Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vedd ki a tagot, es mozgasd meg a vazat anelkul. ha szepen siman mozog en nem nyulnek a csapagyakhoz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás
sziasztok,

a trancet darabokra szedtem (nagytakarítás).
A vázban 3000km van, a csapágyakat milyen sûrûn kell cserélni ill. szétszedjem-e a forgáspontokat, ha amúgy szépen mozog, nem kotyog egyik sem?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani
szerintem Te a másik NRS-re gondolsz.
ami teljesen fekete, talán tag nélküli. az másik csapattársé.

Igen, a feketére gondoltam.

A sebesség mindent megold.

RasztaSanyi

RasztaSanyi

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Ja tényleg! van egy másik is itt Zegen.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Jani
szerintem Te a másik NRS-re gondolsz.
ami teljesen fekete, talán tag nélküli. az másik csapattársé.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

RasztaSanyi

RasztaSanyi

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Te árulod a carbon nrs-t? Sikerült már eladni?

Igen már sikerült eladnom kb 1 hónapja. most egy epic van helyette.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Pedig én úgy gondoltam hogy a hatvan kilómmal nem fogom megtörni de sikerült (mármint a wc-t)

Nálam egy nrs carbonban volt benne az ki is bírta ,na de mindegy azóta már dt van!:beer:

Te árulod a carbon nrs-t? Sikerült már eladni?

RasztaSanyi

RasztaSanyi

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

sid wc vitringépbe való....

es nem oylan nehez egy vazat megnyekkenteni ;)

Pedig én úgy gondoltam hogy a hatvan kilómmal nem fogom megtörni de sikerült (mármint a wc-t)

Nálam egy nrs carbonban volt benne az ki is bírta ,na de mindegy azóta már dt van!:beer:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

DE NEM KELL BESZARNI
egy anthem nagyon massziv

Maggi, azért egy újabb gen pixis meg egy anthem közt mind csõszettben, mind kivitelezési minõségben van egy hangyányi különbség. nem sok úgy egy fényévnyi kb. szal annyira azért nem lesz könnyû lecsoffasztani az anthemet.

régi sidet meg hülyeség lenne belerakni. új meg teljesen jó lesz bele
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

DE NEM KELL BESZARNI

Arról mi tehetünk, hogy mindent eltörsz...
A régi és az új sid wc is jó villa, csak arra (annak) kell használni, amire (akinek) kitalálták.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Én inkább attól tartanék , hogy vmi más adná meg magat mint pl sid word cup v. valami hasonló nyalánkság(egyet már sajnos sikerült eltörnöm)

DE NEM KELL BESZARNI

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
A képen egy magasabb járdasziget látható:)
Annno egy Merida Cobra(tán 8cm?) gép volt az elsõ fully-m és simán bírta az 1-1,2m-t(nem egyszer).

RasztaSanyi

RasztaSanyi

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

akkor egy athem vagy bármi más hasonéó kategóriájúú fully is bírni fogja szerintem. nem olyan egyszerú vázat törni, nem kell szerintem ennyire félni tõle:)

Én inkább attól tartanék , hogy vmi más adná meg magat mint pl sid word cup v. valami hasonló nyalánkság(egyet már sajnos sikerült eltörnöm)

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Ezt ami a képen van egy Campingnél kicsit maszivabb bringa is simánbírja. Én a régi schwincsepel csodámmal is jöttem ilyen helyeken, többek közt a libegõ alatt is, bár akkor a hátamon nem maradt sok bõr :) (az avataron innen van a kép bár nem nagyon látszik), simán bírta 7 évig a kiképzést. Mondjuk az még CrMo váz volt, de nem hiszem, hogy pont erre lett tervezve, de ha az kibírta a 85 kilóm alatt, akkor egy athem vagy bármi más hasonéó kategóriájúú fully is bírni fogja szerintem. nem olyan egyszerú vázat törni, nem kell szerintem ennyire félni tõle:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sztem a kepen lathato sziklárol is simán lehet vállalni szinte minden rendesebb bicajjal....csak tudni kell finoman letenni nem belebaszni a bringat a földbe

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Már értem mire gondoltok. A képen láthatót mondjuk csak letörésecskének hívnám. :) Egyébként én 2 féle letörést ismerek, az egyik a cc-s letörés, ami nagyon meredek lejtõt jelent, a másik a klasszikus letörés, amibe ugrani kell, de nem síkra hanem van érkezõje (mivel a síkra ugrást/zuhanást meghagyom a triálosoknak).

ami a képen van, az nálam simán nem letörés...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

RasztaSanyi

RasztaSanyi

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Csak úgy kíváncsiságból, letörés alatt ti mit értetek? Olyat mint egy lépcsõfok vagy egy padka? És úgy jöttök le rajta, hogy elõször leteszitek az elsõ kereket aztán a hátsót vagy síkra ugrotok róla?

én speciel síkra ugrásra gondoltam ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Már értem mire gondoltok. A képen láthatót mondjuk csak letörésecskének hívnám. :) Egyébként én 2 féle letörést ismerek, az egyik a cc-s letörés, ami nagyon meredek lejtõt jelent, a másik a klasszikus letörés, amibe ugrani kell, de nem síkra hanem van érkezõje (mivel a síkra ugrást/zuhanást meghagyom a triálosoknak).

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
letores az amin nem lehet legurulni. mert akkor lejto lenne.

ha tul meredek vagy nem latom az aljat, en nem ugrok bele. hivjatok csirkenek, en attol meg nem akarok bizonyitani semmit :)

akkor lerakom az elso kereket es remenykedek hogy nem lesz KTT

ha nem tul nagy akkor bunny bele egy picit aztan landolas. csak egy alacsonyabb szintre erkezel. sik, vagy enyhe lejtessel az gyakorlatilag mindegy.

egy >> ilyen << bevallalasahoz pl nem kell a kepen lathato yeti 575, meg egy anthemmal is nyugodtan vallalhato. sot, merevvel is gond nelkul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Csak úgy kíváncsiságból, letörés alatt ti mit értetek? Olyat mint egy lépcsõfok vagy egy padka? És úgy jöttök le rajta, hogy elõször leteszitek az elsõ kereket aztán a hátsót vagy síkra ugrotok róla?

nálam ilesmi a letörés

|
----

ez meg nem az

\___