Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

8 centi van a vázban? :scared: nem kevés az? :chin:

a geo nekem is tutira bejönne, a számok alapján. de nehéz a döntés. 'z a gondom, a váz megvásárlásával megint elindulna egy lavina: kell még villa (80-100e), h.mû (30e), váltók és karok (35e) + egyéb apróságok. szerencsére fék és kerék van... igazából az egész hercehurcához nincs kedvem. zsé akad, de lusta vagyok utánnajárni és mostanában keveset tudok tekerni, nem tudom, egyáltalán szükségem van-e rá. áááááhhhhhh..... mindig ezek a dilemmák....

ja, koca: a kona beválni látszik. elvileg nekem kicsi a 18", de furcsamód éppen jó. ügyes városi suhanós lett belõle. kapott p2-t és slick gumikat, kap majd sárvédõket és kész.

nincs is szebb attól hogy felkelés után kimenjek és megnézzem szeretett Gépparkom :) löttem egy fos telós képet, csak hogy látszódjon a nyeregcsö kül.
http://img99.imagesh...e=gpparksm3.jpg
ja és félreértetted a számozást. nem 8 centi van a vázban, hanem fentröl megindul a számozás 1-el és 10ig ill MAX-ig tart. és nekem csak 7.5 nél van :P de most ez lényegtelen.
a lényeg az h böven leérjen nyeregvázcsö-felsöcsö-hátsó támv. hegesztés végéig. márpedig nekem le is ér.
ha netán miskolc fele hoz a szél akkor ugorj be és elviszed 1 napra a Bükkbe.
döntésedet neked kell megtenni nem nekünk :P

konáról majd kérek képet.

ja és nemsokára lehet h jövök majd rendes képekkel.
a feka aszfaltosba kéne nekem is egy p2 ehelyett a merevvilla helyett.
egyébként nagyon jó masina lett. tegnapelött 30-as átlaggal mentem vele 33 kilcsit és minden ok vele ;)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

én is kb 180 cm vagyok és M es az XtC-m.
400-as nyeregcsö 8-ig van húzva.

8 centi van a vázban? :scared: nem kevés az? :chin:

a geo nekem is tutira bejönne, a számok alapján. de nehéz a döntés. 'z a gondom, a váz megvásárlásával megint elindulna egy lavina: kell még villa (80-100e), h.mû (30e), váltók és karok (35e) + egyéb apróságok. szerencsére fék és kerék van... igazából az egész hercehurcához nincs kedvem. zsé akad, de lusta vagyok utánnajárni és mostanában keveset tudok tekerni, nem tudom, egyáltalán szükségem van-e rá. áááááhhhhhh..... mindig ezek a dilemmák....

ja, koca: a kona beválni látszik. elvileg nekem kicsi a 18", de furcsamód éppen jó. ügyes városi suhanós lett belõle. kapott p2-t és slick gumikat, kap majd sárvédõket és kész.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
én is kb 180 cm vagyok és M es az XtC-m.
400-as nyeregcsö 8-ig van húzva. (2007esbe) -> tökéletes geo- soha jobbat. épp az tetszik benne nekem h hosszabb a felsõcsö mint egy más átlagos 18 as váz.
2006 os xtc-be 350 es nycsõ is elég nekem.

ja és az egyetlen dolog ami sztem szar az új xtc-n az az hogy a nyeregvázcsö nyeregcsöbilincs hornya hátul van. -> sár nem tesz neki jót
/régin elöl van/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

köszi mindkettõtöknek. nem igazán a hossza aggaszt, azt tudom hogy jó lesz (lenne). inkább a nyeregvázcsõ ami cinkes.félek, nagyon ki kellene húzni a 400-as csövet is.

há nemtom, ismerek vagy 5 embert cca ilyen magasságút akik gond nélkül használják vagy használták....

nekem pont azért nem lenne jó mert hosszú, -mint a 18-as speci, csak abból legalább van 17-es is , ami jó- az S-es giant meg kicsi .....szal giant merevvázam se lesz (bár asszem más se)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
köszi mindkettõtöknek. nem igazán a hossza aggaszt, azt tudom hogy jó lesz (lenne). inkább a nyeregvázcsõ ami cinkes.félek, nagyon ki kellene húzni a 400-as csövet is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

182 cm magassághoz az M-es méretû (2008-as) xtc mennyire lenne jó? van egy nagyon csábító ajánlat. :)

koca, te milyen magas vagy? a tied M-es, ugye?

bõven jó, qrva hosszú váz.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
177 vagyok es M-es az XTC-m. mondanam hogy probald ki... :)

szerintem 182-vel meg egy 110es stucnival jo leszel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
182 cm magassághoz az M-es méretû (2008-as) xtc mennyire lenne jó? van egy nagyon csábító ajánlat. :)

koca, te milyen magas vagy? a tied M-es, ugye?

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Nekem volt egy NRS vázam, talán 2003-as, M-es méret, a 180 centimhez 350-es nyeregcsõvel pont jó volt. Az NRS feliratú levegõs rugóstaggal a két év alatt amíg használtam nem volt semmi baj, tette a dolgát, jól mozgott, és nem is nagyon pogózott a hátulja. A vázat használtan vettem, majd két év után eladtam, a forgáspontok tökéletes állapotban voltak, pedig nem csak dózer utakon használtam :-) egy csapágyat cseréltem a himbakarban. A geometriája nekem nagyon bejött, egy bajom volt vele, keveseltem a 75 mm rugóutat. A tömege nem sokkal 3 kg alatt vol korm. csapággyal együtt. Használtan elég nyomott ára van :-( Ha nem zavar, hogy régebbi konstrukció, nem jársz rosszul vele.

Konkrétan ez a tipus érdekelne, mikori évjárat, a hátsó tag mennyire megbízható, milyen felhasználásra javasolt....

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
köszönöm szépen!
" A Cube el van vetve! "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
2004-2005 koruli lehet, XC-Maratonra valo, 80-100mm-s villaval.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Konkrétan ez a tipus érdekelne, mikori évjárat, a hátsó tag mennyire megbízható, milyen felhasználásra javasolt....
" A Cube el van vetve! "

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
mire gondolsz? rengeteg infót lehet találni az nrs-rõl.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget: Giant NRS4-rõl szeretnék bõvebb információt, ha lehet! Köszönöm szépen!
" A Cube el van vetve! "

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

http://www.bikeradar...hem-x1-09-32547

tetszõs. jól áll a KTM-es színösszeállítás:D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
http://www.bikeradar...hem-x1-09-32547

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
valami normális kerékszett meg egy slx vagy xt hajtómû és fasza lenne

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Igen,ez egy kicsit paradoxon.Ezek a hajlított formák nem tetszenek,de mégis a bringa összeségében szép.Bár erre sokat rádob a minõségi alkatrészek.Ja!és a láncvilla tetszik, a hinbakar pedig nagyon!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hehe ez jó.
a vázból kb 1 csõ se tetszik, de azért szép :D

egyébként az XTR hajtókaros nálam topon van. szivesen megtekerném :)

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Nekem az alsó csõ se,meg a támvilla se.De amúgy nagyon szép az egész.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!