
off:

Csonti, nagyon faja volt a videotok :D:D

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
hello mondtátok régebben hogy az 500 ft-os szar biciklimmel ne trükközzek mert úgy is széttörik, hát én azért is elkezdtem vele trükközni és meg tanultam a bunnyt meg megy a bunny 90 is. Közben csináltam egy ugratót
itt megy a one foot ,tudom hogy szar trükk.ja és a vila eltört (igazatok lett)
vettem bele 1500 shimano teleszkópot szerintem megérte.

szerintetek melyik az a trükk amelyiket könnyen meglehet tanulni?

A no foot-ot azt próbálgatom csak nem oldalra teszem ki a lábaimat hanem felhúzom.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Valaki segítsen!

A legegyszerûbb alaptrükköt nem sikerült ideáig elvégeznem (bunny). Igaz még kezdõ vagyok, de mivel ez az egyik legfontosabb alaptrükk ezért valahogyan meg kell tanulnom. Olvastam leírásokat, videókat, de egyszerûen nem sikerül a hátsót megemelni.

Valaki írja le szórol szóra hogyan kell!

A bikeom egy Wenson4.0, 65 kila vagyok, 187 centi (már nem tudom elképzelni mért nem sikerül, inkább leírok mindent)

Köszi elõre!

nem számít a kerületed felületed sok gyakorlás ennyi
http://bmx.trukkok.hu/bunny-hop.php
Sei, soku Si.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
elsõnek érd el azt hogy ki tudd pörgetni magadalól a bringát kihúzással. utána pedig azt gyakorold hogy jóval a holtpont elõtt elõreugrasz, elõre tolod a kormányt stb.. nekem úgy sikerült az elsõ hogy elszántam magam hogy most Izombóó megcsinálom és sikerült. az ilyen kis kerékemelgetéseknek semmi értelme.

SounD

SounD

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Valaki segítsen!

A legegyszerûbb alaptrükköt nem sikerült ideáig elvégeznem (bunny). Igaz még kezdõ vagyok, de mivel ez az egyik legfontosabb alaptrükk ezért valahogyan meg kell tanulnom. Olvastam leírásokat, videókat, de egyszerûen nem sikerül a hátsót megemelni.

Valaki írja le szórol szóra hogyan kell!

A bikeom egy Wenson4.0, 65 kila vagyok, 187 centi (már nem tudom elképzelni mért nem sikerül, inkább leírok mindent)

Köszi elõre!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nagyon patent most már a "kis sor" a régi mívoltához képest, tempó nélkül el lehet kezdeni, a végére egy kis lógatással, pumpálással pantentra túl is lehet szállni a legutolsót... :)
kis tanulós szakasz
lesd meg mások hogy oldják meg hogy végigmenjenek rajtuk.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
na ez érdekes.. eddig erre nem is gondoltam.. ne legközelebb ha gyakorlok akkor ezzel próbálkozom

amúgy én is ott voltam a park újjáépítésében, de szerintem a kis sor utolsó ugratója túl hosszú lett bár lehet velem van a baj, de ott mindig kiakadt a hátsó kerék.

a longokat jobban szeretem, de a kis sor sokkal technikásabb.. szal inkább a kisebben gyakoroljak sokat?