8 centi van a vázban? :scared: nem kevés az? :chin:
a geo nekem is tutira bejönne, a számok alapján. de nehéz a döntés. 'z a gondom, a váz megvásárlásával megint elindulna egy lavina: kell még villa (80-100e), h.mû (30e), váltók és karok (35e) + egyéb apróságok. szerencsére fék és kerék van... igazából az egész hercehurcához nincs kedvem. zsé akad, de lusta vagyok utánnajárni és mostanában keveset tudok tekerni, nem tudom, egyáltalán szükségem van-e rá. áááááhhhhhh..... mindig ezek a dilemmák....
ja, koca: a kona beválni látszik. elvileg nekem kicsi a 18", de furcsamód éppen jó. ügyes városi suhanós lett belõle. kapott p2-t és slick gumikat, kap majd sárvédõket és kész.
nincs is szebb attól hogy felkelés után kimenjek és megnézzem szeretett Gépparkom löttem egy fos telós képet, csak hogy látszódjon a nyeregcsö kül.
http://img99.imagesh...e=gpparksm3.jpg
ja és félreértetted a számozást. nem 8 centi van a vázban, hanem fentröl megindul a számozás 1-el és 10ig ill MAX-ig tart. és nekem csak 7.5 nél van de most ez lényegtelen.
a lényeg az h böven leérjen nyeregvázcsö-felsöcsö-hátsó támv. hegesztés végéig. márpedig nekem le is ér.
ha netán miskolc fele hoz a szél akkor ugorj be és elviszed 1 napra a Bükkbe.
döntésedet neked kell megtenni nem nekünk
konáról majd kérek képet.
ja és nemsokára lehet h jövök majd rendes képekkel.
a feka aszfaltosba kéne nekem is egy p2 ehelyett a merevvilla helyett.
egyébként nagyon jó masina lett. tegnapelött 30-as átlaggal mentem vele 33 kilcsit és minden ok vele